Domov / Tisk kartic / Izdelava identifikacijskih kartic

Izdelava identifikacijskih kartic
(ID artikla: 3053)

Izdelujemo ID kartice za identifikacijo uslužbencev v podjetjih, za udeležence konferenc, športnih dogodkov, srečanj in za ostale namene identifikacije oseb.

Kartice so plastične, enakih dimenzij kot bančne kartice in vsebujejo enostransko ali dvostransko grafično podobo ter imena in druge podatke.

Vsebujejo lahko tudi fotografije uslužbencev, čip za kontrolo dostopa ali registracijo delovnega časa.

Tiskamo že od 1 kartice dalje in običajni dobavni rok znaša le par dni.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Izdelava identifikacijskih kartic je postopek, s katerim se izdelajo kartice, ki vsebujejo informacije o imetniku kartice in se uporabljajo za preverjanje identitete in dostop do različnih storitev ali prostorov. 

Identifikacijske kartice se uporabljajo v različnih okoljih za preverjanje identitete in dostop do različnih storitev in prostorov.

Nekatera pogosta področja, kjer se uporabljajo identifikacijske kartice, vključujejo:

V podjetjih: Identifikacijske kartice se pogosto uporabljajo v podjetjih za preverjanje identitete zaposlenih in upravljanje dostopa do različnih območij, kot so pisarne, skladišča in proizvodne linije. Poleg tega se lahko uporabljajo tudi za spremljanje časa dela, nadzor nad vstopom in izstopom zaposlenih ter za identifikacijo obiskovalcev.

V šolah in univerzah: Identifikacijske kartice se uporabljajo v šolah in univerzah za preverjanje identitete učencev in študentov ter za upravljanje dostopa do različnih območij na kampusu, kot so knjižnice, laboratoriji in športni objekti.

V zdravstvenih ustanovah: Identifikacijske kartice se uporabljajo v zdravstvenih ustanovah za preverjanje identitete pacientov in zdravstvenih delavcev ter za spremljanje in upravljanje dostopa do različnih območij v bolnišnicah in klinika

V javnih ustanovah: Identifikacijske kartice se uporabljajo v javnih ustanovah, kot so knjižnice, muzeji in lokalne oblasti, za preverjanje identitete obiskovalcev ter za upravljanje dostopa do različnih območij in storitev.

V bankah in finančnih institucijah: Identifikacijske kartice se uporabljajo v bankah in finančnih institucijah za preverjanje identitete strank ter za upravljanje dostopa do bančnih računov in drugih finančnih storitev.

Poleg tega se identifikacijske kartice uporabljajo tudi v različnih drugih okoljih, kot so letališča, nakupovalni centri, športni stadioni, igralnice in drugi kraji, kjer je potrebno zagotoviti varnost in zaščito informacij ter upravljati dostop do različnih storitev in območij.

Potiskane so lahko barvno (enostransko ali dvostransko), podlaga je PVC kartica. 

Za pritrditev oziroma nošenje ID kartic se uporablja naslednje dodatke:

Enobarvni ali potiskan ovratni trak

Jojo obeske z izvlečno vrvico

Trde ali mehke etuije za kartice

ter številne druge priponke

Artikle imamo običajno na zalogi in dobavni roki znašajo običajno le par dni.

S svojo odzivnostjo, prilagodljivostjo in visoko kakovostno izdelavo, smo pridobili zaupanje številnih strank: trgovskih podjetij, izobraževalnih inštitucij, hotelov, igralnic, fitnes klubov, športnih društev in mnogih drugih organizacij.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?