Domov / Tisk kartic / Hotelske kartice s čipom ali magnetnim trakom

Hotelske kartice s čipom ali magnetnim trakom
(ID artikla: 1000)

Vsak hotel privabi svojega gosta s celovito podobo, naposled tudi z zelo kvalitetno hotelsko kartico, ki bodo lepe tudi, če bodo v uporabi več let.

Če potrebujete nove hotelske kartice je v prvem koraku potrebno ugotoviti katere kartice delujejo z vašim sistemom.

Nekatere hotelske kartice so zaklenjene in jih je mogoče kupiti le pri ponudniku hotelskega sistema, druge pa so generične ali prilagojene za določene hotelske sisteme in jih je možno kupiti tudi pri nas.

Pri nas lahko dobite hotelske kartice z magnetnim trakom (LoCo ali Hico), kartice, ki delujejo s sistemom VingCard, Salto, Saflok, Onity, ter veliko drugih kartic z različnimi vrstami generičnih čipov.

Vaše hotelske kartice lahko potiskamo z barvnim logotipom hotela ter navodili in drugo uporabno vsebino za vaše goste.

Potiskamo lahko že od 1 kartice dalje. Za tisk manjših naklad uporabljamo zelo kvaliteten termo re-transfer tisk, večje naklade pa nam potiskajo že med izdelavo kartic v tovarni.

Poleg hotelskih kartic iz standardnega PVC materiala, nudimo tudi hotelske kartice iz lesa, ki jih odlikuje edinstvena estetika.

V primeru vprašanj nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Hotelski ključi v obliki PVC kartic so praktična in sodobna rešitev dostopa v hotelske sobe. 

Hotelske kartice so običajno obojestransko, barvno potiskane PVC kartice z grafično podobo hotela in vsebujejo eno od tehnologij za odklepanje hotelskih ključavnic, kot je magnetni trak ali pametni čip.

Kartične tehnologije za odklepanje hotelskih sob

Pri nas lahko dobite naslednje tipe hotelskih kartic:
- kartice z magnetnim trakom LoCo,
- kartice z magnetnim trakom HiCo,
- hotelske kartice VingCard (3 vrste, z različnimi čipi),
- hotelske kartice Salto,
- hotelske kartice Saflok,
- hotelske kartice Onity (2 vrsti z različnimi čipi),
- hotelske kartice Mifare Classic,
- hotelske kartice s 125 kHz čipom EM4200,
- hotelske kartice s 125 kHz čipom T5577,
- hotelske kartice s čipom TI2048,
- hotelske kartice z generičnim RFID ali NFC čipom,
- hotelske kartice s kontaktnim čipom SLE5542,
- hotelske kartice s kontaktnim čipom FM4428.


Če hotel ne ve katero tehnologijo uporablja, naredimo preizkus različnih tehnologij in tako ugotovimo kompatibilnost hotelskih kartic s hotelskimi ključavnicami.

Nekateri ponudniki hotelskih sistemov kartice zaklepajo in tako onemogočajo svojim strankam, torej hotelom, da kupijo kartice pri drugih ponudnikih, ki so običajno konkurenčnejši. V nekaterih primerih lahko pomagamo tudi s kompatibilnimi karticami, v drugih pa žal ne gre.

Materiali za izdelavo hotelskih kartic

Najbolj pogosto uporabljeni material za hotelske kartic je PVC, sedaj pa vam lahko ponudimo tudi lepo izdelane kartice iz različnih vrst lesa.

Lesene hotelske kartice nudijo prefinjen občutek narave in okolju prijazno rešitev za vaš hotel. Primerna za vse, ki si želijo prehod na resnično okolju prijazne alternative PVC materialu.

Lesene RFID kartice zagotavljajo edinstven ročno izdelan videz in so na voljo v različnih vrstah lesa:
- bambus – izjemno vzdržljiv in ekološko najbolj trajnostni leseni material,
- breza – zelo raven les, ki zagotavlja popolno podlago za potisk,
- češnja – z značilnim barvnim odtenkom za dodatno popestritev.


Prednosti hotelskih kartic iz lesa:
- okolju prijazen material,
- edinstvena in nepozabna estetika,
- možnost personalizacije,
- možnost kodiranja in šifriranja podatkov,
- vrhunska kakovost in trpežnost.


Možnosti za potisk hotelskih kartic 

Hotelske kartice običajno vsebujejo logotip hotela, navodila za uporabo ter druge koristne informacije za gosta. 

Za potisk majhnih količin (1 do 500 kos) hotelskih kartic iz PVC materiala običajno uporabljamo visoko kakovostne termo retransfer tiskalnike, ki tiskajo v CMYK tehnologiji. 

S temi tiskalniki lahko tiskamo enostransko ali obojestransko in le to vpliva tudi na ceno izvedbe.

V primeru potrebe po večji količini potiskanih hotelskih kartic (nad 500 kos), naročimo potisk kartic v specializirani tovarni, kjer jih natisnejo med procesom izdelave kartic. V tem primeru se uporabi barvni offset tisk v CMYK barvah v kombinaciji s sitotiskom, ko je potrebno uporabiti Pantone barve ali kovinske učinke (zlate ali srebrne barve, bleščice itd.).

Tudi hotelske kartice iz lesa lahko vsebujejo logotip ter druge uporabne informacije. V tem primeru se uporabi različne tehnologije za potisk ali lasersko graviranje. 

Dodatne možnosti izvedbe

V primeru večje naklade lahko naredimo na karticah tudi posebno zarezo (angl. Blindman's notch), da vedo tudi slabovidne osebe kako je potrebno kartico obrniti in vstaviti v čitalnik.

Poskrbimo lahko tudi za izdelavo papirnatih ovitkov za hotelske kartice, kamor se vpiše številko sobe in druge podatke.

Za ponudbo ali v primeru vprašanj smo dosegljivi preko spletnega obrazca, elektronske pošte info@mave.si ali telefona 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?