Domov / Tisk kartic / Hotelske kartice s čipom ali magnetnim trakom

Hotelske kartice s čipom ali magnetnim trakom
(ID artikla: 1000)

Vsak hotel privabi svojega gosta s celovito podobo, naposled tudi z zelo kvalitetno hotelsko kartico, ki bodo lepe tudi, če bodo v uporabi več let.

Če potrebujete nove hotelske kartice je v prvem koraku potrebno ugotoviti katere kartice delujejo z vašim sistemom.

Nekatere hotelske kartice so zaklenjene in jih je mogoče kupiti le pri ponudniku hotelskega sistema, druge pa so generične ali prilagojene za določene hotelske sisteme in jih je možno kupiti tudi pri nas.

Pri nas lahko dobite hotelske kartice z magnetnim trakom (LoCo ali Hico), kartice, ki delujejo s sistemom VingCard, Salto, Saflok, Onity, ter veliko drugih kartic z različnimi vrstami generičnih čipov.

Vaše hotelske kartice lahko potiskamo z barvnim logotipom hotela ter navodili in drugo uporabno vsebino za vaše goste.

Potiskamo lahko že od 1 kartice dalje. Za tisk manjših naklad uporabljamo zelo kvaliteten termo re-transfer tisk, večje naklade pa nam potiskajo že med izdelavo kartic v tovarni.

Poleg hotelskih kartic iz standardnega PVC materiala, nudimo tudi hotelske kartice iz lesa, ki jih odlikuje edinstvena estetika.

V primeru vprašanj nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Hotelski ključi v obliki PVC kartic so praktična in sodobna rešitev dostopa v hotelske sobe. 

Hotelske kartice so običajno obojestransko, barvno potiskane PVC kartice z grafično podobo hotela in vsebujejo eno od tehnologij za odklepanje hotelskih ključavnic, kot je magnetni trak ali pametni čip.

Kartične tehnologije za odklepanje hotelskih sob

Pri nas lahko dobite naslednje tipe hotelskih kartic:
- kartice z magnetnim trakom LoCo,
- kartice z magnetnim trakom HiCo,
- hotelske kartice VingCard (3 vrste, z različnimi čipi),
- hotelske kartice Salto,
- hotelske kartice Saflok,
- hotelske kartice Onity (2 vrsti z različnimi čipi),
- hotelske kartice Mifare Classic,
- hotelske kartice s 125 kHz čipom EM4200,
- hotelske kartice s 125 kHz čipom T5577,
- hotelske kartice s čipom TI2048,
- hotelske kartice z generičnim RFID ali NFC čipom,
- hotelske kartice s kontaktnim čipom SLE5542,
- hotelske kartice s kontaktnim čipom FM4428.


Če hotel ne ve katero tehnologijo uporablja, naredimo preizkus različnih tehnologij in tako ugotovimo kompatibilnost hotelskih kartic s hotelskimi ključavnicami.

Nekateri ponudniki hotelskih sistemov kartice zaklepajo in tako onemogočajo svojim strankam, torej hotelom, da kupijo kartice pri drugih ponudnikih, ki so običajno konkurenčnejši. V nekaterih primerih lahko pomagamo tudi s kompatibilnimi karticami, v drugih pa žal ne gre.

Materiali za izdelavo hotelskih kartic

Najbolj pogosto uporabljeni material za hotelske kartic je PVC, sedaj pa vam lahko ponudimo tudi lepo izdelane kartice iz različnih vrst lesa.

Lesene hotelske kartice nudijo prefinjen občutek narave in okolju prijazno rešitev za vaš hotel. Primerna za vse, ki si želijo prehod na resnično okolju prijazne alternative PVC materialu.

Lesene RFID kartice zagotavljajo edinstven ročno izdelan videz in so na voljo v različnih vrstah lesa:
- bambus – izjemno vzdržljiv in ekološko najbolj trajnostni leseni material,
- breza – zelo raven les, ki zagotavlja popolno podlago za potisk,
- češnja – z značilnim barvnim odtenkom za dodatno popestritev.


Prednosti hotelskih kartic iz lesa:
- okolju prijazen material,
- edinstvena in nepozabna estetika,
- možnost personalizacije,
- možnost kodiranja in šifriranja podatkov,
- vrhunska kakovost in trpežnost.


Možnosti za potisk hotelskih kartic 

Hotelske kartice običajno vsebujejo logotip hotela, navodila za uporabo ter druge koristne informacije za gosta. 

Za potisk majhnih količin (1 do 500 kos) hotelskih kartic iz PVC materiala običajno uporabljamo visoko kakovostne termo retransfer tiskalnike, ki tiskajo v CMYK tehnologiji. 

S temi tiskalniki lahko tiskamo enostransko ali obojestransko in le to vpliva tudi na ceno izvedbe.

V primeru potrebe po večji količini potiskanih hotelskih kartic (nad 500 kos), naročimo potisk kartic v specializirani tovarni, kjer jih natisnejo med procesom izdelave kartic. V tem primeru se uporabi barvni offset tisk v CMYK barvah v kombinaciji s sitotiskom, ko je potrebno uporabiti Pantone barve ali kovinske učinke (zlate ali srebrne barve, bleščice itd.).

Tudi hotelske kartice iz lesa lahko vsebujejo logotip ter druge uporabne informacije. V tem primeru se uporabi različne tehnologije za potisk ali lasersko graviranje. 

Dodatne možnosti izvedbe

V primeru večje naklade lahko naredimo na karticah tudi posebno zarezo (angl. Blindman's notch), da vedo tudi slabovidne osebe kako je potrebno kartico obrniti in vstaviti v čitalnik.

Poskrbimo lahko tudi za izdelavo papirnatih ovitkov za hotelske kartice, kamor se vpiše številko sobe in druge podatke.

Za ponudbo ali v primeru vprašanj smo dosegljivi preko spletnega obrazca, elektronske pošte info@mave.si ali telefona 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?