Domov / Rešitve / Odpiranje vhoda v pisarno z RFID obeski in PIN kodo

Odpiranje vhoda v pisarno z RFID obeski in PIN kodo
(ID artikla: 3286)

Moderna lesena vrata za vstop v pisarno smo predelali, in dodali sistem za elektronsko kontrolo dostopa, ki omogoča vstop le pooblaščenim osebam. Avtentifikacija oseb je izvedena s pomočjo RFID obeskov ali PIN kode, kontrola dostopa temelji na sproščanju odmikača v okvirju vrat.

Če potrebujete podobno rešitev, nas pokličite na 041 884 124 ali pišite na info@mave.si
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Začetno stanje

Naročnik ima za vstop v pisarno moderna lesena vrata. Trenutno se vrata odpirajo z navadno kljuko in zaklepajo s standardno cilindrično ključavnico. Zaradi potrebe po omejitvi dostopa do pisarne želi sistem za hitro odpiranje vrat z RFID obeski ali PIN kodo.

Rešitev

Za odpiranje vrat smo uporabili kontrolo dostopa z RFID čitalnikom in tipkovnico za vpis PIN kode, ki ob uspešni avtentikaciji uporabnika sprosti odmikač v okvirju od vrat. Kljuko na zunanji strani smo zamenjali z elegantno bunko iz brušenega nerjavečega jekla. V okvir od vrat smo izrezali odprtino in natančno vgradili odmikač ter ga povezali s kontrolo dostopa in napajalnikom. Zaklepanje vrat z obstoječim ključem je še vedno možno in z uporabo ključa je možen vstop v primeru izpada elektrike ali okvare na sistemu.

Prednosti rešitve

Omogočen je hitri vstop v pisarno, avtentifikacija oseb traja le cca.1 sekundo.

Rešitev je cenovno ugodna, ker so izbrane komponente z optimalnim razmerjem med ceno in kompleksnostjo.

Za montažo so poskrbeli strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Vsakdo, ki je poskušal lepo vgraditi odmikač v podobna vrata ve, kakšna natančnost je potrebna, da se to pravilno opravi.


Komponente rešitve

- Načrtovanje projekta (posvet z naročnikom, ogled na lokaciji)

- Kontrola dostopa s 13.56 MHz RFID čitalcem,

- standardni odmikač s primerno čelnico

- Bunka za kljuko iz nerjavečga jekla, rozeto in trnom

- 12 V napajalnik

- RFID obeski s 13,56 MHz čipom

- Montaža in priklop

- Konfiguracija in priomopredaja naročniku

Če potrebujete podobno rešitev, nas pokličite na 041 884 124 ali pišite na info@mave.si
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?