Domov / Tisk kartic / Izdelava članskih izkaznic na PVC kartici

Izdelava članskih izkaznic na PVC kartici
(ID artikla: 953)

ŽE OD 1 KOS DALJE
Prenos dokumentov:
Potrebujete članske izkaznice za spremljanje plačil članarine, za evidenco svojih članov ali si z izkaznicami želite povečati ugled vaše organizacije?

Za vas lahko izdelamo poljubno število članskih izkaznic iz PVC materiala in v velikosti bančne kartice.

Take izkaznice so vodoodporne ter kakovostno izdelane in imajo dolgo življenjsko dobo.

Članske izkaznice najpogosteje vsebujejo logotip društva ter uporabne podatke društva, kot je naslov, telefon, e-pošta in včasih tudi davčno številko ter podatke o članu, torej ime, priimek, člansko številko. Na kartici je lahko tudi barvna fotografija članov, ni pa nujno, saj je zbiranje fotografij članov in priprava le teh za tisk včasih zamudno opravilo.

Kartice lahko vsebujejo tudi polja kamor nalepite nalepke z letnico in tako označite veljavnost izkaznice.

Za tisk manjših količin članskih izkaznic (1–500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovosten termo retransfer tisk in natisnemo vsako izkaznico posebej.

Organizacijam z več kot 500 člani pa naredimo predtisk izkaznic v offset tehnologiji in na te izkaznice naknadno natisnemo še podatke o članih.

Offset tisk se opravi med proizvodnim postopkom kartic in zato dobimo v primeru večjih naklad zelo ugodno ceno posamezne izkaznice.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Članske izkaznice se zelo pogosto uporablja v športnih in kulturnih društvih, zvezah, klubih in drugih organizacijah in prinašajo številne prednosti tako organizacijam kot svojim članom.

Z njimi boste lažje vodili evidenco svojih članov ter spremljali plačila članarin, uporabljate jih lahko za identifikacijo članov na srečanjih, tekmah in drugih dogodkih, člani pa lahko koristijo različne ugodnosti, ki jim jih ponuja članstvo (na primer ugodnejši nakup v določenih trgovinah in podobne ugodnosti).

Članske izkaznice so običajno obojestransko, barvno potiskane PVC kartice dimenzije 86x54 mm in merijo enako kot bančne kartice. Kartice običajno vsebujejo neko barvno podobo z logotipom organizacije, podatki o članu ter uporabnimi podatki o organizaciji. 
Na sprednji strani je lahko natisnjena tudi barvna fotografija člana, na zadnji strani izkaznice pa lahko pridejo tudi ikonce za lepljenje nalepk z veljavnostjo članskih izkaznic, katere vam lahko prav tako izdelamo mi.

Izdelamo lahko le nekaj članskih izkaznic pa vse do več sto tisoč kartic. 

Majhne količine (1 do 500 članskih izkaznic) tiskamo običajno s posebnimi kartičnimi tiskalniki, ki tiskajo v tehnologiji imenovani termo re-transfer in opravijo bistveno bolj kvaliteten potisk, kot cenejši kartični tiskalniki, ki tiskajo v termo transfer tehnologiji.

V tem primeru hkrati natisnemo podobo kartice ter podatke na že izdelane bele PVC kartice, ki lahko vsebujejo tudi brezstični čip.

Dobavni rok za sprotno izdelavo članskih izkaznic je zelo kratek in običajno znaša le par dni.

V primeru potrebe po večji količini članskih izkaznic (500,1000 in več izkaznic) opravimo predtisk kartic med proizvodnim postopkom (z offset tiskom) in ko so izkaznice izdelane, so pripravljene na personalizacijo s podatki o članih. Predtisk v offset tehnologiji zahteva bolj dolgotrajen postopek in za predtisk potrebuijemo nekaj tednov, ko pa so izkaznice izdelane, jih zelo hitro personaliziramo s podatki.

Ker ima plastična članska izkaznica dolgo življensko dobo, je ni potrebno zamenjati vsako leto ampak jo lahko uporabljate tudi 6-10 let. 

Za označitev veljavnosti izkaznice lahko natisnemo polja za lepljenje nalepk z veljavnostjo. Nalepke za podaljševanje članarine so precej cenejše od izdelave novih izkaznic in zato se nalepke z veljavnostjo pogosto uporabljajo.

Pri nas lahko poskrbimo tudi za izdelavo nalepk z veljavnostjo članarine.

Članske izkaznice na PVC kartici omogočajno številne možnosti za elektronsko identifikacijo članov, saj lahko vsebujejo natisnjeno QR kodo, črtno kodo ali brezstični čip. 

Če potrebujete članske izkaznice z RFID čipom, si oglejte predstavitev na strani RFID kartice s potiskom.

Če imate kakršno koli vprašanje, pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?