Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Izdelava ovratnih trakov

Izdelava ovratnih trakov
(ID artikla: 3466)

IZDELANI V SLO
Iščete popolno rešitev za nošenje ID kartic za vaše uslužbence, akreditacij na konferenci ali rešitev za nošenje ključev in hkrati reklamo za vaše podjetje?

Predstavljamo vam po meri izdelane ovratne trakove s karabinom in poljubnim potiskom.

Ti trakovi so izdelani iz prijetnega materiala, lahko vsebujejo logotip vašega podjetja, naziv vašega dogodka ali drugo promocijsko vsebino.

Za izdelavo ovratnih trakov najpogosteje uporabljamo gladki trak (saten) širine 20 mm, ki je primeren tudi za tisk logotipov z manjšimi napisi.

Če želite čim ožji trak, potem je trak širine 10 mm prava izbira in je primeren za prikaz raznih napisov, kot je ime konference ali vašega spletnega naslova.

Naši najširši trakovi so široki 25 mm in so primerni za vse, ki želite uporabiti oglaševanje na traku kar se da učinkovito.

Za potisk uporabljamo sublimacijski tisk, kjer tiskamo barve v CMYK tehnologiji in podoba traku se lahko razlikuje po celotni dolžini traku (nismo omejeni zgolj na odtis logotipa ali napisa).

Podoba na zunanje strani traku in notranje strani sta lahko različni. Zunanjo stran velikokrat izkoristimo za prikaz logotipov, na notranjo stran pa natisnemo barvno podlago ter www ali e-poštni naslov.

Ta kombinacija se je izkazala kot zelo primerna in trakovi so lepi tudi po daljši uporabi.

Poleg navadnih enodelnih trakov, ki imajo za zaključek standardni karabin, vam lahko ponudimo ovratne trakove z raznimi dodatki, ki jih naredijo še bolj uporabne in zanimive.

Ti dodatki so vmesna sponka, ki nam omogoči odstranitev dela traku, trak lahko vsebuje kombinacijo zaključkov, kot je karabin, rinka ali sponka za GSM ali zaključek z jojo obeskom.

Če so ovratni trakovi namenjeni otrokom ali delavcem v proizvodnji, priporočamo uporabo dodatka imenovanega varnostna sponka, ki se samodejno odpne, če je trak obremenjen z neko večjo silo in tako prepreči poškodbo ali celo zadušitev.

Ko so trakovi izdelani jih običajno spnemo v snope po 25 kos, če pa potrebujete trakove kot poslovno darilo, jih lahko posamično zapakiramo v PVC vrečke.

Za izdelavo potiskanih ovratnih trakov potrebujemo le vaš logotip in navodila glede želene podobe, predogled bomo opravili mi.

Naši potiskani ovratni trakovi so izdelani v Sloveniji, običajni dobavni rok pa je 5 do 8 delovnih dni po potrditvi predogleda za tisk.

Običajno tiskamo od 50 kos dalje.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Uporaba ovratnih trakov

Ovratne trakove se nosi okoli vratu in so primerni za nošenje ključev, raznih plastičnih kartic, mobilnih telefonov ali drugih majhnih predmetov. 
Pogosto se jih uporablja za nošenje ID kartic na sejmih, koncertih in na drugih dogodkih, zelo primerni pa so tudi za promocijo novih blagovnih znamk, podjetij, društev in so lepo ter uporabno poslovno darilo.

Izdelava ovratnih trakov

Naši trakovi so izdelani iz prijetnega poliestrskega materiala širine 10, 16, 20 ali 25 mm in celotne dolžine 90 cm, kar pomeni 35–40 cm, ko se nosi okoli vratu. Najpogosteje tiskamo na gladki trak imenovani saten in na tem traku je ostrina tiska boljša kot na rebrastem traku imenovanem rips.
Postopek izdelave trakov je naslednji: 

1. Najprej pripravimo grafično podobo s predogledom celotnega traku. 
2. Po potrditvi predogleda potiskamo beli trak z želeno podobo. 
3. Trakove razrežemo na standardno dolžino (običajno 90 cm) 
4. Na koncu na trakove zašijemo zaključek, ki je običajno standardni karabin in po potrebi dodamo vmesno varnostno sponko ali druge dodatke.

Trakovi so standardno pakirani v svežnjih po 25 kosov, ponujamo pa tudi posamezno pakiranje v prozornih vrečkah, kar je še posebej primerno, ko se trakove uporablja kot promocijska darila.

Običajni čas izdelave je približno en teden, včasih pa lahko pomagamo tudi, če je naročilo nujno in je rok krajši.

Tisk ovratnih trakov in nasveti za oblikovanje podobe trakov

Tehnologija tiskanja, ki jo uporabljamo za tiskanje trakov, se imenuje sublimacijski tisk in trak lahko potiskamo večbarvno po celotni dolžini traku. 

Grafična podoba je lahko večbarvna (CMYK barve) in lahko vsebuje tudi prelive. Na notranjo stran traku lahko natisnemo drugačno podobo kot na zunanjo stran.
Tako imajo lahko trakovi na zunanji strani natisnjen logotip podjetja na beli podlagi, na notranji strani pa beli spletni naslov na temnejši podlagi in taki trakovi bodo lepi tudi v primeru redne uporabe, saj se na temnejši notranji strani umazanija ne bo tako hitro videla, kot bi se na belem traku.

Pri oblikovanju grafične podobe trakov je potrebno upoštevati par omejitev.

Ker je plastični trak nekoliko elastičen, ne moremo sinhronizirati vsebine podobe zunanje strani s podobo notranje strani. To pomeni, da ne moremo natisniti logotipa, ki je na istem položaju na zunanji in notranji strani ampak logotipe primerno zamakemo in smo pazljivi, da se na zunanji strani lepo izidejo do šiva.

Ker uporabljamo digitalni tisk in tiskamo v CMYK barvah, ne moremo natisniti srebrne ali zlate barve, je pa tako, da je že sam material traku rahlo svetleč in če tiskamo sivo podlago v prelivih, lahko dobimo dobro simulacijo srebrne ali zlate barve. 

Dodatki za ovratne trakove

Običajni ovratni trak se zaključi s standardnim karabinom, po potrebi pa lahko dodamo tudi vmesno sponko ali trak zaključimo s kombinacijo karabina, rinke ali vrvice za GSM.

Vmesne sponke nudijo možnost, da se del traku odpne, obstajajo pa tudi varnostne  sponke, ki se samodejno odprejo, če se trak kam zatakne ali če kdo koga močno potegne za trak. S tem se prepreči morebitno poškodbo ali zadušitev in tovrstni trakovi so primerni za uporabo v šolah, bolnišnicah, ustanovah za varstvo otrok in proizvodnih obratih.

Zakaj smo najboljša izbira za izdelavo ovratnih trakov?

- Zagotavljamo hitro in kvalitetno izdelavo trakov
- Zelo smo pazljivi, da bodo barvni odtenki ustrezni in izgled trakov po pričakovanjih.
- Vse, kar potrebujemo za izdelavo vaših ovratnih trakov, je vaš logotip in navodila za predogled. Vse ostalo bomo naredili mi.
- Pomagamo vam lahko tudi ste se prepozno spomnili in potrebujete trakove "jutri"


Običajno tiskamo od 50 kos dalje.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?