Domov / RFID in NFC mediji / NFC obesek s čipom NTAG213

NFC obesek s čipom NTAG213
(ID artikla: 1476)

Prenos dokumentov:
Iščete priročen NFC obesek za odklepanje vrat, prijavo v aplikacijo, plačilo na prodajnem avtomatu ali druge namene identifikacije?

Nudimo visokokakovostne NFC obeske za ključe z zelo pogosto uporabljenim čipom NTAG213.

NFC ključki so na voljo v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena) in imajo priljubljeno ohišje v obliki solze, ki meri 40 x 32 x 4,5 mm.

Čip NTAG213 (NFC Type 2) izdeluje priznano podjetje NXP in je združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A. Ima vnaprej programirano 7-bajtno edinstveno ID številko in kapaciteto shranjevanja 144 bajtov podatkov.

Te čipe lahko programirate z mobilnimi telefoni, ki podpirajo NFC in brezplačnimi aplikacijami, kot so NFC Tools in druge. Shranjene informacije je mogoče zakleniti z geslom in ko je pomnilnik zaklenjen, drugi nepooblaščeni uporabniki ne morejo pre-programirati čipa.

Za naročila nad 100 kosov lahko opravimo različne storitve personalizacije, kot so tiskanje logotipov podjetij, serijskih številk ali drugih podatkov.

NFC obeske iz zaloge lahko kupite preko spletne trgovine, za obeske po meri pa nam pošljite povpraševanje. Glede na vaše zahteve vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost.
Cena/kos: 0,75 EUR (z DDV 0,92 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva obeska:

(ID artikla: P3-2, pisarna na omari, B5)

Velikost:

ID artikla: 1476

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
75,00 EUR

Skupaj z DDV:
91,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,00 EUR
≥ 10 0,85 EUR
≥ 25 0,83 EUR
≥ 50 0,80 EUR
≥ 100 0,75 EUR
≥ 200 0,70 EUR
≥ 300 0,65 EUR
≥ 500 0,60 EUR
≥ 1000 0,55 EUR
≥ 2000 0,50 EUR

OPIS

NFC obeski so v bistvu brezstični oddajniki ali transponderji v obliki obeska za ključe in so zelo priročni za uporabo. Nosite jih lahko skupaj z ostalimi ključi, na ovratnem traku, jojo obesku oziroma jih lahko pritrdite tja kamor vam najbolj ustreza.

Z njimi lahko odklenete vrata, plačate kavo na prodajnem avtomatu ali pa jih uporabite za identifikacijo uporabnikov v številnih NFC aplikacijah.

Na trgu je velika ponudba podobnih NFC obeskov za ključe, in čeprav so vsi videti enako, je lahko zelo velika razlika v kakovosti in delovanju.

Čipi NTAG213 so izdelani pri zaupanja vrednem proizvajalcu čipov NXP Semiconductors in so najbolj priljubljeni čipi NFC tipa 2. Združljivi so s standardom ISO/IEC 14443-3A in imajo vnaprej programirano 7-bajtno edinstveno ID številko in kapaciteto shranjevanja 144 bajtov podatkov, kar je enako 136-znakovnemu naslovu URL.

Lahko jih programirate z računalnikom in NFC kodirniki ali običajnimi NFC mobilnimi telefoni (Android in novejši iPhone). Za programiranje oznak NFC z mobilnim telefonom lahko uporabite brezplačne aplikacije, kot so NFC Tools, NXP TagWriter in druge aplikacije NFC.

Za programiranje oznak NFC z računalnikom potrebujete kodirnik NFC, kot je ACR1252U, in programsko opremo, kot sta TagXplorer ali GoToTags.

Programirani čip je mogoče zakleniti z geslom, drugi nepooblaščeni uporabniki pa ga ne morejo vnaprej programirati. Čas hrambe podatkov za te čipe je 10 let.

Ohišje NFC obeska za ključe ima zelo običajno obliko solze, izdelano iz plastičnega materiala (ABS) dimenzij 40 x 32 x 4,5 mm. Vsebujejo tudi rinko, s katero ga lahko pritrdite na ključe ali druge pripomočke. NFC obeski za ključe so na voljo v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena).

Privzeto ne vsebujejo oštevilčenja ali drugih natisnjenih elementov, če pa potrebujete prilagoditev, nam to sporočite in poslali vam bomo ponudbo.


Možnosti za personalizacijo NFC obeskov (za cene pošljite povpraševanje)

Poleg NFC obeskov iz zaloge lahko naročite tudi po meri izdelane obeske z ohišjem v različnih barvah ali oblikah, natisnjenim logotipom vašega podjetja, serijsko številko ali ID kodo čipa.

ID kodo čipa lahko preberemo na več kot 50 različnih načinov in zato smo še posebej pozorni, da bo kodo natisnjena v pravilni obliki. Številne NFC naprave (vključno s telefoni in tabličnimi računalniki NFC) preberejo 7- bajtno ID kodo čipa v 14-mestnem šestnajstiškem številu (znano kot format 14 HEX Reverse Byte).

NFC obeski z čipom NTAG213 so na razpolago tudi v obliki nalitega obeska dimenzije 50x25 mm: https://www.mave.si/rfid-in-nfc-mediji/nfc-obesek-dimenzije-50x25mm-s-cipom-ntag213.html


Test branja za NFC obeske s čipom NTAG213

Obeske za ključe NTAG213 smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja. To ni uradni test in je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
RFID / NFC čitalnik Razdalja branja
ACR1252U-M2 3,5 cm
Syris RD200-M1 2 cm
SYRIS RD300-H1-G 2 cm

Na razdaljo branja med obeskom za ključe in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.


Tehnična specifikacija za obeske NTAG213

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG213
Standardi: ISO/IEC 14443-3A (NFC Type 2).
Velikost pomnilnik: 144 bajtov podatkov, kar je enako naslovu URL, dolgem 136 znakov. Varnost: vnaprej programiran čip s 7-bajtno edinstvena ID številko, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Delovna frekvenca: 13,56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzije: 40 x 32 mm
Debelina: 4,5 mm
Material: ABS


Tehnična dokumentacija za čipe NTAG213 in programska orodja je na voljo tukaj: https://www.nxp.com/products/rfid-nfc/nfc-hf/ntag-for-tags-labels/ntag-213-215-216-nfc-forum-type-2-tag-compliant-ic-with-144-504-888-bytes-user-memory:NTAG213_215_216

Če potrebujete večje količine ali personalizirane NFC obeske za ključe, nam pošljite povpraševanje s svojo specifikacijo.

Dosegljivi smo na e-naslovu info@mave.si ali na številki 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?