Domov / Pametne ključavnice Nuki / Pametna ključavnica NUKI SMART LOCK 4.0

Pametna ključavnica NUKI SMART LOCK 4.0
(ID artikla: 3625)

ODLIČNA ZA APARTMAJE IN HIŠE
Nuki Smart Lock 4.0 je četrta generacija pametnih ključavnic Nuki in se od predhodnih različic razlikuje po tem, da podpira Matter protokol in ima izboljšano porabo baterije.

To napravo se namesti na ključavniški cilinder, na notranji strani vrat in z vrtenjem ključa odklepa, odpira in zaklepa vrata.

Iz notranje strani lahko vrata vedno odklenite ali zaklenite ročno, tako, da zavrtite okrogli gum na pametni ključavnici.

Pametne ključavnice Nuki so na voljo v dveh različicah - osnovna verzija in pro verzija.

Razlika med osnovno in pro verzijo je ta, da Pro verzija vsebuje integrirani modul za priklop na WiFi ter polnilni akumulator.

Obe verziji pametnih ključavnic sta primerni tudi za protivlomna vrata v večtočkovnim zaklepanjem. Pomembno je le to, da se ključ v vratih lepo vrti in da se ne zatika.

Montaža pametne ključavnice ne zahteva vrtanja in vse povezave med moduli so brezžične.

Če kupite zgolj pametno ključavnico, lahko vrata odklenite in zaklenite s pomočjo pametnega telefona ali pametne ure (Android, iPhone, Huawei)

Če želite vstopiti tudi s PIN kodo, prstnim odtisom ali Nuki obeskom, je potrebno dokupiti tudi poljubne dodatne module, opis le teh in povezave se nahajajo spodaj.

Če želite ponudbo za ključavnico s tipkovnico in ostale module, nam pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami aplikacije ter poskrbimo za hitro nadomestitev ključavnice v primeru okvare.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)
Cena/kos: 149,92 EUR (z DDV 182,90 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Tip ključavnice:

(ID artikla: nasproti E2, S3-10)
ID artikla: 3625

Količina:

Skupaj:
149,92 EUR

Skupaj z DDV:
182,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

POSEBNA PONUDBA KOMPLETOV S TIPKOVNICO:
Za vas smo pripravili komplete, ki zadovoljijo tiste, ki želite najcenejšo rešitev, iščete zanesljiv sistem za odpiranje apartmajev, doma, pisarne ... s PIN kodo ali rešitev za odpiranje vrat s prstnimi odtisi: https://www.mave.si/pametne-kljucavnice-nuki.html#p=645

Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 4.0 je elektromotorni mehanizem za odklepanje in zaklepanje vrat, ki se namesti na cilinder na notranji strani vrat in vam omogoča odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona ali pametne ure.

Ta pametna ključavnica je primerna tako za vrata z navadno kljuko kot tudi tista s potegalom ali bunko na zunanji strani. 

Dodajanje uporabnikov in druge nastavitve ključavnice upravljamo z intuitivno mobilno aplikacijo, ki podpira iPhone, Android telefone in Huawei.

Z aplikacijo lahko odklenete in zaklenete vrata, kreirate dostope za nove uporabnike (do 200 uporabnikov), nastavite način delovanja ključavnice, pogledate v zgodovino vstopov, nastavite samodejno zaklepanje ponoči in še veliko drugih možnosti. 

Aplikacija na mobilnem telefonu vam poda natančen pregled nad nivojem napolnjenosti baterije. Ko bo raven polnjenja padla pod 20%, boste obveščeni prek potisnega obvestila.

Ključavnice Nuki Smart Lock so na voljo v dveh različicah: osnovna verzija Nuki Smart Lock 4.0 in pro verzija Nuki Smart Lock PRO 4.0.

Razlika med osnovno in pro verzijo je ta, da Pro verzija vsebuje integrirani modul za priklop na WiFi ter polnilni akumulator.

Osnovna verzija Nuki Smart Lock 4.0 se napaja s štirimi priloženimi baterijami tipa AA. V primeru potrebe po priklopu na WiFi je potrebno dokupiti modul Nuki Bridge. To sta edini razliki, ki ju navaja proizvajalec.

Osnovna verzija pametne ključavnice je primerna za tiste, ki iščete čim bolj ugodno rešitev za odpiranje vrat preko mobilne aplikacije, ko ste v bližini ključavnice. Ta verzija ključavnice je na razpolago le v beli barvi.

Tudi k osnovni verziji ključavnice lahko dodate tipkovnico na PIN kodo, tipkovnico s prstnim odtisom ali Nuki obesek.

Osnovno verzijo ključavnice se lahko poveže na internet preko dodatnega modula Nuki Bridge ali direktno na Apple Homekit in druge vmesnike pametnega doma, ki uporabljajo enotni protokol Matter.

Pro verzija Nuki Smart Lock 4.0 Pro vsebuje integrirani modul za priklop na internet, ki vam omogoči odklepanje in upravljanje ključavnice na daljavo. Na daljavo lahko pogledate tudi v poročilo o obiskih (Activity Log) in vidite na primer, če so vaši otroci prišli iz šole ali če so gostje uspešno vstopili v apartma.

Druga razlika med Pro in osnovno verzijo je ta, da Pro vsebuje polnilni akumulator, ki ga je mogoče polniti s polnilnikom za telefon ali preko računalnika.

Akumulator ima večjo kapaciteto od navadnih baterij in naredi ključavnico bolj poskočno, kar je še posebej priporočljivo za odklepanje protivlomnih vrat z večtočkovnim zaklepanjem.

Z enim polnjenjem deluje ključavnica cca 3-6 mesecev. Točni čas delovanja je odvisen od pogostosti uporabe pametne ključavnice, od mehanizma v vratih ter od funkcij, ki jih uporabljate.

Ključavnice v protivlomnih vratih z več točkovnim zaklepanjem povzročijo večjo porabo od navadnih ključavnic. Uporaba funkcije za samodejno odklepanje prav tako povzroči večjo porabo.

Za polnjenje Nuki baterije je potrebno uporabiti priloženi USB kabel, saj Nuki ne podpira hitrega polnjenja, kot to delajo polnilci novejših mobilnih telefonov in v primeru uporabe hitrega polnilnika, se baterija ne napolni do konca. 

Polnjenje lahko opravite tudi neposredno na vratih, tudi ko je polnilna baterija vstavljena v ključavnico.

Nuki Smart Lock 4.0 PRO so na voljo v črni ali beli barvi. 

Montaža pametnih ključavnic Nuki Smart Lock

Montaža pametne ključavnice Nuki je izjemno preprosta, saj ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru demontaže ključavnice se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Postopek namestitve je prikazan tukaj:
https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms

Pred montažo pametne ključavnice na vhodna vrata je potrebno je preveriti 3 zadeve:

1. Priporočamo, da pametno ključavnico pritrdite direktno na cilinder z vijaki, za to pa mora gledati cilinder vsaj 3-5 mm preko rozete (na notranji strani vrat).

2. Ali lahko odklenete vrata od zunaj, če je notri ključ? 

Dobro je, če je odgovor da, saj vam to omogoča vstop  z navadnim ključem, če se slučajno pametna ključavnica pokvari. Tudi to ni obvezno,še posebej, če je možno priti v prostor skozi kateri drugi vhod (skozi garažo, ipd.).

3. če se slučajno vrata odpirajo na ven:  ali je razdalja med cilindrom in podbojem več kot 30 mm (da se motorček ne bo zadev ob okvir)?

V Nuki ključavnico se lahko vstavi ključe, ki segajo iz cilindra največ 37 mm in so debeli do 4 mm. Če imate debelejši ali večji ključ, ga bo potrebno malo predelati.

Če ste ugotovili, da bi bila za namestitev potrebna menjava cilindra, priporočam nakup cilindra ISEO IR6 z dvostranskim odklepanjem.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Nuki je inovativno avstrijsko podjetje, specializirano za pametne ključavnice in se ponaša s številnimi nagradami in certifikati za visoko varnost in kvaliteto.

Poleg nakupa ključavnice Nuki Smart Lock priporočamo nakup spodnjih komponent:

NUKI KEYPAD Osnovna verzija brezžične PIN tipkovnice, brez čitalnika prstnih odtisov

NUKI KEYPAD 2.0 Tipkovnica za PIN kodo s čitalnikom prstnih odtisov

NUKI KEYPAD 2.0 PRO Vgradna tipkovnica za PIN kodo s čitalnikom prstnih odtisov

NUKI DOOR SENSOR Modul, ki nam sporoči, če so vrata odprta

NUKI FOB Pametni obesek s tipko za odklepanje vrat (še posebej primeren za starejše osebe ali otroke)

NUKI POWER PACK Polnilna baterija za pametno ključavnico Nuki Smart Lock (rezervna baterija)

NUKI OPENER Vmesnik za daljinsko odklepanje vrat z obstoječim domofonom

NUKI BRIDGE Modul za priklop navadne verzije ključavnice na internet


Če želite ponudbo za ključavnico s tipkovnico in ostale module, nam pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami aplikacije ter poskrbimo za hitro nadomestitev ključavnice v primeru okvare.


Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?