Domov / RFID in NFC mediji / Plastična NFC nalepka velikosti 50x30mm s čipom NTAG213

Plastična NFC nalepka velikosti 50x30mm s čipom NTAG213
(ID artikla: 1626)

Prenos dokumentov:
Te robustne NFC nalepke so narejene na enak način kot pametne kartice, vendar so manjše in vsebujejo lepilo, tako da jih lahko enostavno namestite na steklo, les, steno, plastiko ali celo kovinsko podlago.

Idealne so za odpiranje URL povezav, video povezav, lahko začnejo vašo navigacijo do ciljnega naslova, uporabljajo se za seznanjanje Bluetooth, konfiguracijo Wi-Fi in za nešteto drugih NFC aplikacij.

Velikost teh NFC nalepk je 50x30 mm. Na vrhu je bela PVC plast enake debeline kot kreditna kartica, ki vsebuje NFC čip NTAG213, na dnu pa je zaščitna plast iz feritnega materiala z močnim 3M lepilom.

Vgrajeni NFC čip je dobro znan čip NTAG213, ki deluje po protokolu ISO 14443, vsebuje 7 bajtov dolg UID in ima 144 bajtov pomnilnik.

Za programiranje nalepk lahko uporabite svoj mobilni telefon in brezplačne aplikacije, kot so NFC Tools, NXP TagWriter ali druge.

Ponudimo vam lahko tudi potisk nalepk ali drugo personalizacijo.
NFC nalepke lahko prilagodimo vašemu projektu in jih izdelamo v drugih oblikah ali z drugimi vrstami materialov.

Če potrebujete bele NFC nalepke iz zaloge, jih lahko kupite preko spletne trgovine.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,48 EUR (z DDV 1,81 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-10, A4)

Velikost:

Tip:

ID artikla: 1626

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
37,00 EUR

Skupaj z DDV:
45,14 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,56 EUR
≥ 10 1,52 EUR
≥ 25 1,48 EUR
≥ 50 1,39 EUR
≥ 75 1,35 EUR
≥ 100 1,31 EUR
≥ 150 1,27 EUR
≥ 200 1,23 EUR
≥ 300 1,19 EUR
≥ 500 1,15 EUR

OPIS

Plastične NFC nalepke vsebujejo pogosto uporabljeni NFC čip NTAG213, dodatno zaščito iz feritnega materiala in močno 3M lepilo.

Primerne so za uporabo na različnih površinah, kot je steklo, plastika, let in vključno s kovinskimi površinami.

Ker kovina vpliva tudi na delovanje čitalnika in v praksi velikokrat precej poslabša odzivnost nalepk, uporaba NFC nalepk na kovini ni priporočljiva. Če se temu ne morete izogniti, predlagamo, da pred naročilom večje količine nalepk preverite delovanje na konkretnem primeru.

Te NFC nalepke so na voljo tudi z dodatnimi luknjami za pritrditev.

Idealne so za uporabo v tržne namene, identifikacijo izdelkov, identifikacijo lokacije ali osebno uporabo.


Ko uporabnik skenira nalepko NFC, le ta lahko odpre spletne predstavitve in video povezave, lahko začne navigacijo, prikaže nekaj besedila, odpre aplikacijo, pokliče telefonsko številko ali izvaja različne druge funkcije NFC.

Ko se nalepke uporabljajo za namene identifikacije, aplikacija običajno prebere ID številko čipa in pridobi povezane informacije iz baze podatkov.

Nalepko NFC lahko uporabite tudi za osebno uporabo, da poenostavite nekatera rutinska opravila ali pomagate osebam z posebnimi potrebami.

Nalepke vsebujejo NTAG213 NFC čip, ki je cenovno ugoden NFC čip združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A.

Čip NTAG213 ima 7 bajtov dolgo edinstveno ID številko, ki jo kodira proizvajalec čipa, in pomnilnik EEPROM za shranjevanje do 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL ali drugemu nizu podatkov.

Pomnilnik je mogoče nastaviti kot "samo za branje" in ga je zato mogoče zakleniti pred prihodnjimi spremembami. ID čipa je vedno lahko berljiv s številnimi aplikacijami NFC in je viden javnosti. ID se običajno uporablja kot identifikator, ki povezuje uporabnika z drugimi informacijami znotraj baze podatkov aplikacije.


Test branja za plastično oznako NFC velikosti 50x30 mm s čipom NTAG213 in 3M lepilom

Te nalepke smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, vendar je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
RFID čitalnik Razdalja branja
Syris RD200-M1 2,5 cm
Syris RD300-H1-G 2,5 cm


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213 (NFC Type 2)
Protokol: ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Velikost pomnilnika: 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL.
Varnost: vnaprej programiran čip s 7-bajtno edinstveno ID številko, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzija: 50 x 30 mm
Debelina: pribl. 0,85 mm
Material: PVC

Te NFC nalepke so primerne za montažo na kovinske materiale ampak kovina vpliva tudi na čitalnik in branje je velikokrat zelo oslabljeno.

Če se kovini ne morete izogniti, predlagamo, da preverite delovanje v vašem konkretnem primeru.

Nudimo tudi potiskane NFC nalepke ter NFC nalepke drugačnih dimenzij in oblik.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?