Domov / RFID in NFC mediji / Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino

Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino
(ID artikla: 1461)

Prenos dokumentov:
Nalite NFC nalepke s čipom NTAG213 in zaščito na kovini so robustne NFC nalepke, ki jih je mogoče uporabiti na steklu, lesu, steni, plastiki ali celo kovinskih podlagah.

Te nalepke imajo na vrhu plast poliuretanske smole, ki ščiti grafično podobo nalepke pred praskami in jih naredi atraktivnega videza. Osrednji del nalepke je iz PVC materiala enake debeline kot je kreditna kartica in vsebuje NFC čip, spodaj pa je zaščitna plast iz feritnega materiala z močnim 3M lepilom.

Vgrajeni NFC čip je dobro znan čip NTAG213, ki deluje v skladu s protokolom ISO 14443, vsebuje 7 bajtov UID in pomnilnik 144 bajtov.

Idealne so za odpiranje URL povezav, video povezav, lahko začnejo vašo navigacijo do ciljnega naslova, uporabljajo se za seznanjanje Bluetooth, konfiguracijo Wi-Fi in drugo.

Za programiranje nalepk lahko uporabite svoj mobilni telefon in brezplačno aplikacijo, kot so NFC Tools, NXP TagWriter ali druge.

Nalite NFC nalepke z generično podobo lahko kupite preko naše spletne trgovine, če pa želite naročiti potiskane nalepke z vašim logotipom ali drugo personalizacijo, nam pošljite povpraševanje.
Cena/kos: 1,55 EUR (z DDV 1,89 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P2-10)

Tip:

ID artikla: 1461

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
155,00 EUR

Skupaj z DDV:
189,10 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,95 EUR
≥ 10 1,70 EUR
≥ 25 1,65 EUR
≥ 50 1,60 EUR
≥ 100 1,55 EUR
≥ 200 1,50 EUR
≥ 300 1,40 EUR
≥ 500 1,32 EUR
≥ 1000 1,20 EUR
≥ 2000 1,05 EUR

OPIS

3D nalite NFC nalepke s čipom NTAG213 in zaščito za na kovino se lahko uporablja na številnih podlagah, vključno s kovinskimi podlagami.

Za uporabo NFC nalepk na kovini je potrebno upoštevati dejstvo, da kovina oslabi tudi delovanje čitalnika, kar lahko povzroči, da nalepke ne delujejo kot načrtujemo in v teh primerih svetujemo, da pred nakupom večje količine preverite delovanje v praksi.

Te NFC nalepke so idealne za promocijske namene, za identifikacijo izdelkov, identifikacijo določene lokacije identifikacijo oseb ali proženje določenih opravil.


Kako lahko uporabimo NFC nalepke za promocijske namene?

Ko se nalepke NFC uporabljajo za promocijske namene, so sprogramirane za izvajanje ene od univerzalnih funkcij na katerem koli telefonu, ki podpira tehnologijo NFC.


Ko uporabnik skenira nalepko NFC, le ta lahko sproži na uporabnikovem telefonu naslednje aktivnosti:
 • odpre video predstavitev na YouTube ali pri drugemu ponudniku,
 • začne navigacijo z vnesenim ciljnim naslovom (da lahko vaše stranke najdejo pot do vaše nove trgovine ali gostinskega lokala),
 • odpre URL povezavo do vašega spletnega mesta ali druge ciljne strani,
 • prikaže nekaj besedila na mobilnem telefonu uporabnika (na primer "Geslo nagradne igre je ..."),
 • odpre mobilno aplikacijo ali povezavo za namestitev aplikacije iz Google Play (stranki ni treba ročno vnašati povezave aplikacije),
 • samodejno pokliče na vneseno telefonsko številko ali odpre vnaprej napisano SMS, sporoči lokacijo, kjer je nalepka pritrjena (zemljepisna širina in dolžina, za iskanje zaklada, soba za pobeg ...),
 • odpre Street View na določenih koordinatah,
 • doda vprogramirane kontaktne podatke v telefon stranke,
 • konfigurira povezavo z Wi-Fi ali Bluetooth,
 • doda povezavo z družabnim omrežjem (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter, Telegram, Slack, Skype, Reddit . .),
 • poišče izdelek na Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube,
 • doda Bitcoin naslov za donacije ali druga plačila.

Ko se nalepke uporabljajo za namene identifikacije, aplikacija običajno prebere ID številko čipa in pridobi povezane informacije iz baze podatkov.


Te NFC nalepke lahko uporabite tudi za osebno uporabo, da poenostavite nekatera rutinska opravila ali pomagate osebam s posebnimi potrebami.

Poleg univerzalnih funkcij, kot je »Pokliči mojega očeta«, pošiljanje vnaprej napisanega SMS-a ali začetek navigacije do doma, lahko sprožite posebna opravila, ki delujejo samo z aplikacijo za opravila NFC.

Takšne naloge so:
 • Omogoči/onemogoči moj Wi-Fi, Bluetooth, odprto povezavo VPN,
 • Predvajaj video, zaženi snemanje mikrofona,
 • Pokaži sliko, nastavi svetlost
 • Zaženi aplikacijo. . .
 • Zaženi zvočni ukaz. . .
 • Pokliči številko, pošlji SMS, omogočite zvočnik. . .
 • Naloge za manipulacijo datotek in imenikov
 • Naloge, kot so sestavljanje in e-pošta, sestavljanje tvita, omogočanje svetilke, povej čas, metanje kocke
 • Omogoči način za letalo, GPS, NFC, mobilne podatke
 • Ponovni zagon, zaustavitev . . .

Nalepke vsebujejo NTAG213 NFC čip, ki je cenovno ugoden NFC čip za branje/pisanje, združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A. Ti se redno uporabljajo za različne aplikacije NFC.

Čip NTAG213 ima 7 bajtov dolgo edinstveno ID številko, ki jo kodira proizvajalec čipa, in pomnilnik EEPROM za shranjevanje do 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL ali nizu drugih podatkov.

Pomnilnik je mogoče nastaviti kot "samo za branje" in ga je zato mogoče zakleniti pred prihodnjimi spremembami. ID čipa je vedno lahko berljiv s številnimi aplikacijami NFC in je viden javnosti. ID se običajno uporablja kot identifikator, ki povezuje uporabnika z drugimi informacijami znotraj baze podatkov aplikacije.


Test branja za nalepke Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino

Te nalepke smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, vendar je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
NFC čitalnik Razdalja branja
SYRIS RD300-H1-G 4 cm
NFC reader ACR1252U-M2 3,5 cm
R80UF NFC USB Reader 1,5 cm
Syris RD200-M1 0,5 cm

Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213 (NFC Type 2)
Protokol: ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Velikost pomnilnika: 144 bajtov podatkov, kar je enako naslovu URL, dolgem 136 znakov.
Varnost: 7-bajtni vnaprej programiran čip, edinstvena ID številka, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzija: 50 x 30 mm
Debelina: približno 2 mm
Material: poliuretanska smola, PVC

Te NFC nalepke so primerne za montažo na kovinske materiale.

Tehnična dokumentacija za čipe NTAG213 in programska orodja je na voljo tukaj: https://www.nxp.com/products/rfid-nfc/nfc-hf/ntag-for-tags-labels/ntag-213-215-216-nfc-forum-type-2-tag-compliant-ic-with-144-504-888-bytes-user-memory:NTAG213_215_216

Če potrebujete večjo količino personaliziranih nalepk ali ste preprodajalec, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Dosegljivi smo na e-naslovu info@mave.si ali na številki 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?