Domov / Tisk kartic / Lesene kartice s potiskom

Lesene kartice s potiskom
(ID artikla: 3550)

KARTICE IZ NARAVNEGA LESA
Lesene kartice s potiskom so odlična izbira za vse, ki se zavedate okoljskih vplivov ter iščete okolju prijazne alternative plastičnim karticam.

Lesene kartice lahko uporabimo kot članske izkaznice, kartice zvestobe, hotelske kartice in za druge namene identifikacije uporabnikov.

Dimenzija lesenih kartic je 86x54 mm, debelina pa 1,4 mm, kar je malenkost več kot so debele standardne bančne kartice iz plastičnih materialov.

Na te kartice običajno natisnemo le logotip in potrebne podatke s črnim ali barvnim tiskom in večji del kartice ostane nepotiskan, da se lepo vidi tekstura lesa in take kartice ostanejo biorazgradljive.

Na lesene kartice lahko natisnemo tudi imena in druge podatke ter črtne ali QR kode.

Prednosti lesenih kartic:
- okolju prijazen material,
- edinstvena in nepozabna estetika,
- možnost personalizacije,
- visoka kakovost in trajnost.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Lesene kartice ponujajo okolju prijazno alternativo PVC materialu in se lahko uporabljajo za identifikacijo članov športnih klubih, klubih zvestih kupcev, promocijo ter v številnih drugih kartičnih aplikacijah.

Take kartice bodo še dodatno povečale ugled in prepoznavnost vaše blagovne znamke ali podjetja.

Za potisk lesenih kartic uporabljamo posebno UV inkjet tehnologijo tiska, ki omogoča večbarvni tisk (CMYK), ter tisk s črno ali belo barvo. 

V procesu tiska se črnilo nanese direktno na lesene kartice. Barve, ki jih uporabljamo so varne za uporabo in certificirane tudi za uporabo na otroških igračah.

Na lesene kartice lahko natisnemo tudi imena članov in druge podatke ter QR kode ali črtne kode, ki omogočajo hitro identifikacijo s čitalniki ali mobilnimi telefoni.

Prednosti lesenih kartic:
- okolju prijazen, biorazgradljivi material,
- edinstvena in nepozabna estetika,
- možnost minimalističnega potiska ali personalizacije,
- visoka kakovost in trajnost.

Tehnične specifikacije lesenih kartic s potiskom

Material: večslojni leseni material z estetsko strukturo
Velikost: 86x54 mm
Debelina: 1,4 mm
Potisk: UV inkjet tehnologija tiska, CMYK barve ter bela barva ali lak
Opcijsko: lasersko graviranje 

Za potisk lesenih kartic potrebujemo le logotip ali podobo kartice v pdf obliki in pred tiskom vam bomo poslali predogled vaše kartice.

Priprava in izvedba je zelo hitra in zanjo potrebujemo največ 4-6 delovnih dni.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?