Domov / RFID in NFC mediji / Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino

Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino
(ID artikla: 1461)

Prenos dokumentov:
Nalite NFC nalepke s čipom NTAG213 in zaščito na kovini so robustne NFC nalepke, ki jih je mogoče uporabiti na steklu, lesu, steni, plastiki ali celo kovinskih podlagah.

Te nalepke imajo na vrhu plast poliuretanske smole, ki ščiti grafično podobo nalepke pred praskami in jih naredi atraktivnega videza. Osrednji del nalepke je iz PVC materiala enake debeline kot je kreditna kartica in vsebuje NFC čip, spodaj pa je zaščitna plast iz feritnega materiala z močnim 3M lepilom.

Vgrajeni NFC čip je dobro znan čip NTAG213, ki deluje v skladu s protokolom ISO 14443, vsebuje 7 bajtov UID in pomnilnik 144 bajtov.

Idealne so za odpiranje URL povezav, video povezav, lahko začnejo vašo navigacijo do ciljnega naslova, uporabljajo se za seznanjanje Bluetooth, konfiguracijo Wi-Fi in drugo.

Za programiranje nalepk lahko uporabite svoj mobilni telefon in brezplačno aplikacijo, kot so NFC Tools, NXP TagWriter ali druge.

Nalite NFC nalepke z generično podobo lahko kupite preko naše spletne trgovine, če pa želite naročiti potiskane nalepke z vašim logotipom ali drugo personalizacijo, nam pošljite povpraševanje.

Če potrebujete večjo količino personaliziranih nalepk ali ste preprodajalec, ne oklevajte in nas kontaktirajte na e naslov info@mave.si ali na številki 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,69 EUR (z DDV 2,06 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-10, A4)

Velikost:

Tip:

ID artikla: 1461

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
169,00 EUR

Skupaj z DDV:
206,18 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,94 EUR
≥ 10 1,87 EUR
≥ 25 1,84 EUR
≥ 50 1,80 EUR
≥ 75 1,76 EUR
≥ 100 1,69 EUR
≥ 150 1,66 EUR
≥ 200 1,58 EUR
≥ 300 1,55 EUR
≥ 500 1,44 EUR

OPIS

3D nalite NFC nalepke s čipom NTAG213 in zaščito za na kovino se lahko uporablja na številnih podlagah, vključno s kovinskimi podlagami.

Za uporabo NFC nalepk na kovini je potrebno upoštevati dejstvo, da kovina oslabi tudi delovanje čitalnika, kar lahko povzroči, da nalepke ne delujejo kot načrtujemo in v teh primerih svetujemo, da pred nakupom večje količine preverite delovanje v praksi.

Te NFC nalepke so idealne za promocijske namene, za identifikacijo izdelkov, identifikacijo določene lokacije identifikacijo oseb ali proženje določenih opravil.


Kako lahko uporabimo NFC nalepke za promocijske namene?

Ko se nalepke NFC uporabljajo za promocijske namene, so sprogramirane za izvajanje ene od univerzalnih funkcij na katerem koli telefonu, ki podpira tehnologijo NFC.


Ko uporabnik skenira nalepko NFC, le ta lahko sproži na uporabnikovem telefonu naslednje aktivnosti:
 • odpre video predstavitev na YouTube ali pri drugemu ponudniku,
 • začne navigacijo z vnesenim ciljnim naslovom (da lahko vaše stranke najdejo pot do vaše nove trgovine ali gostinskega lokala),
 • odpre URL povezavo do vašega spletnega mesta ali druge ciljne strani,
 • prikaže nekaj besedila na mobilnem telefonu uporabnika (na primer "Geslo nagradne igre je ..."),
 • odpre mobilno aplikacijo ali povezavo za namestitev aplikacije iz Google Play (stranki ni treba ročno vnašati povezave aplikacije),
 • samodejno pokliče na vneseno telefonsko številko ali odpre vnaprej napisano SMS, sporoči lokacijo, kjer je nalepka pritrjena (zemljepisna širina in dolžina, za iskanje zaklada, soba za pobeg ...),
 • odpre Street View na določenih koordinatah,
 • doda vprogramirane kontaktne podatke v telefon stranke,
 • konfigurira povezavo z Wi-Fi ali Bluetooth,
 • doda povezavo z družabnim omrežjem (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter, Telegram, Slack, Skype, Reddit . .),
 • poišče izdelek na Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube,
 • doda Bitcoin naslov za donacije ali druga plačila.

Ko se nalepke uporabljajo za namene identifikacije, aplikacija običajno prebere ID številko čipa in pridobi povezane informacije iz baze podatkov.


Te NFC nalepke lahko uporabite tudi za osebno uporabo, da poenostavite nekatera rutinska opravila ali pomagate osebam s posebnimi potrebami.

Poleg univerzalnih funkcij, kot je »Pokliči mojega očeta«, pošiljanje vnaprej napisanega SMS-a ali začetek navigacije do doma, lahko sprožite posebna opravila, ki delujejo samo z aplikacijo za opravila NFC.

Takšne naloge so:
 • Omogoči/onemogoči moj Wi-Fi, Bluetooth, odprto povezavo VPN,
 • Predvajaj video, zaženi snemanje mikrofona,
 • Pokaži sliko, nastavi svetlost
 • Zaženi aplikacijo. . .
 • Zaženi zvočni ukaz. . .
 • Pokliči številko, pošlji SMS, omogočite zvočnik. . .
 • Naloge za manipulacijo datotek in imenikov
 • Naloge, kot so sestavljanje in e-pošta, sestavljanje tvita, omogočanje svetilke, povej čas, metanje kocke
 • Omogoči način za letalo, GPS, NFC, mobilne podatke
 • Ponovni zagon, zaustavitev . . .

Nalepke vsebujejo NTAG213 NFC čip, ki je cenovno ugoden NFC čip za branje/pisanje, združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A. Ti se redno uporabljajo za različne aplikacije NFC.

Čip NTAG213 ima 7 bajtov dolgo edinstveno ID številko, ki jo kodira proizvajalec čipa, in pomnilnik EEPROM za shranjevanje do 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL ali nizu drugih podatkov.

Pomnilnik je mogoče nastaviti kot "samo za branje" in ga je zato mogoče zakleniti pred prihodnjimi spremembami. ID čipa je vedno lahko berljiv s številnimi aplikacijami NFC in je viden javnosti. ID se običajno uporablja kot identifikator, ki povezuje uporabnika z drugimi informacijami znotraj baze podatkov aplikacije.


Test branja za nalepke Potiskane nalite NFC nalepke z zaščito za na kovino

Te nalepke smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, vendar je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

NFC čitalnik    Razdalja branja
SYRIS RD300-H1-G    4 cm
NFC reader ACR1252U-M2    3,5 cm
R80UF NFC USB Reader    1,5 cm
Syris RD200-M1    0,5 cm


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213 (NFC Type 2)
Protokol: ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Velikost pomnilnika: 144 bajtov podatkov, kar je enako naslovu URL, dolgem 136 znakov.
Varnost: 7-bajtni vnaprej programiran čip, edinstvena ID številka, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzija: 50 x 30 mm
Debelina: približno 2 mm
Material: poliuretanska smola, PVC

Te NFC nalepke so primerne za montažo na kovinske materiale.

Tehnična dokumentacija za čipe NTAG213 in programska orodja je na voljo


Če potrebujete večjo količino personaliziranih nalepk ali ste preprodajalec, ne oklevajte in nas kontaktirajte na e naslov info@mave.si ali na številki 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?