Domov / Čitalniki / R80D RFID čitalnik 125 kHz čipov

R80D RFID čitalnik 125 kHz čipov
(ID artikla: 1539)

UGODNA CENA
Cenovno zelo ugodni čitalniki z odličnim razmerjem med ceno in kompleksnostjo.

Na voljo so čitalniki z navadnim USB konektorjem ali USB-C konektorjem.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 39,00 EUR (z DDV 47,58 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Priklop čitalca:

(ID artikla: P3-3, S3-3)
ID artikla: 1539

Količina:

Skupaj:
39,00 EUR

Skupaj z DDV:
47,58 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

R80D je čitalnik brezstičnih čipov, ki delujejo na frekvenci 125 kHz in deluje tako, da pretipka ID številko čipa v polje, kjer se trenutno nahajamo na zaslonu računalnika.

RFID čitalnik R80D je primeren za branje 125 kHz čipov tipa read-only, kot so čipi EM4200, EM4102, EM4100, TK4100 in zakodirani čipi T5577.

Čitalnik R80D se priklopi na USB in ne zahteva nameščanja dodatnih gonilnikov.

Privzeti način branja je 10 mest decimalno (format 8H-10D).

Pred dobavo čitalnikov, lahko naredimo naslenje nastavitve:
- spremenimo formati izpisa UID na HEX, reverse, ...
- vklopimo ali izklopimo Enter, ipd
- dodamo prefix ali kateri drugi kontrolni znak

RFID čitalniki R80 imajo CE in RoHS cerftifikat.

Osnovne informacije:

Naziv:    R80D za 125 kHz
Vmesnik:    USB (Keyboard emulator)
Dimenzije:    104 x 64 x 16 mm (V/Š/D) 


Za povpraševanje, ponudbo ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?