Domov / Tisk kartic / Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih

Kartica za prvo pomoč - majhna kartica za veliko pomoč v nujnih primerih
(ID artikla: 1478)

Zelo uporabna identifikacijska kartica za reševalce, zdravnike, ko vam pridejo na pomoč.

Na kartico enostavno napišete kontaktne podatke za nujni primer in svoje zdravstvene posebnosti.

Rok dobave: na zalogi

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Kaj je kartica za prvo pomoč?

Kartica za prvo pomoč je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Kartica za prvo pomoč vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana ter medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.

Kartica za prvo pomoč je PVC kartica standardnih dimenzij bančne kartice, obojestransko, barvno potiskana. Na sprednji strani je natisnjena grafika, na hrbtni strani kartice pa se nahaja prostor namenjen vpisu osebnih podatkov, ki jih imetnik kartice dopiše ročno z vodoodpornim pisalom.

V primeru nesreče kartica za prvo pomoč daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so npr. alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  

Komu je namenjena?

Vsak bi moral imeti Kartico za prvo pomoč, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, ki bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.

Vedno nosite s seboj kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, idr.

Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike

Uporaba?

Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je lahko za njih Kartica za prvo pomoč neprecenljiva. Tako lahko osebje nujne medicinske pomoči hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje.

Enostavno izpolnite vse potrebne podatke in jo vstavite v denarnico ali torbico.

Kartici za prvo pomoč ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!


Rok dobave: na zalogi

Kartice so avtorsko delo in zaščitene pod številko R-002/16.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?