Domov / Rešitve / Sistem za odklepanje vhodnih vrat od stanovanja v bloku

Sistem za odklepanje vhodnih vrat od stanovanja v bloku
(ID artikla: 3250)

Sistem z elekronsko ključavnico, ki omogoča odraslim in otrokom brezskrbno odklepanje in zaklepanje vrat s prstnimi odtisi, stara mama pa raje uporablja Nuki obesek in vrata odklepa s pritiskom na tipko.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Začetno stanje
 
Naročnik ima za vstop v stanovanje v bloku novejša protivlomna vrata. Trenutno se vrata odpira z navadno kljuko in zaklepa s standardno cilindrično ključavnico. Cilindrični vložek je znamke Winkhaus z metuljčkom na notranji strani. 
 
Trenutni izzivi:
- otroci so večji in sami vstopajo in izstopajo iz stanovanja, že večkrat so izgubili ključe od vhodnih vrat
- vhodna vrata v stanovanje morajo biti vedno zaklenjena, saj so se v bloku pojavile kraje
- sistem mora biti preprost za uporabo tudi za starejše, saj včasih stara mama sama vstopi in skuha kosilo otrokom  
 
 
 
Rešitev
 
Za odpiranje vrat smo uporabili kontrolo dostopa s komponentami znamke Nuki s čitalnikom prstnih odtisov ekey Uno.
Na notranjo stran vrat smo na obstoječo ključavnico namestili elektromotorni pogon Nuki Smartlock 2.0., ki ponoči varno zaklene vrata, čez dan pa omogoča možnost hitrega vstopa v stanovanje.
Za enostavno odklepanje in zaklepanje vrat smo uporabili brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno, ki omogoča brezskrbni izhod iz stanovanja brez kakršnih koli ključev. Ta modul je še posebej primeren za otroke, ki so navadne ključe že večkrat izgubili ter za odrasle, ki lahko sedaj brezskrbno odnesejo smeti in ponovno vstopijo tudi če pozabijo ključ.
Stari mami so poenostavili odklepanje stanovanja z Nuki Fob obeskom, ki je velik 55 x 24 x 6 mm in vsebuje gumb premera cca. 15 mm, ki ga lahko enostavno pritisne. 
Kljuko na zunanji strani smo zamenjali z elegantno bunko iz brušenega nerjavečega jekla. 
Zaklepanje vrat z obstoječim ključem je še vedno možno in z uporabo ključa je možen vstop v primeru izpada elektrike ali okvare na sistemu.
 
Prednosti rešitve
 
Varno zaprt vhod v stanovanje, ki omogoča vstop tudi brez ključev.
 
Možnost hitrega vstopa čez dan.
 
Varno zaklepanje ponoči.
 
Obstoječo ključavnico in obstoječe ključe smo ohranili.
 
Rešitev ni zahtevala nobene dodatne inštalacije ali večjega posega na vratih.
 
Naročnik se je odločil, da montažo in konfiguracijo opravimo mi.
 
 
Komponente rešitve

To sodobno rešitev za odklepanje vrat z mobilnim telefonom ali posebnim elektronskim ključe tvorijo komponente priznanih avstijskih proizvajalcev Nuki in ekey.
 
 
- Načrtovanje projekta (posvet z naročnikom, ogled na lokaciji)
 
 
 
- Bunka za kljuko iz nerjavečga jekla, rozeto in trnom
 
 
- Montaža in priklop
 
- Konfiguracija in priomopredaja naročniku
 
Če potrebujete podobno rešitev, nas pokličite na 041 884 124 ali pišite na info@mave.si

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?