Domov / RFID in NFC mediji / NFC obesek s čipom NTAG213

NFC obesek s čipom NTAG213
(ID artikla: 1476)

ZNIŽANA CENA
Prenos dokumentov:
Iščete priročen NFC obesek za odklepanje vrat, prijavo v aplikacijo, plačilo na prodajnem avtomatu ali druge namene identifikacije?

Nudimo visokokakovostne NFC obeske za ključe z zelo pogosto uporabljenim čipom NTAG213.

NFC ključki so na voljo v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena) in imajo priljubljeno ohišje v obliki solze, ki meri 40 x 32 x 4,5 mm.

Čip NTAG213 (NFC Type 2) izdeluje priznano podjetje NXP in je združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A. Ima vnaprej programirano 7-bajtno edinstveno ID številko in kapaciteto shranjevanja 144 bajtov podatkov.

Te čipe lahko programirate z mobilnimi telefoni, ki podpirajo NFC in brezplačnimi aplikacijami, kot so NFC Tools in druge. Shranjene informacije je mogoče zakleniti z geslom in ko je pomnilnik zaklenjen, drugi nepooblaščeni uporabniki ne morejo pre-programirati čipa.

Za naročila nad 100 kosov lahko opravimo različne storitve personalizacije, kot so tiskanje logotipov podjetij, serijskih številk ali drugih podatkov.

NFC obeske iz zaloge lahko kupite preko spletne trgovine, za obeske po meri pa nam pošljite povpraševanje. Glede na vaše zahteve vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost.
Cena/kos: 1,00 EUR (z DDV 1,22 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva obeska:

(ID artikla: P2-9, P3-2)

Čip:

Velikost:

ID artikla: 1476

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
25,00 EUR

Skupaj z DDV:
30,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,08 EUR
≥ 10 1,03 EUR
≥ 25 1,00 EUR
≥ 50 0,97 EUR
≥ 75 0,95 EUR
≥ 100 0,92 EUR
≥ 150 0,89 EUR
≥ 200 0,86 EUR
≥ 300 0,84 EUR
≥ 500 0,78 EUR

OPIS

NFC obeski so v bistvu brezstični oddajniki ali transponderji v obliki obeska za ključe in so zelo priročni za uporabo. Nosite jih lahko skupaj z ostalimi ključi, na ovratnem traku, jojo obesku oziroma jih lahko pritrdite tja kamor vam najbolj ustreza.

Z njimi lahko odklenete vrata, plačate kavo na prodajnem avtomatu ali pa jih uporabite za identifikacijo uporabnikov v številnih NFC aplikacijah.

Na trgu je velika ponudba podobnih NFC obeskov za ključe, in čeprav so vsi videti enako, je lahko zelo velika razlika v kakovosti in delovanju.

Čipi NTAG213 so izdelani pri zaupanja vrednem proizvajalcu čipov NXP Semiconductors in so najbolj priljubljeni čipi NFC tipa 2. Združljivi so s standardom ISO/IEC 14443-3A in imajo vnaprej programirano 7-bajtno edinstveno ID številko in kapaciteto shranjevanja 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL.

Lahko jih programirate z računalnikom in NFC kodirniki ali običajnimi NFC mobilnimi telefoni (Android in novejši iPhone). Za programiranje oznak NFC z mobilnim telefonom lahko uporabite brezplačne aplikacije, kot so NFC Tools, NXP TagWriter in druge aplikacije NFC.

Za programiranje oznak NFC z računalnikom potrebujete kodirnik NFC, kot je ACR1252U, in programsko opremo, kot sta TagXplorer ali GoToTags.

Programirani čip je mogoče zakleniti z geslom, drugi nepooblaščeni uporabniki pa ga ne morejo vnaprej programirati. Čas hrambe podatkov za te čipe je 10 let.

Ohišje NFC obeska za ključe ima zelo običajno obliko solze, izdelano iz plastičnega materiala (ABS) dimenzij 40 x 32 x 4,5 mm. Vsebujejo tudi rinko, s katero ga lahko pritrdite na ključe ali druge pripomočke. NFC obeski za ključe so na voljo v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena).

Privzeto ne vsebujejo oštevilčenja ali drugih natisnjenih elementov, če pa potrebujete prilagoditev, nam to sporočite in poslali vam bomo ponudbo.


Možnosti za personalizacijo NFC obeskov (za cene pošljite povpraševanje)

Poleg NFC obeskov iz zaloge lahko naročite tudi po meri izdelane obeske z ohišjem v različnih barvah ali oblikah, natisnjenim logotipom vašega podjetja, serijsko številko ali ID kodo čipa.

ID kodo čipa lahko preberemo na več kot 50 različnih načinov in zato smo še posebej pozorni, da bo kodo natisnjena v pravilni obliki. Številne NFC naprave (vključno s telefoni in tabličnimi računalniki NFC) preberejo 7- bajtno ID kodo čipa v 14-mestnem šestnajstiškem številu (znano kot format 14 HEX Reverse Byte).

NFC obeski z čipom NTAG213 so na razpolago tudi v obliki nalitega obeska dimenzije 50x25 mm: tukaj.


Test branja za NFC obeske s čipom NTAG213

Obeske za ključe NTAG213 smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test in je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

RFID / NFC čitalnik    Razdalja branja
ACR1252U-M2    3,5 cm
Syris RD200-M1    2 cm
SYRIS RD300-H1-G    2 cm

Na razdaljo branja med obeskom za ključe in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.


Tehnična specifikacija za obeske NTAG213

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213
Standardi: ISO/IEC 14443-3A (NFC Type 2).
Velikost pomnilnik: 144 bajtov podatkov, kar je enako naslovu URL, dolgem 136 znakov. Varnost: vnaprej programiran čip s 7-bajtno edinstvena ID številko, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Delovna frekvenca: 13,56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzije: 40 x 32 mm
Debelina: 4,5 mm
Material: ABS


Tehnična dokumentacija za čipe NTAG213 in programska orodja je na voljo tukaj.

Če potrebujete večje količine ali personalizirane NFC obeske za ključe, nam pošljite povpraševanje s svojo specifikacijo na elektronski naslov info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali. 

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?