Domov / Čitalniki / SDC-8TMF Naprava za odpiranje vrat s PIN kodo ali RFID čipom - 13.56 MHz

SDC-8TMF Naprava za odpiranje vrat s PIN kodo ali RFID čipom - 13.56 MHz
(ID artikla: 3494)

ODPIRANJE Z RFID ALI PIN KODO
Samostojna naprava za nadzor dostopa in odpiranje vrat s pomočjo brezstičnih kartic, obeskov ali PIN kode.

Ko vpišete PIN kodo ali prislonite registrirani RFID obesek, se sproži impulz, ki odpre elektromagnetno ključavnico in vam omogoči vstop v objekt.

Naprave SDC-8TMF imajo zelo kvalitetno izdelano kovinsko ohišje, so vodooporne (IP86) in s svojim elegantnim izgledom so primerne tudi za najbolj prestižne objekte.

Zaslon na dotik z osvetljenimi tipkami, vam bo omogočil enostaven vpis PIN kode tudi ponoči.

SDC-8TEW deluje z RFID čipi, ki delujejo na frekvenci 13,56 MHz. Najbolj primerni čipi za uporabo s to napravo so čipi tipa MIFARE® Classic ali kompatibilni čipi.

Za odpiranje vrat lahko uporabite RFID kartice, obeske, zapestnice in druge medije.

Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat..

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 67,00 EUR (z DDV 81,74 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3494

Količina:

Skupaj:
67,00 EUR

Skupaj z DDV:
81,74 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

SDC-8TMF je zelo kvalitetno izdelana naprava za odpiranje elektromagnetnih ključavnic in je primerna za uporabo tudi na najbolj prestižnih objektih.

Vrata lahko odpirate s PIN kodo, RFID čipom ali kombinacijo obojega.

Po uspešni avtentikaciji se sproži kontakt na relejnem stikalu in s tem dobi elektronska ključavnica impulz, ki odpre vrata in omogoči vstop v objekt.

SDC-8TMF deluje z 13,56 MHz RFID čipi in najbolj primerni za uporabo so čipi tipa MIFARE® Classic ali kompatibilni čipi.

Naprava deluje tudi z drugimi čipi, ki so skladni s protokolom ISO14443, vendar ob registraciji shrani le 4 bajtno ID kodo, kar lahko povzroči, da se v primeru uporabe medijev s 7 bajtno kodo podvoji del kode in tako odpre vrata tudi uporabniku drugega čipa iz iste serije.  

Vpišete lahko do 2000 uporabnikov in uporabnike je možno prenesti tudi na novo napravo. Za prenos uporabnikov je potrebno medseboj povezati dve napravi preko podatkovnih vodnikov D0 in D1 ter sprožiti funkcijo za prenos.

Napravo je možno nastaviti, da deluje kot čitalnik, po protokolu Wiegand 26 in s tem lahko uporabljate enako napravo za vhod in izhod oziroma za odpiranje več vrat.

Tehnična specifikacija

Model: SDC-8TMF
Dimenzija: 86x86x20 mm
Napajanje: 12-24 V
Frekvenca: 13,56 MHz
Podprti čipi: MIFARE® Classic in kompatibilni
Ohišje: Kovinsko, vodotesno, IP68
Max število uprabnikov: 2000
Čas impulza na releju: 0-99 sekund
Max obremenite releja: 1A
Indikatorji: Led, piskač
Delovna temperatura: -40°C do 60°C
Vlaga: 10% do 90 %
Doseg branja čitalca: 2-5 cm
Razširitev: možnost priklopa dodatnega Wiegand čitalnika (ali Wiegand izhod)
Neto teža naprave: 300 g
Bruto teža našrave: 400 g


Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam lahko pišete na info@mave.si ali pa pokličete na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?