Domov / RFID in NFC mediji / Bele NFC kartice s čipom NTAG215

Bele NFC kartice s čipom NTAG215
(ID artikla: 3179)

NFC čip NTAG215
Ali želite ustvariti NFC vizitko in preprosto prenesti svoje kontaktne podatke novim prijateljem, poslovnim partnerjem ali strankam?

Oglejte si naše bele kartice NFC s čipom NTAG215, ki imajo dovolj pomnilnika za shranjevanje vaših kontaktnih podatkov. Za prenos kontaktnih podatkov na drug mobilni telefon bo dovolj že preprosto skeniranje NFC čipa.

Kodiranje vizitke NFC je precej preprosto in ga je mogoče izvesti tudi z brezplačnimi mobilnimi aplikacijami NFC, kot so orodja NFC. Kliknite »Dodaj zapis« – izberite »Stik« – vnesite svoje podatke v polja in pritisnite »Napiši«.

NTAG215 je poceni NFC čip tipa 2, ki se uporablja za masovno uporabo. Podoben je čipu NTAG213, vendar ima večji pomnilnik (504 bajtov).

Deluje na frekvenci 13,56 MHz, je združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A in ima 7-bajtno edinstveno ID številko, ki se lahko uporablja za namene identifikacije. Ta številka je javna in z mobilnimi telefoni in tablicami jo preberete kot 14-mestno šestnajstiško številko.

Kartice so svetlo bele, brez numeracije ali drugih potiskanih elementov in imajo zgornjo plast, ki ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje na vse vrste tiskalnikov za kartice (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Vabimo vas, da kupite bele NFC kartice iz zaloge ali pošljete povpraševanje za natisnjene kartice s podatki o vaši vizitki, logotipom, serijsko številko, QR kodo ali drugimi natisnjenimi elementi.
Cena/kos: 0,73 EUR (z DDV 0,89 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S3-3)
ID artikla: 3179

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
73,00 EUR

Skupaj z DDV:
89,06 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,20 EUR
≥ 10 0,95 EUR
≥ 25 0,90 EUR
≥ 50 0,80 EUR
≥ 100 0,73 EUR
≥ 200 0,69 EUR
≥ 300 0,66 EUR
≥ 500 0,60 EUR
≥ 1000 0,53 EUR
≥ 2000 0,48 EUR

OPIS

Digitalne vizitke postajajo zelo priljubljene in se pogosto uporabljajo na poslovnih srečanjih, razstavah ali celo za zasebno uporabo. Omogočajo nam brezstičen prenos naših kontaktnih podatkov na drug telefon ali napravo NFC.

NFC kartice s čipom NTAG215 so bele plastične kartice s standardno dimenzijo kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm) in jih je mogoče tiskati s standardnimi tiskalniki kartic. NTAG215 je čip NFC Type2 z velikostjo pomnilnika 504 bajtov, je združljiv s standardom ISO/IEC 14443-3A in ima 7-bajtno edinstveno ID številko.

Programirani čip je mogoče zakleniti z geslom, drugi nepooblaščeni uporabniki pa ga ne morejo vnaprej programirati. Čas hrambe podatkov za te čipe je 10 let.

Poleg uporabe za digitalne vizitke ponuja številne druge funkcije NFC:
- lahko sproži vašo YouTube ali drugo video predstavitev na telefonu,
- sproži navigacijo s ciljnim naslovom
- odpre URL povezavo s predstavitvijo vašega spletnega mesta
- prikaže nekaj shranjenega besedila na odjemalskem mobilnem telefonu
- odpre mobilno aplikacijo ali povezavo za prenos aplikacije iz Google Play ali druge trgovine z aplikacijami
- samodejno pokliče določeno telefonsko številko ali odpre vnaprej napisan SMS
- sporoči lokacijo (zemljepisno širino in dolžino)
- odpre zemljevid na določenih koordinatah
- konfigurira omrežje Wi-Fi ali povezavo Bluetooth
- doda povezavo do družbenega omrežja (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Twitter, Telegram, Slack, Skype, Reddit itd.)
- poišče izdelek na Googlu, Amazonu, AOL, Baidu, eBay, IMDb, Wikipediji, YouTube itd. - doda naslov Bitcoin za donacije ali druga plačila
- ali samo sproži neko prilagojeno dejanje - Task

NFC čipe je mogoče programirati tudi z običajnimi mobilnimi telefoni NFC (Android in novejši iPhone). Za programiranje oznak NFC z mobilnim telefonom lahko uporabite brezplačne aplikacije, kot so NFC Tools, NXP Tag Writer in druge aplikacije NFC.

Kodiranje čipa je precej preprosto. Če uporabljate aplikacijo NFC Tools, morate klikniti »Dodaj zapis« – izberite funkcijo, ki jo želite uporabiti, napišite svoje podatke in pritisnite »Napiši«.

NFC Tools imajo številne druge uporabne funkcije, kot so »Kopiraj oznako«, »Izbriši oznako«, »Zakleni oznako«, »Preberi pomnilnik«, »Formatiraj pomnilnik«, »Nastavi geslo«, »Odstrani geslo« in nekateri drugi ukazi za napredne uporabnike. 


Možnosti za potisk in personalizacijo (za cene nam pošljite povpraševanje)

Vabimo vas, da kupite bele NFC kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za kartice z natisnjenimi podatki o vizitkah, logotipom, serijsko številko, QR kodo ali drugimi natisnjenimi elementi.

Pri naročanju večjih količin kodiranih kartic je učinkoviteje, da za vas naredimo kodiranje z našimi posebnimi NFC kodirniki in programsko opremo.

Pri naročanju manjših količin natisnjenih kartic (1 do 500 kos.) običajno uporabljamo visokokakovostne termo retransferne tiskalnike, ki tiskajo barve CMYK v osupljivi ločljivosti 600 dpi.

Prednost termoretransfernih tiskalnikov je, da natisnejo eno kartico hkrati in nam omogočajo, da natisnemo celo eno kartico, ko je to potrebno. Pomanjkljivosti te tehnologije so visoki stroški trakov in počasna hitrost, zato je stroškovno manj učinkovit za večje količine.

Količine 500 ali več kartic NFC potiskamo med postopkom izdelave kartic s tehnologijo offset. Te kartice običajno tiskamo z digitalnim tiskom (barve CMYK), po potrebi pa tisk kombiniramo s sitotiskom in drugimi tehnologijami tiska. Na ta način tiskamo zlate, srebrne in številne druge barve Pantone.

Naše druge storitve prilagajanja vključujejo:
- Oštevilčenje ali personalizacija obrazca Excel tabela
- Tiskanje različnih vrst črtnih kod in QR kod
- Branje in tiskanje ID številk čipa v različnih formatih
- Kodiranje čipov - pisanje podatkov po meri, menjava ključev.


Test branja za bele kartice z NFC čipom NTAG215

Te kartice smo testirali z različnimi vrstami čitalcev in merili razdalje branja. To ni uradni test, ampak je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.
 
RFID čitalnik Razdalja branja
Syris RD300-H1-G 7 cm
ACR1252U-M2 5 cm
Syris RD200-M1 4 cm
R80U 3,5 cm

Na razdaljo branja med kartico RFID in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.


Tehnična specifikacija za kartice s čipom NTAG215

Proizvajalec: NXP Semiconductors
Čip: NTAG215
Standardi: ISO/IEC 14443-3A (NFC Type 2).
Velikost pomnilnika: 504 bajtov podatkov
Varnost: vnaprej programiran čip s 7-bajtno edinstveno ID številko, podpis izvirnosti na podlagi ECC, 32-bitna zaščita z geslom za preprečevanje nepooblaščenih pomnilniških operacij in funkcija zaklepanja, ki je programirana samo za branje
Delovna frekvenca: 13.56 MHz Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm) Dimenzija: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiska: ofsetni tisk, termo retransfer, termo transfer

Tehnična dokumentacija za čipe NTAG215 in programska orodja so na voljo tukaj: https://www.nxp.com/products/rfid-nfc/nfc-hf/ntag-for-tags-labels/ntag-213-215-216-nfc-forum-type-2-tag-compliant-ic-with-144-504-888-bytes-user-memory:NTAG213_215_216

Če potrebujete tiskane kartice, nam pošljite povpraševanje na info@mave.si z želeno količino kartice in rokom in poslali vam bomo ponudbo.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?