Domov / Čitalniki / NUKI SMART LOCK 3.0 Pametna ključavnica za odklepanje in odpiranje vrat

NUKI SMART LOCK 3.0 Pametna ključavnica za odklepanje in odpiranje vrat
(ID artikla: 3369)

IZJEMNA CENA
NOVI MODEL
Nova generacija pametnih ključavnic NUKI SMART LOCK 3.0 s katero lahko odprete ali odklenete katera koli vrata s pomočjo mobilnega telefona, PIN kode ali prstnega odtisa.

Montaža je neverjetno preprosta in ne zahteva vrtanja ter nobenih žic.

Pametne ključavnice Nuki so plod enega izmed najbolj inovativnih avstrijskih podjetij in se ponašajo s številnimi nagradami in najvišjimi certifikati varnosti in kvalitete.

Nuki Smart Lock 3.0 vsebuje elektromotorni mehanizem za vrtenje ključa in se namesti na notranji strani vrat, na ključavniški cilinder. Ko aktiviramo ključavnico, le ta samodejno zavrti ključ in nam dovoli vstop.

Ta pametna ključavnica je primerna tako za vrata s kljuko, kot tudi za vrata s potegalom ali bunko na zunajni strani.

Pri vratih s potegalom ali bunko so lahko vrata čez dan odklenjena in pametna ključavnica bo zavrtela ključ ravno toliko, da se bo sprostil jeziček od kljuke.

Od vpisa PIN kode ali identifikacije preko telefona pa do odprtih vrat običajno ne mine več kot 5 sekund.
Cena/kos: 117,13 EUR (z DDV 142,90 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva::

(ID artikla: E2, levo od A)
ID artikla: 3369

Količina:

Skupaj:
117,13 EUR

Skupaj z DDV:
142,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Pametna ključavnica Nuki Smart Lock 3.0. je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko tehnologije Bluetooth)Če si želite omogočiti vstop s prstnimi odtisi, PIN kodo, obeskom, ali odklepati vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module, ki so opisani spodaj.

Nuki Smart Lock 3.0 je modul z električnim pogonom za vrtenje ključa, ki se namesti na navadno ključavnico iz notranje strani vrat. V cilinder se vstavi ključ, modul objame cilinder in se nanj čvrsto pritrdi.

Montaža je izjemno preprosta saj ne zahteva vrtanja in nobenih dodatnih električnih povezav. V primeru, demontaže te rešitve, se na vratih in okvirju nič ne pozna.

Smart Lock pogon napajajo štiri 1,5 V baterije tipa AA, ki so del seta. Življenjska doba baterij je odvisna od frekvence uporabe in tipa ključavnice in običajno traja 6 mesecev do 1 leta. Aplikacija nas samodejno opozori preden zmanjkajo baterije in jih tako lahko pravočasno zamenjamo.

Uporaba električnega pogona je primerna le za ključavnice, ki se lepo odklepajo. Če se že s ključem ključavnica težko zaklepa ali je potrebno vrata malo privzdigniti, je potrebno najprej odpraviti te napake in šele nato namestiti ključavnico na električni pogon.

Če želite uporabiti obstoječi cilinder, preverite, če omogoča da sta naenkrat vstavljena dva ključa in da je možno vrata odkleniti z obema ključema. Če tega ne omogoča, lahko daste obstoječi cilinder predelati strokovnjakom ali pa kupite novega. Pametna ključavnica na električni pogon zahteva, da je en ključ vedno vstavljen. 

Ta električna ključavnica lahko deluje samostojno z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu ali v povezavi z drugimi moduli, kot so čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica ali Nuki obesek. 

Z dodatnim modulom Nuki Bridge povežemo ključavnico na internet in vrata lahko odklepamo iz poljubne lokacije.

Prednosti:
- električni pogon se lahko namesti na večino standardnih cilindrov
- izjemno lahka montaža, brez vrtanja, ali nameščanja dodatnih kablov
- kvalitetni produkt prepoznavnega avstrijskega proizvajalca (številne nagrade in certifikati) 
- možnost naknadne razširitve z drugimi moduli (čitalnik prstnih odtisov, PIN tipkovnica, obesek, modul za priklop na obstoječi domofon, modul za upravljanje iz oddaljene lokacije preko interneta)
- aplikacija podpira večino pametnih telefonov z Bluetooth povezavo (Android in iPhone)
- dela tudi z Applet Homekit in pametno uro Apple Watch
- primeren je tako za vrata z navadno kljuko kot tudi tista s potegalom ali bunko
- uporabnike in delovanje upravljamo z intuitivno mobilno aplikacijo

Izpostavljene funkcionalnosti:
- samodejno zaklepanje vrat ponoči
- samodejno odklepanje vrat zjutraj
- preprosto dodajanje uporabnikov in deljene virtualnih ključev
- možnost nastavljanja termina veljavnosti ključa
- možnost nastavitve, da PIN tipkovnica deluje le čez dan 
 
Programska oprema:
 
Povezava do aplikacije za Apple naprave: https://apps.apple.com/app/id1044998081
 
Povezava do aplikacije za Android naprave: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.nuki&hl=en

Koristni nasveti:

Za pritrditev na cilinder mora le ta gledati iz vrat na notranji strani vsaj 5 mm. Če cilinder ne sega ven, lahko namestite pametno ključavnico s pomočjo adapterja, ki se nalepi na notranjo stran vrat.  
 
Elektromotorni mehanizem je primeren le za ključavnice, ki brezhibno delujejo. Če se vaša ključavnica zatika ali če je potrebno vrata vsakič malo privzdigniti, sistem ne bo deloval pravilno.
 
Priporočljiva je uporaba takega cilindra, ki omogoča vstavljanje istočasno ključa iz obeh strani. En ključ bo vedno v ključavnici in ga bo uporabljal elektromotorni mehanizem. Možnost uporabe drugega ključa je priporočljiva, če bi slučajno kaj bilo narobe z elektronskim sistemom. 

Pred nakupom novega cilindra, morate obstoječega sneti in ga izmeriti, ter upoštevati, da mora cilinder gledati na notranji strani cca. 5 mm ven, da lahko nanj pritrdimo Nuki mehanizem. 

Pomislite, če vam pride v poštev tudi zamenjava zunanje kljuke z bunko, da bodo vrata vedno varno zaprta, tudi če ne bodo zaklenjena. Če so vrata odklenjena elektronska ključavnica odpre le jeziček od kljuke (seveda je pogoj, da vaša ključavnica to omogoča tudi z navadnim ključem).

V primeru vprašanj nas lahko pokličete na 041 884 124 ali pišete na info@mave.si

Dodatni moduli:

Mehanizem Nuki Smartlock 3.0. je osnovni modul, ki vam omogoča elektronsko odklepanje vrat s pomočjo mobilnega telefona v bližini ključavnice (preko Bluetooth).

Če si želite omogočiti vstop s prstnimi odtisi, PIN kodo, obeskom, ali odklepati vrata na daljavo preko interneta, potem morate dokupiti tudi poljubne dodatne module: 

NUKI BRIDGE vmesnik za priklop pametne ključavnice Nuki na internet

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno z akumulatorjem

Brezžični čitalnik prstnih odtisov ekey Uno brez akumulatorja

NUKI Opener Vmesnik za daljinsko odklepanje vrat z obstoječim domofonom

NUKI KEYPAD tipkovnica za PIN kodo

NUKI FOB Pametni obesek za odpiranje vrat


Montaža je izjemno preprosta, a kot vsaka zadeva, ki se je lotimo prvič, vseeno zahteva da v to vložimo vsa malo truda in napravo spoznamo in nastavimo. 

Če želite, da vam to opravi strokovnjak, nas pokličite in vam bomo poslali ponudbo. Sodelujemo z monterji iz cele Slovenije. Montaža ni vključena v ceni in bo obračunana naknadno.

Dosegljivi smo na 041 884 124 ali info@mave.si

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje
Feb
21
2022
Modul za obstoječi domofon, ki omogoča odpiranje vrat z mobilnim telefonom
Odpirate vrata z domofonom in želite, da bi to lahko opravili kar s telefonom? Vam gre na živce, da daljinec za garažna vrata ali rampo ne prime dobro in vsakič znova iščete RFID obeske ali kartico? Potem je ta preprosta in cenovno ugodna rešitev idealna za vas...
Beri dalje
Jan
27
2022
So čitalniki s PIN tipkovnico dovolj varni za odklepanje domačih vrat?
Identifikacija uporabnikov v sodobnih sistemih za kontrolo dostopa temelji na tem kar nekdo ima (ključ, kartica, prstni odtis) ali na tem kar nekodo ve (geslo, PIN koda...).

Na prvi pogled bi lahko predpostavljali, da čitalniki s PIN kodo niso dovolj varni ampak z uporabo inteligentnih algoritmov postanejo tudi ti čitalniki povsem varni in primerni za odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Dec
20
2021
Kartični čitalniki z USB-C priklopom
USB-C je najnovejša različica USB priključka, ki se je najprej pojavila na mobilnih telefonih, sedaj pa se čedalje pogosteje pojavlja tudi pri prenosnih računalnikih in tablicah. Če imate čitalnik z navadnim USB priključkom in ga želite uporabiti z novim računalnikom, potrebujete USB-A na USB-C pretvornik ali pa nov primerni kabel (na primer kabel z mini USB na USB-C). Če kupujete nov čitalnik in si želite izogniti uporabi USB pretvornikov, si oglejte našo ponudbo čitalnikov z USB-C priklopom.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?