Domov / Tisk kartic / Emergency Card

Emergency Card
(ID artikla: 1413)

Imate posebno zdravstveno stanje? Se ukvarjate z raznimi športnimi dejavnostmi? Potem je zadnji čas, da naročite svojo Emergency kartico!
Cena/kos: 2,00 EUR (z DDV 2,44 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1413

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
2,00 EUR

Skupaj z DDV:
2,44 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 2,00 EUR
≥ 5 1,80 EUR
≥ 10 1,50 EUR
≥ 50 1,20 EUR
≥ 150 1,00 EUR
≥ 300 0,85 EUR
≥ 500 0,75 EUR
≥ 1000 0,50 EUR

OPIS

Kaj je Emergency kartica?
 
Kartica za pomoč v stiski (emergency kartica) je ustvarjena z namenom, da vam pomaga v primeru nujne medicinske pomoči, saj nudi osnovne informacije v izjemno dostopni obliki. Emergency kartica vam zagotavlja, da je vaša bližnja oseba kontaktirana in medicinsko osebje informirano o vašem zdravstvenem stanju, ko je to nujno potrebno. Kartica je prepoznavna in priročna.
 
Emergency kartica je narejena iz dveh standardnih PVC kartic in z režo za pritrditev vrvice. Na notranji strani obeh kartic so prazna polja za zapis kontaktne osebe, osebnih podatkov nosilca kartice in pomembnih zdravstvenih informacij.
 
V primeru nesreče daje medicinskemu osebju ključne informacije o predhodnem zdravstvenem stanju osebe, kot so na primer alergije, kronične bolezni in krvna skupina.  
 
Komu je namenjena?
 
Vsak bi moral nositi pri sebi Emergency kartico, predvsem pa ljudje s posebnim zdravstvenim stanjem, katero bi moralo biti znano v primeru nesreče ali drugih nujnih primerih.
 
Vedno nosite s seboj Emergency kartico na kateri so vaši osebni podatki, kontaktna oseba ter vse potrebne informacije o vašem zdravstvenem stanju, kroničnih boleznih (sladkorna bolezen, astma, epilepsija, različne alergije, ipd.), alergijah na določena zdravila, ipd.
 
Posebno je priporočljiva za:
*Otroke
*Starostnike
*Kronične bolnike
 
Uporaba?
 
Medicinsko osebje se pogosto znajde v situaciji, ko bolnik ne more posredovati ključnih podatkov o svoji zdravstveni situaciji, zato je za njih Emergency kartica lahko neprecenljiva.
 
Nimamo vedno s seboj denarnice, osebnih dokumentov ali telefona, vendar Emergency kartico je možno pritrditi kamorkoli ali pa jo pospraviti v žep in v primeru, da se vam karkoli zgodi, ste lahko brez skrbi. Kartico lahko nosite v denarnici, v nahrbtniku ali pa jo obesite na drugo vidno mesto. Pri sebi jo lahko imate tudi pri rekreaciji, ko običajno s seboj ne nosimo denarnice in telefonov. Kartica je zasnovana na takšen način, da so vsi vaši osebni podatki skriti, zato jo lahko brez skrbi obesite na dobro vidno mesto.
 
Emergency kartici ne bo zmanjkalo baterije, se ne pokvari in nima gesla za dostopanje. Ne zanašajte se samo na telefon in pametno poskrbite za svojo varnost in varnost vaših bližnjih!
 
Enostavno izpolnite vse potrebne podatke, pritrdite na nahrbtnik ali jo vstavite v denarnico. 

Osebje nujne medicinske pomoči lahko hitro dostopa do vseh potrebnih zdravstvenih informacij in kontaktira vaše bližnje. 

Rok dobave: na zalogi

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Feb
26
2021
Katere RFID kartice se da skopirati in še več zanimivih vprašanj naših strank
V tem prispevku smo na kratko odgovorili na pogosta in zanimiva strokovna vprašanja naših strank. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.
Beri dalje
Jan
18
2021
Potrebujete potisk plastičnih kartic z brezstičnim čipom?
Tisk na plastične kartice in kartice z brezstičnimi čipi (RFID in NFC) spada v posebno kategorijo in običajne tiskarne niso specializirane za tovrstni potisk. Za potisk kartic, lahko kupite kartični tiskalnik ali pa to nalogo zaupate specializiranemu podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v obeh primerih. 

 
Beri dalje
Dec
10
2020
7 primerov za pravo izbiro naprav za kontrolo dostopa
Klasične ključe in ključavnice postopoma zamenjujejo elektronski ključi, ki jih hranimo v obliki RFID kartice, obeska, v mobilnih telefonih, prstnih odtisih...

Za dobro izbiro primerne rešitve za elektronsko kontrolo dostopa je potrebno dobro poznavanje računalniškega področja, kartičnih tehnologij in ključavničarskega področja. V tem članku smo pripravili nekaj konkretnih predlogov rešitev za različna področja uporabe.

 
Beri dalje
Nov
12
2020
7 najpogostejših razlogov zakaj RFID čitalnik ne bere čipov
V preko 10 letih delovanja na področju RFID tehnologije smo svojim strankam pomagali rešiti številne težave in spodaj je opisanih 7 napogostejših razlogov za nedelovanje RFID  čipov ali čitalnikov. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?