Domov / Tisk kartic / Kartice za označevanje prtljage

Kartice za označevanje prtljage
(ID artikla: 839)

S karticami za označevanje prtljage bodo vaše stranke hitreje prepoznale svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje so brendirane kartice z vašim logotipom odlična priložnost za dodatno promocijo.

Kartice za označevanje prtljage so barvno potiskane PVC kartice v dimenziji bančne kartice.

Na sprednji strani je običajno natisnjena neka atraktivna barvna podoba z logotipom podjetja, na zadnji strani kartice pa je prostor namenjen vpisu osebnih podatkov z vodoodpornim flomastrom.

Izdelamo lahko le nekaj kartic pa vse do več tisoč kartic.

Tako označeno prtljago hitreje prepoznamo na letališču in v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje prišla do svojega lastnika.

Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z želeno količino na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Kartice za označevanje prtljage so plastične kartice v velikosti bančne kartice, ki jih lahko obesimo na svojo prtljago.

Take kartice so zanimive tako za uporabnika, kot tudi za podjetja, ki iščejo zanimiva poslovna darila, saj imajo več uporabnih vrednosti:

1. S karticami za označevanje prtljage lastnik prtljage enostavneje prepoznata svojo prtljago na letališču. 

2. Kartice lahko vsebujejo vpisane podatke od lastnika in tako označena prtljaga lažje najde lastnika v primeru izgube. 

3. Brendirane kartice z vašim logotipom so odlična priložnost za promocijo vašega podjetja.

Na sprednji strani kartice je običajno natisnjena neka atraktivna kreativa, na zadnji strani kartice pa je prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice vpiše ročno, z vodoodpornim flomastrom.

Presenetite svoje stranke in jim podarite personalizirane kartice z njihovimi imeni in začetnicami priimka. Prejemnik take kartice bo vseeno hitreje prepoznal svojo prtljago med množico podobne prtljage na letališču, vam pa bodo služile za promocijo.

V primeru kartic za označevanje prtljage je najbolje, če jih potiskamo z offset tehnologijo med samim proizvodnim postopkom. V tem primeru natisnemo kreativo kartice z offset tiskom, hrapava polja pa dodamo s sitotiskom. Podobo kartice običajno tiskamo s CMYK barvami.

Kartice za označevanje prtljage se običajno pritrdi na prtljago s silikonsko vrvico ali plastično zanko.


Za naročilo pišite na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?