Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Potisk jojo obeskov z logotipom vašega podjetja

Potisk jojo obeskov z logotipom vašega podjetja
(ID artikla: 3537)

Naše stranke se čedalje pogosteje odločajo tudi za potisk jojo obeskov z logotipom podjetja ali določene blagovne znamke.

Brendiranje jojo obeskov je pomembno zato, ker pomaga pri gradnji prepoznavnosti blagovne znamke in vam daje bolj profesionalen videz.

Za potisk jojo obeskov uporabljamo UV inkjet tisk in logotip na obesku je lahko večbarven, črne ali bele barve.

UV inkjet tisk je tehnologija digitalnega tiskanja, ki uporablja posebno črnilo, ki se strdi, ko je izpostavljeno UV svetlobi in podobno tehnologijo uporabljajo zobozdravniki, ko vam novo plombo posvetijo z UV lučko.

Priprava in izvedba je zelo hitra in zanjo potrebujemo največ 4-6 delovnih dni.

Pred tiskom vam bomo poslali sliko jojo obeska z vašim logotipom.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Jojo obeski z logotipom vašega podjetja bodo še dodatno povečali ugled in prepoznavnost vaše blagovne znamke ali podjetja.

Za potisk jojo obeskov uporabljamo UV inkjet tehnologijo tiska in logotip na obesku je lahko večbarven, črne ali bele barve. 

UV inkjet tehnologija digitalnega tiskanja uporablja posebno črnilo, ki se strdi, ko je izpostavljeno UV svetlobi in podobno tehnologijo uporabljajo zobozdravniki, ko vam novo plombo utrdijo tako, da jo posvetijo z UV lučko.

V procesu tiska se črnilo nanese direktno na jojo obesek in le to se z UV svetlobo hitro in učinkovito strdi, kar omogoča, da se potiskane obeske lahko uporabi takoj po končanem postopku tiska.

Barve, ki jih uporabljamo so varne za uporabo in certificirane tudi za uporabo na otroških igračah.

Za tisk potrebujemo le logotip v pdf obliki in pred tiskom vam bomo poslali sliko jojo obeska z vašim logotipom.

Priprava in izvedba je zelo hitra in zanjo potrebujemo največ 4-6 delovnih dni.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?