PVC kartice za na kovčke - Možnosti za izdelavo, cena in dobavni rok
03. Junij 2022
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
So digitalne vizitke primerne tudi za uporabo s telefoni znamke iPhone in kaj lahko naredite, če vaš novi poslovni partner ali prijatelj nima NFC telefona
26. Maj 2022
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Preizkus delovanja in nekaj nasvetov za uporabo enega izmed najbolj univerzalnih 125 kHz čitalnikov na trgu
22. April 2022
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.

Strokovni članki

Vsi članki