Domov / Tisk kartic / Izdelava članskih izkaznic na PVC kartici

Izdelava članskih izkaznic na PVC kartici
(ID artikla: 953)

ŽE OD 1 KOS DALJE
Prenos dokumentov:
Potrebujete članske izkaznice za spremljanje plačil članarine, za evidenco svojih članov ali si z izkaznicami želite povečati ugled vaše organizacije?

Za vas lahko izdelamo poljubno število članskih izkaznic iz PVC materiala in v velikosti bančne kartice.

Take izkaznice so vodoodporne ter kakovostno izdelane in imajo dolgo življenjsko dobo.

Članske izkaznice najpogosteje vsebujejo logotip društva ter uporabne podatke društva, kot je naslov, telefon, e-pošta in včasih tudi davčno številko ter podatke o članu, torej ime, priimek, člansko številko. Na kartici je lahko tudi barvna fotografija članov, ni pa nujno, saj je zbiranje fotografij članov in priprava le teh za tisk včasih zamudno opravilo.

Kartice lahko vsebujejo tudi polja kamor nalepite nalepke z letnico in tako označite veljavnost izkaznice.

Za tisk manjših količin članskih izkaznic (1–500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovosten termo retransfer tisk in natisnemo vsako izkaznico posebej.

Organizacijam z več kot 500 člani pa naredimo predtisk izkaznic v offset tehnologiji in na te izkaznice naknadno natisnemo še podatke o članih.

Offset tisk se opravi med proizvodnim postopkom kartic in zato dobimo v primeru večjih naklad zelo ugodno ceno posamezne izkaznice.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Članske izkaznice se zelo pogosto uporablja v športnih in kulturnih društvih, zvezah, klubih in drugih organizacijah in prinašajo številne prednosti tako organizacijam kot svojim članom.

Z njimi boste lažje vodili evidenco svojih članov ter spremljali plačila članarin, uporabljate jih lahko za identifikacijo članov na srečanjih, tekmah in drugih dogodkih, člani pa lahko koristijo različne ugodnosti, ki jim jih ponuja članstvo (na primer ugodnejši nakup v določenih trgovinah in podobne ugodnosti).

Članske izkaznice so običajno obojestransko, barvno potiskane PVC kartice dimenzije 86x54 mm in merijo enako kot bančne kartice. Kartice običajno vsebujejo neko barvno podobo z logotipom organizacije, podatki o članu ter uporabnimi podatki o organizaciji. 
Na sprednji strani je lahko natisnjena tudi barvna fotografija člana, na zadnji strani izkaznice pa lahko pridejo tudi ikonce za lepljenje nalepk z veljavnostjo članskih izkaznic, katere vam lahko prav tako izdelamo mi.

Izdelamo lahko le nekaj članskih izkaznic pa vse do več sto tisoč kartic. 

Majhne količine (1 do 500 članskih izkaznic) tiskamo običajno s posebnimi kartičnimi tiskalniki, ki tiskajo v tehnologiji imenovani termo re-transfer in opravijo bistveno bolj kvaliteten potisk, kot cenejši kartični tiskalniki, ki tiskajo v termo transfer tehnologiji.

V tem primeru hkrati natisnemo podobo kartice ter podatke na že izdelane bele PVC kartice, ki lahko vsebujejo tudi brezstični čip.

Dobavni rok za sprotno izdelavo članskih izkaznic je zelo kratek in običajno znaša le par dni.

V primeru potrebe po večji količini članskih izkaznic (500,1000 in več izkaznic) opravimo predtisk kartic med proizvodnim postopkom (z offset tiskom) in ko so izkaznice izdelane, so pripravljene na personalizacijo s podatki o članih. Predtisk v offset tehnologiji zahteva bolj dolgotrajen postopek in za predtisk potrebuijemo nekaj tednov, ko pa so izkaznice izdelane, jih zelo hitro personaliziramo s podatki.

Ker ima plastična članska izkaznica dolgo življensko dobo, je ni potrebno zamenjati vsako leto ampak jo lahko uporabljate tudi 6-10 let. 

Za označitev veljavnosti izkaznice lahko natisnemo polja za lepljenje nalepk z veljavnostjo. Nalepke za podaljševanje članarine so precej cenejše od izdelave novih izkaznic in zato se nalepke z veljavnostjo pogosto uporabljajo.

Pri nas lahko poskrbimo tudi za izdelavo nalepk z veljavnostjo članarine.

Članske izkaznice na PVC kartici omogočajno številne možnosti za elektronsko identifikacijo članov, saj lahko vsebujejo natisnjeno QR kodo, črtno kodo ali brezstični čip. 

Če potrebujete članske izkaznice z RFID čipom, si oglejte predstavitev na strani RFID kartice s potiskom.

Če imate kakršno koli vprašanje, pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?