Domov / Tisk kartic / Kartice za označevanje prtljage

Kartice za označevanje prtljage
(ID artikla: 839)

S karticami za označevanje prtljage bodo vaše stranke hitreje prepoznale svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje so brendirane kartice z vašim logotipom odlična priložnost za dodatno promocijo.

Kartice za označevanje prtljage so barvno potiskane PVC kartice v dimenziji bančne kartice.

Na sprednji strani je običajno natisnjena neka atraktivna barvna podoba z logotipom podjetja, na zadnji strani kartice pa je prostor namenjen vpisu osebnih podatkov z vodoodpornim flomastrom.

Izdelamo lahko le nekaj kartic pa vse do več tisoč kartic.

Tako označeno prtljago hitreje prepoznamo na letališču in v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje prišla do svojega lastnika.

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z želeno količino na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Kartice za označevanje prtljage so plastične kartice v velikosti bančne kartice, ki jih lahko obesimo na svojo prtljago.

Take kartice so zanimive tako za uporabnika, kot tudi za podjetja, ki iščejo zanimiva poslovna darila, saj imajo več uporabnih vrednosti:

1. S karticami za označevanje prtljage lastnik prtljage enostavneje prepoznata svojo prtljago na letališču. 

2. Kartice lahko vsebujejo vpisane podatke od lastnika in tako označena prtljaga lažje najde lastnika v primeru izgube. 

3. Brendirane kartice z vašim logotipom so odlična priložnost za promocijo vašega podjetja.

Na sprednji strani kartice je običajno natisnjena neka atraktivna kreativa, na zadnji strani kartice pa je prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice vpiše ročno, z vodoodpornim flomastrom.

Presenetite svoje stranke in jim podarite personalizirane kartice z njihovimi imeni in začetnicami priimka. Prejemnik take kartice bo vseeno hitreje prepoznal svojo prtljago med množico podobne prtljage na letališču, vam pa bodo služile za promocijo.

V primeru kartic za označevanje prtljage je najbolje, če jih potiskamo z offset tehnologijo med samim proizvodnim postopkom. V tem primeru natisnemo kreativo kartice z offset tiskom, hrapava polja pa dodamo s sitotiskom. Podobo kartice običajno tiskamo s CMYK barvami.

Kartice za označevanje prtljage se običajno pritrdi na prtljago s silikonsko vrvico ali plastično zanko.

Posebna ponudba za naročila do 31.10.2022

Ker se bliža čas, ko razmišljamo kako bomo z drobno pozornostjo razveselili naše stranke in poslovne partnerje ob zaključku leta, smo za vas pripravili posebno ponudbo za lično zapakirane kartice s silikonsko vrvico in nalepko s posvetilom ali navodili za uporabo.

Akcijske cene (le do 31.10.2021)

250 kos: 295 € + DDV
500 kos: 395 € + DDV
1000 kos: 545 € + DDV
2000 kos: 895 € + DDV

Za naročilo pišite na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?