Vsebina spletnega mesta je avtorsko delo in jo ni dovoljeno kopirati brez soglasja!


Pravno obvestilo

Vse pravice pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletne strani www.mave.si. Informacije in gradiva bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostala vsebina na spletnem naslovu www.mave.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Mave, Kartice in RFID sistemi d.o.o., v nadaljevanju Mave.

Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na spletni strani www.mave.si, povezava pa se nahaja v nogi na začetni strani in na vseh njenih podstraneh.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva (v zgoraj navedenih oblikah), ki so prikazana na strani www.mave.si, lahko uporabnik uporablja izključno za svojo osebno domačo rabo. Dovoljeno je nalaganje ter tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja ali branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje (ponovna uporaba je dovoljena samo pod pogojem, da je vir naveden), spreminjanje informacij in gradiv na www.mave.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način, brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Mave, je prepovedano. Uporabnikom je na njihovih spletnih straneh dovoljeno postaviti povezavo (link) do spletne strani www.mave.si ali njenih podstrani.

Za pridobitev soglasja nam pišite na naslov info@mave.si.

Uporaba strani www.mave.si v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Omejena odgovornost

Družba Mave ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.mave.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo objavljenih spletnih vsebin. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran www.mave.si na lastno odgovornost. Niti družba Mave, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nastanku in nadgradnjah www.mave.si, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, nezmožnosti uporabe informacij in gradiv ter za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Družba Mave tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme (vključno z virusi), mobilnih telefonov ali katerekoli druge naprave, s katero je mogoče dostopati do spletne strani. 

Spremembe vsebine

Družba lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice povzročenih sprememb ter je za uporabnike zavezujoča v vsakokratni spremenjeni obliki. Družba Mave se bo trudila za pravilnost in ažurnost informacij.

Ostalo

Spletna stran www.mave.si je zasnovana tako, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. 


Ekipa Mave d.o.o.
 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?