Domov / Tisk kartic / Potisk UHF kartic

Potisk UHF kartic
(ID artikla: 1056)

Nudimo zelo kvalitetni potisk RFID kartic, že od 1 kartice dalje in z personalizacijo, ki jo uredimo po vaših željah.

Uporabljajo se v sistemih za parkiranje, sistemih za obračunavanje cestnine in drugih projektih v logistiki.

Izberete lahko enostranski ali dvostranski potisk z večbarvno tehnologijo (cymk) ali enobarvni tisk (črna, bela, zlata, srebrna).

Rok dobave: 2-3 dni za termo re-transfer tisk, 2-3 tedne za offset tisk.

Za ponudbo nam pošljite na info@mave.si ali ali pokličite 041 884 124 za želeno količino, vrsto čipa, druge specifikacije in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS


UHF RFID kartice so z ultra visoko frekvenco, ki imajo možnost delovanja od 860 MHz do 915 MHz. 

Bralni doseg je lahko tudi do 12 m in so zaradi tega primerne za uporabo v rešitvah, kjer se zahteva komunikacijo na večjih razdaljah, ki segajo vse do 10 metrov. 

UHF RFID kartice se najpogosteje uporablja v parkirnih sistemih, sistemih za obračunavanje cestnine in drugih projektih v logistiki.

UHF kartice najpogosteje vsebujejo UHF čip Higgs-3, EPC Class 1 Gen2, proizvajalca Alien in druge UHF čipe, ki delujejo na frekvenci 860~960 MHz. 

Izberete lahko enostranski ali dvostranski potisk z večbarvno tehnologijo (cymk) ali enobarvni tisk (črna, bela, zlata, srebrna).

Količine od 1 kartice do cca. 500 kartic tiskamo z zelo kvalitetnim termo retransfer tiskom
(v resoluciji 600 dpi), količine nad 500 kartic pa tiskamo s še obstojnejšim offset tiskom med samo proizvodnjo kartic v tovarni.

Če so vaše kartice še neuporabljene, je možen potisk tudi vaših RFID kartic, sicer pa je bolje naročiti nove kartice in jih naknadno potiskati.

Rok dobave: 2-3 dni za termo re-transfer tisk, 2-3 tedne za offset tisk.

Za ponudbo, dodatna vprašanja nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na 041 884 124.


 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?