Domov / RFID in NFC mediji / RFID kartice MIFARE Classic® 4K

RFID kartice MIFARE Classic® 4K
(ID artikla: 1189)

Prenos dokumentov:
Iščete identifikacijske kartice s 13,56 MHz RFID čipom MIFARE Classic®?

Ponujamo visokokakovostne RFID kartice z najnovejšo različico zelo priljubljenega čipa MIFARE Classic® EV1.

Te brezstične kartice se uporablja v različnih aplikacijah po vsem svetu in so nazaj združljive s prejšnjimi različicami čipa MIFARE Classic®.

Čip MIFARE Classic® EV1 deluje na frekvenci 13,56 MHz, skladno s standardom ISO/IEC 14443 tipa A.

Čip vsebuje vprogramirano ID številko, ki je ni mogoče spreminjati in 1 kB programabilnega pomnilnika. Te čipe izdeluje priznani proizvajalec čipov NXP.

RFID kartice s čipom MIFARE Classic® se uporabljajo za nadzor dostopa, registracijo delovnega časa, kot hotelske kartice, članske izkaznice in za druge identifikacijske namene.

Vabljeni, da kupite bele kartice iz zaloge.

Za povpraševanje, ponudbo z želeno količino kartice ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 2,31 EUR (z DDV 2,82 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P0-1)

Velikost:

Variacija čipa:

ID artikla: 1189

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
57,75 EUR

Skupaj z DDV:
70,46 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 2,42 EUR
≥ 10 2,37 EUR
≥ 25 2,31 EUR
≥ 50 2,20 EUR
≥ 75 2,15 EUR
≥ 100 2,09 EUR
≥ 150 2,04 EUR
≥ 200 1,98 EUR
≥ 300 1,93 EUR
≥ 500 1,90 EUR

OPIS

RFID kartice s čipom MIFARE Classic® EV1 4kb so plastične kartice standardnih dimenzij  kreditnih kartic z različico čipa Mifare Classic, ki ima večji spomin, velik 4kB.

Delujejo na frekvenci 13,56 MHz, kar je zelo priljubljeno frekvenčno območje za bližinske kartice, kjer je branje običajno na razdalji 1 do 5 cm). Čip ima vnaprej programirano ID številko in 4 kB pomnilnika, ki je razdeljen na več sektorjev.

Kartice s spominom 4kB so dražje in namenjene posebnim aplikacijam. Večina naših strank kupuje navadne Mifare kartice:
-    MIFARE Classic® EV1 1 kB s 4-bajtov dolgim ID-jem

Naše RFID kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov, z zgornjim slojem, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Pri tiskanju slik za ozadje priporočamo uporabo termo retransfernega tiskalnika, saj le ti tiskalniki zagotovijo brezhibni potisk brezstičnih kartic. Za serializacijo s kodami QR, črtnimi kodami ali drugim številčenjem ali personalizacijo z imeni lahko uporabite kateri koli namizni tiskalnik kartic.

Poleg kartic, naše stranke zelo pogosto naročajo tudi storitve tiska in personalizacije.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (od 1 do 500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovostne kartične tiskalnike, ki za potisk uporabljajo tehnologijo termo retransfer in tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termo retransfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico naenkrat in nam omogočajo, da po potrebi natisnemo celo eno kartico. Pomanjkljivosti tovrstnega tiska so visoki stroški potrošnaga materiala in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

Pri naročanju 500 ali več RFID kartic s potiskom priporočamo predtisk s tehnologijo ofsetnega tiska med proizvodnim procesom kartic. Tovrsten tisk zahteva posebno opremo in ga običajno izvajajo specializirani proizvajalci kartic. Za tisk običajno uporabljamo digitalni tisk z barvami CMYK, ki jih kombiniramo s sitotiskom, kadar potrebujemo barve Pantone ali kovinske učinke (zlate barve, srebro, bleščice itd.).

Tipična tiskana kartica RFID vsebuje naslednje plasti:

1.    Prozoren zaščitni sloj s posebnim premazom za dodaten termični tisk,
2.    Plast s podobo sprednje strani kartice,
3.    Plast z RFID čipom in anteno,
4.    Plast s podobo zadnje strani kartice
5.    Še eno prozorno zaščitno plast s posebnim premazom za dodaten termični tisk.

Kakovost teh plasti določa kakovost tiska na kartice in življenjsko dobo RFID čipa.

Če potrebujete RFID kartice s potiskom, nam pošljite povpraševanje z želeno količino kartice in rokom.

Preizkus branja za kartice MIFARE Classic® EV1 1 kB s 4-bajtnim ID-jem

Na razdaljo branja med kartico in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.

Kartice MIFARE Classic® EV1 smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test in je bil narejen z namenom, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

Spodaj so razdalje, ki smo jih izmerili z našim preizkusom delovanja teh kartic:
 
RFID čitalnik  Razdalja branja ID kode
ACR1252U 6 cm
SYRIS RD300-H1-G 5,5 cm
SYRIS RD200-M1 5,5 cm
R80C  4 cm
Promag PCR-330M-00  3 cm

Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: MIFARE Classic® EV1 1 kB s 4 bajti dolgim ID-jem
Združljivo z: prejšnjimi različicami čipa MIFARE Classic® in ostalimi 13.56 MHz čitalniki delujočimi z ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzija kartice: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiskanja: offset print, thermo re-transfer, thermo transfer

Za povpraševanje, ponudbo z želeno količino kartice ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

MIFARE®, MIFARE CLASSIC®, DESFire®, ICODE® so registrirane blagovne znamke v lasti NXP B.V. Med NXP B.V. in Mave d.o.o. ni nobene povezave. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?