Nepogrešljivi dodatki za nošenje in zaščito službenih kartic ter obeskov za evidenco delovnega časa

Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju

27. Oktober 2023
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.

Želite zaščititi svoje identifikacijske kartice pred poškodbami in obrabo? Iščete kvalitetne jojo obeske z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostaven dostop do kartic, kar je še posebej praktično pri skeniranju ali uporabi kartic? 

V podjetju Mave d.o.o. smo vaša prva izbira, ko gre za kakovostne dodatke, ki olajšajo registracijo delovnega časa in povečajo prepoznavnost vašega podjetja. Ponosno vam lahko postrežemo z različnimi rešitvami - od elegantnih etuijev za kartice, ki varujejo in hkrati stilsko dopolnjujejo vaše kartice, do brendiranih jojo obeskov, ki so praktični in hkrati odlično promovirajo vašo blagovno znamko.

Naša paleta izdelkov vključuje tudi potiskane ovratne trakove, ki so popolni za dogodke, konference ali za vsakodnevno uporabo v vašem poslovnem okolju. Ti trakovi ne zagotavljajo le varnosti kartic, ampak tudi prepoznavnost in profesionalnost vašega podjetja.

Etuiji za kartice

Zaščitite svoje službene kartice pred obrabo, poškodbami ali izgubo.

Oglejte si naš nabor etuijev za zaščito in nošenje kartic:
www.mave.si/trakovi-etuiji-priponke.html#p=253,254

Uporabljajo se iz več razlogov:

Zaščita: Z zaščitnimi etuiji podaljšate življenjsko dobo svojih kartic za registracijo delovnega časa 

Manjša verjetnost izgube: Ker etuiji omogočajo pritrditev kartice na obesek, je manj verjetno, da boste izgubili posamezno kartico. 

Estetika in slog: Etuiji so na voljo v različnih slogih, barvah in materialih, kar uporabnikom omogoča, da izberejo takšnega, ki ustreza njihovemu osebnemu okusu ali potrebam.

Varnost: Nekateri etuiji za kartice so opremljeni s tehnologijo, ki preprečuje brezžično skeniranje kartic, kar je še posebej pomembno za kartice, opremljene s čipi RFID. To lahko prepreči neželene poskuse kraje podatkov ali nepooblaščeno transakcijo.

Podaljšanje življenjske dobe kartice:  Etuiji za kartice lahko pomagajo podaljšati življenjsko dobo kartice, saj zmanjšujejo obrabo in poškodbe, ki jih lahko kartice utrpijo, če se prenašajo brez zaščite.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049.

Jojo obeski z izvlečno vrvico

Jojo obeski z izvlečno vrvico so zaradi svoje praktičnosti in funkcionalnosti postali nepogrešljiv pripomoček v številnih poklicnih in vsakdanjih situacijah.

Oglejte si naš nabor jojo obeskov in izberite tip obeska, ki vam je najbolj všeč:
https://www.mave.si/trakovi-etuiji-priponke.html#p=255

Prednosti uporabe jojo obeskov so:

Dostopnost: Izvlečna vrvica omogoča, da se ID kartica ali obesek lahko hitro izvleče in uporabi, nato pa se samodejno vrne na svoje mesto. To je še posebej koristno pri registraciji delovnega časa in skeniranju kartic za dostop ali identifikacijo, saj jih ni potrebno sneti iz obeska.

Varnost: Obesek z izvlečno vrvico preprečuje, da bi se predmeti, pritrjeni na jojo, izgubili ali padli na tla. Ko potrebujete svojo kartico ali obesek, lahko enostavno izvlečete in nato sprostite, da se samodejno vrne na svoje mesto.

Preprečevanje izgube: Ker se predmeti, pritrjeni na jojo obesek, avtomatsko vrnejo, je manj verjetno, da bi jih pozabili ali izgubili.

Profesionalnost: V številnih korporativnih in institucionalnih okoljih jojo obeski omogočajo, da zaposleni izgledajo urejeno, hkrati pa imajo hiter dostop do svojih identifikacijskih kartic ali ključev.

Različne uporabe: Poleg kartic in ključev se lahko na jojo obeske pritrdijo tudi drugi majhni predmeti, kot so svetilke, pisala ali druga orodja, ki jih je treba hitro uporabiti.

Prilagodljivost: Večina jojo obeskov ima možnost pritrjevanja na pas, torbo, nahrbtnik ali drugo opremo, kar omogoča več načinov nošenja in uporabe.

Jojo obeske lahko tudi potiskamo z logotipom vašega podjetja.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049.

Potiskani ovratni trakovi

Ovratni trakovi so trakovi, ki se običajno nosijo okoli vratu in se uporabljajo za nošenje različnih predmetov, kot so identifikacijske kartice, ključi, RFID obeski, mobilni telefoni ali drugi majhni predmeti. Narejeni iz trpežnih materialov in na koncu vsebujejo karabin za pripenjanje predmetov.

Značilnosti in uporabe ovratnih trakov:

Identifikacija: V številnih podjetjih, šolah, univerzah ali dogodkih se ovratni trakovi uporabljajo skupaj z identifikacijskimi karticami za prepoznavanje osebja, študentov ali udeležencev.

Varnost: V varnostno občutljivih okoljih ovratni trakovi omogočajo hitro preverjanje osebne identitete in dostopnih pravic.

Promocija: Ovratni trakovi se pogosto uporabljajo kot promocijski material. Podjetja ali organizacije jih lahko naročijo z logotipom ali drugimi informacijami in jih razdelijo kot promocijski material na dogodkih, konferencah ali sejmih.

Praktičnost: Ovratni trakovi omogočajo enostavno in priročno nošenje predmetov, ki jih želite imeti vedno pri roki.

Prilagodljivost: Nekateri ovratni trakovi imajo odstranljive vmesne sponke, obeske z izvlečno vrvico ali kombinacijo zaponk, kar omogoča lažje pritrjevanje, odstranjevanje in uporabo predmetov.

Različne možnosti oblikovanja: Ovratni trakovi so na voljo v različnih barvah, vzorcih in stilih, kar omogoča prilagajanje specifičnim potrebam ali željam.

Ovratni trakovi so zaradi svoje vsestranskosti in praktičnosti postali priljubljen in skoraj nepogrešljiv pripomoček v številnih okoljih, od korporativnih do izobraževalnih in dogodkov.

Poleg potiskanih ovratnih trakov, ki jih izdelmo po meri, nudimo velik nabor enobarvnih trakov, ki so na zalogi in dobavljivi takoj.

Nabor ovratnih trakov iz naše ponudbe je tukaj:
https://www.mave.si/trakovi-etuiji-priponke.html#p=295 

Za ponudbo nam pišite na  info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049.

Strokovni članki

Vsi članki