Domov / RFID in NFC mediji / 125 kHz RFID obesek s kompatibilnim čipom EM4200

125 kHz RFID obesek s kompatibilnim čipom EM4200
(ID artikla: 1471)

UGODNA CENA
Prenos dokumentov:
Iščete priročen RFID medij s 125 kHz čipom za odklepanje vaših vrat, hitro beleženje prisotnosti na delovnem mestu ali druge namene identifikacije?

Nudimo visokokakovostne RFID obeske z zelo pogosto uporabljenim čipom TK4100, ki deluje na frekvenci 125 kHz in ima vnaprej vprogramirano ID kodo čipa.

Ti obeski delujejo z RFID čitalniki, ki berejo 125 kHz read-only čipe, kot so EM4100, EM4200, TK4100...

RFID obeski so na voljo v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena) in imajo priljubljeno ohišje v obliki solze, ki meri 40 x 32 x 4,5 mm.

Za naročila nad 100 kosov lahko opravimo različne storitve prilagajanja, kot so tiskanje logotipov podjetij, serijskih številk ali druge personalizacije.

Vabimo vas, da kupite 125 kHz obeske za ključe iz zaloge ali nam pošljite povpraševanje za obeske za ključe po meri.

Glede na vaše zahteve vam bomo z veseljem pomagali izbrati najboljšo možnost. Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z želeno količino, vrsto čipa in drugimi specifikacijami. Pišete nam lahko preko spletnega obrazca, elektronske pošte info@mave.si ali preko telefona 041 884 124.
Cena/kos: 0,66 EUR (z DDV 0,81 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva obeska:

(ID artikla: P2-5, P3-3, S3-3, paleta)

Čip:

Vidna ID koda::

ID artikla: 1471

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
16,50 EUR

Skupaj z DDV:
20,13 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,94 EUR
≥ 10 0,83 EUR
≥ 25 0,66 EUR
≥ 50 0,59 EUR
≥ 100 0,57 EUR
≥ 200 0,54 EUR
≥ 300 0,47 EUR
≥ 500 0,41 EUR
≥ 1000 0,39 EUR
≥ 2000 0,37 EUR

OPIS

125 kHz obeski za ključe so RFID transponderji, ki so zelo priročni za prenašanje. Lahko odklenejo vrata, plačajo pijačo na prodajnem avtomatu ali pa se uporabljajo za identifikacijo uporabnikov v različnih drugih RFID aplikacijah.

Na trgu je velika ponudba podobnih obeskov za ključe, in čeprav so vsi videti enako, je lahko zelo velika razlika v kakovosti in njihovem delovanju.

TK4100 je čip samo za branje, ki deluje na frekvenci 125 kHz. Združljiv je z drugimi 125 kHz čipi, ki so samo za branje, kot je EM4200 in starejšimi različicami, kot sta EM4100 in EM4102. Ima vnaprej programiran ID, ki se običajno bere kot 10-mestno decimalno število ali 8-mestno šestnajstiško število. Vnaprej programiranega ID-ja ni mogoče spremeniti.

Naša ohišja za ključe imajo zelo običajno obliko solze, ki so izdelana iz plastičnega materiala (ABS) dimenzij 40 x 32 x 4,5 mm. Vsebujejo tudi rinko, s katero ga lahko pritrdite na ključe ali drug pripomoček. Na voljo so v več barvah (modra, siva, črna, zelena, rdeča, oranžna in rumena).

Privzeto ne vsebujejo oštevilčenja ali drugih natisnjenih elementov, če pa potrebujete prilagoditev, nam to sporočite in poslali vam bomo ponudbo.


Možnosti prilagajanja (za cene pošljite povpraševanje) 

Poleg obeskov za ključe iz zaloge lahko naročite tudi ključe po meri z ohišjem v različnih barvah ali oblikah. Na ključe lahko natisnemo logotip vašega podjetja, serijsko številko ali ID kodo čipa.
Ker lahko ID kodo čipa preberemo na več kot 50 različnih načinov, še posebej pazimo, da kodo natisnemo v pravilni obliki.


Test branja za RFID obeske za ključe s 125 kHz TK4100 čipom

Spodaj si lahko ogledate razdalje branja, ko smo ta izdelek skenirali z različnimi vrstami čitalcev RFID. To ni uradni test, vendar boste vedeli, kakšne razdalje branja lahko pričakujete.
 
RFID čitalnik Razdalja branja
Syris RD200-LF 2,5 cm
R80D 1,5 cm
Promag PCR-330A-00  1 cm

Na razdaljo branja med obeskom za ključe in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov in je v drugem okolju lahko različna.


Tehnična specifikacija za RFID obeske za ključe s 125 kHz TK4100 čipom

Čip: TK4100
Združljivo z: EM4100, EM4102, EM4200
Frekvenca: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzije: 40 x 32 mm
Debelina: 4,5 mm
Material: ABS

Glede na vaše zahteve vam bomo z veseljem pomagali izbrati najboljšo možnost. Za ponudbo nam pošljite povpraševanje z želeno količino, vrsto čipa in drugimi specifikacijami. Pišete nam lahko preko spletnega obrazca, elektronske pošte info@mave.si ali preko telefona 041 884 124.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?