Domov / RFID in NFC mediji / Plastična NFC nalepka velikosti 50x30mm s čipom NTAG213

Plastična NFC nalepka velikosti 50x30mm s čipom NTAG213
(ID artikla: 1626)

Prenos dokumentov:
Te robustne NFC nalepke so narejene na enak način kot pametne kartice, vendar so manjše in vsebujejo lepilo, tako da jih lahko enostavno namestite na steklo, les, steno, plastiko ali celo kovinsko podlago.

Idealne so za odpiranje URL povezav, video povezav, lahko začnejo vašo navigacijo do ciljnega naslova, uporabljajo se za seznanjanje Bluetooth, konfiguracijo Wi-Fi in za nešteto drugih NFC aplikacij.

Velikost teh NFC nalepk je 50x30 mm. Na vrhu je bela PVC plast enake debeline kot kreditna kartica, ki vsebuje NFC čip NTAG213, na dnu pa je zaščitna plast iz feritnega materiala z močnim 3M lepilom.

Vgrajeni NFC čip je dobro znan čip NTAG213, ki deluje po protokolu ISO 14443, vsebuje 7 bajtov dolg UID in ima 144 bajtov pomnilnik.

Za programiranje nalepk lahko uporabite svoj mobilni telefon in brezplačne aplikacije, kot so NFC Tools, NXP TagWriter ali druge.

Ponudimo vam lahko tudi potisk nalepk ali drugo personalizacijo.
NFC nalepke lahko prilagodimo vašemu projektu in jih izdelamo v drugih oblikah ali z drugimi vrstami materialov.

Če potrebujete bele NFC nalepke iz zaloge, jih lahko kupite preko spletne trgovine, za potiskane nalepke ali po meri izdelane NFC nalepke pa nam pošljite povpraševanje.
Cena/kos: 0,95 EUR (z DDV 1,16 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P2-10)

Tip:

ID artikla: 1626

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
95,00 EUR

Skupaj z DDV:
115,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,30 EUR
≥ 10 1,20 EUR
≥ 25 1,10 EUR
≥ 50 1,00 EUR
≥ 100 0,95 EUR
≥ 200 0,93 EUR
≥ 300 0,89 EUR
≥ 500 0,85 EUR
≥ 1000 0,82 EUR
≥ 2000 0,78 EUR

OPIS

Te plastične NFC nalepke vsebujejo pogosto uporabljeni NFC čip NTAG213, dodatno zaščito iz feritnega materiala in močno 3M lepilo.

Primerne so za uporabo na različnih površinah, kot je steklo, plastika, let in vključno s kovinskimi površinami.

Ker kovina vpliva tudi na delovanje čitalnika in v praksi velikokrat precej poslabša odzivnost nalepk, uporaba NFC nalepk na kovini ni priporočljiva. Če se temu ne morete izogniti, predlagamo, da pred naročilom večje količine nalepk preverite delovanje na konkretnem primeru.

Te NFC nalepke so na voljo tudi z dodatnimi luknjami za pritrditev.

Idealne so za uporabo v tržne namene, identifikacijo izdelkov, identifikacijo lokacije ali osebno uporabo.

Ko uporabnik skenira nalepko NFC, le ta lahko odpre spletne predstavitve in video povezave, lahko začne navigacijo, prikaže nekaj besedila, odpre aplikacijo, pokliče telefonsko številko ali izvaja različne druge funkcije NFC.

Ko se nalepke uporabljajo za namene identifikacije, aplikacija običajno prebere ID številko čipa in pridobi povezane informacije iz baze podatkov.

Nalepko NFC lahko uporabite tudi za osebno uporabo, da poenostavite nekatera rutinska opravila ali pomagate osebam z posebnimi potrebami.

Nalepke vsebujejo NTAG213 NFC čip, ki je cenovno ugoden NFC čip združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A.

Čip NTAG213 ima 7 bajtov dolgo edinstveno ID številko, ki jo kodira proizvajalec čipa, in pomnilnik EEPROM za shranjevanje do 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL ali drugemu nizu podatkov.

Pomnilnik je mogoče nastaviti kot "samo za branje" in ga je zato mogoče zakleniti pred prihodnjimi spremembami. ID čipa je vedno lahko berljiv s številnimi aplikacijami NFC in je viden javnosti. ID se običajno uporablja kot identifikator, ki povezuje uporabnika z drugimi informacijami znotraj baze podatkov aplikacije.


Test branja za plastično oznako NFC velikosti 50x30 mm s čipom NTAG213 in 3M lepilom

Te nalepke smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, vendar je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
RFID čitalnik Razdalja branja
Syris RD200-M1 2,5 cm
Syris RD300-H1-G 2,5 cm


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213 (NFC Type 2)
Protokol: ISO/IEC 14443 Type A.
Frekvenca: 13.56 MHz
Velikost pomnilnika: 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL.
Varnost:   vnaprej programiran čip s 7-bajtno edinstveno ID številko, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzija: 50 x 30 mm
Debelina: pribl. 0,85 mm
Material: PVC

Te NFC nalepke so primerne za montažo na kovinske materiale ampak kovina vpliva tudi na čitalnik in branje je velikokrat zelo oslabljeno. Če se kovini ne morete izogniti, predlagamo, da preverite delovanje v vašem konkretnem primeru.

Nudimo tudi potiskane NFC nalepke ter NFC nalepke drugačnih dimenzij in oblik.

Pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?