Domov / RFID in NFC mediji / Kartice MIFARE Classic® 1K NXP

Kartice MIFARE Classic® 1K NXP
(ID artikla: 1188)

Iščete identifikacijske kartice s 13,56 MHz RFID čipom MIFARE Classic®?

Ponujamo visokokakovostne RFID kartice z najnovejšo različico zelo priljubljenega čipa MIFARE Classic® EV1.

Te brezstične kartice se uporablja v različnih aplikacijah po vsem svetu in so nazaj združljive s prejšnjimi različicami čipa MIFARE Classic®.

Čip MIFARE Classic® EV1 deluje na frekvenci 13,56 MHz, skladno s standardom ISO/IEC 14443 tipa A.

Čip vsebuje vprogramirano ID številko, ki je ni mogoče spreminjati in 1 kB programabilnega pomnilnika. Te čipe izdeluje priznani proizvajalec čipov NXP.

RFID kartice s čipom MIFARE Classic® se uporabljajo za nadzor dostopa, registracijo delovnega časa, kot hotelske kartice, članske izkaznice in za druge identifikacijske namene.

Vabljeni, da kupite bele kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za tiskane kartice. Glede na količino in rok vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost za tisk.
Cena/kos: 0,95 EUR (z DDV 1,16 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P1-4)

Variacija čipa:

ID artikla: 1188

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
95,00 EUR

Skupaj z DDV:
115,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 10 1,25 EUR
≥ 25 1,15 EUR
≥ 50 1,00 EUR
≥ 100 0,95 EUR
≥ 200 0,91 EUR
≥ 300 0,85 EUR
≥ 500 0,81 EUR
≥ 1000 0,76 EUR
≥ 2000 0,73 EUR

OPIS

RFID kartice s čipom MIFARE Classic® EV1 1k so plastične kartice s standardno dimenzijo kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm). Delujejo na frekvenci 13,56 MHz, kar je zelo priljubljeno frekvenčno območje za bližinske kartice, kjer je branje običajno na razdalji 1 do 5 cm). Čip ima vnaprej programirano ID številko in pomnilnik, ki je razdeljen na več sektorjev.

Poleg najbolj priljubljene različice z 1 kB pomnilnika in 4-bajtnim ID-jem obstajajo še druge različice čipov MIFARE Classic® EV1:

-    MIFARE Classic® EV1 1 kB z 7-bajtov dolgim ID-jem
-    MIFARE Classic® EV1 4 kB z 4-bajtov dolgim ID-jem
-    MIFARE Classic® EV1 4 kB z 7-bajtov dolgim ID-jem

Kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov, z zgornjim slojem, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Pri tiskanju slik za ozadje priporočamo uporabo termo retransfernega tiskalnika, saj le ti tiskalniki zagotovijo brezhibni potisk brezstičnih kartic. Za serializacijo s kodami QR, črtnimi kodami ali drugim številčenjem ali personalizacijo z imeni lahko uporabite kateri koli namizni tiskalnik kartic.


Možnosti za potisk in personalizacijo (za cene nam pošljite povpraševanje)

Poleg kartic, naše stranke zelo pogosto naročajo tudi storitve tiska in personalizacije.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (od 1 do 500 kosov) običajno uporabljamo visokokakovostne kartične tiskalnike, ki za potisk uporabljajo tehnologijo termo retransfer in tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termo retransfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico naenkrat in nam omogočajo, da po potrebi natisnemo celo eno kartico. Pomanjkljivosti tovrstnega tiska so visoki stroški potrošnaga materiala in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

Pri naročanju 500 ali več RFID kartic s potiskom priporočamo predtisk s tehnologijo ofsetnega tiska med proizvodnim procesom kartic. Tovrsten tisk zahteva posebno opremo in ga običajno izvajajo specializirani proizvajalci kartic. Za tisk običajno uporabljamo digitalni tisk z barvami CMYK, ki jih kombiniramo s sitotiskom, kadar potrebujemo barve Pantone ali kovinske učinke (zlate barve, srebro, bleščice itd.).

Tipična tiskana kartica RFID vsebuje naslednje plasti:

1.    Prozoren zaščitni sloj s posebnim premazom za dodaten termični tisk,
2.    Plast s podobo sprednje strani kartice,
3.    Plast z RFID čipom in anteno,
4.    Plast s podobo zadnje strani kartice
5.    Še eno prozorno zaščitno plast s posebnim premazom za dodaten termični tisk.

Kakovost teh plasti določa kakovost tiska na kartice in življenjsko dobo RFID čipa.

Če potrebujete RFID kartice s potiskom, nam pošljite povpraševanje z želeno količino kartice in rokom.


Preizkus branja za kartice MIFARE Classic® EV1 1 kB s 4-bajtnim ID-jem

Na razdaljo branja med kartico in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.

Kartice MIFARE Classic® EV1 smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test in je bil narejen z namenom, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

Spodaj so razdalje, ki smo jih izmerili z našim testom:
 
RFID čitalnik  Razdalja branja
ACR1252U 6 cm
SYRIS RD300-H1-G 5,5 cm
SYRIS RD200-M1 5,5 cm
R80C 4 cm
Promag PCR-330M-00 3 cm


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: MIFARE Classic® EV1 1 kB s 4 bajti dolgim ID-jem
Združljivo z: prejšnjimi različicami čipa MIFARE Classic® in ostalimi 13.56 MHz čitalniki delujočimi z ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzija kartice: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiskanja: offset print, thermo re-transfer, thermo transfer

Če potrebujete tiskane kartice, nam pošljite povpraševanje z želeno količino kartice in rokom. Pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

MIFARE®, MIFARE CLASSIC®, DESFire®, ICODE® so registrirane blagovne znamke v lasti NXP B.V. Med NXP B.V. in Mave d.o.o. ni nobene povezave.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?