Domov / Pametne ključavnice Nuki / NUKI ZAČETNIK Brezžična pametna ključavnica in tipkovnica za PIN kodo

NUKI ZAČETNIK Brezžična pametna ključavnica in tipkovnica za PIN kodo
(ID artikla: 3661)

AKCIJSKA CENA 249 € z DDV
Iščete cenovno ugodno rešitev za nadgradnjo vaših vrat in odklepanje ključavnice brez uporabe ključa?

Potem je ta komplet primeren za vas.

Pametno ključavnico Nuki Smart Lock 4.0. se namesti na notranjo stran vaših vrat in dobesedno vrti ključ, ki je vstavljen v cilinder.

Vrata lahko odklenete z mobilno aplikacijo ali z brezžično tipkovnico na PIN kodo, ki se namesti na zunanjo stran vaših vrat.
Cena/kos: 204,10 EUR (z DDV 249,00 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3661

Količina:

Skupaj:
204,10 EUR

Skupaj z DDV:
249,00 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Komplet NUKI ZAČETNIK zajema osnovno verzijo pametne ključavnice Nuki in tipkovnico za odpiranje vrat s PIN kodo. 

Nuki Smart Lock 4.0. je mehanizem, ki se pritrdi na cilinder iz notranje stran vaših vrat in vrti vstavljeni ključ. Upravljanje nastavitev in odpiranje vrat lahko opravite z mobilno aplikacijo Nuki, ko ste v neposredni bližini vrat.  

Ta pametna ključavnica je primerna tudi za vrata, ki imajo na zunanji strani bunko ali potegalo ter za protivlomna vrata v večtočkovnim zaklepanjem. Pomembno je le to, da se ključavnica lepo vrti in da se ne zatika.
 
Ključavnico napajajo 4 baterije tipa AA, ki ob normalni uporabi zdržijo cca. 3-4 mesece. Nuki aplikacija vas opozori da je potrebna menjava baterij, ko le te dosežejo 20% svoje kapacitete in vam s tem omogoči pravočasno menjavo.

Brezžična tipkovnica na PIN kodo Nuki Keypad vam omogoči hitri vstop s 6-mestno PIN kodo in zaklepanje vrat, ko greste ven brez ključa ali telefona. 

Montaža pametne ključavnice: https://www.youtube.com/watch?v=rzG-G9zsQms

Montaža ni vključena v ceni in naše stranke jo običajno same opravijo, mi pa smo na razpolago, če potrebujete pomoč pri nastavitvah.

Pred montažo pametne ključavnice na vhodna vrata je potrebno je preveriti 3 zadeve:

1. Priporočamo, da Smart Lock pritrdite direktno na cilinder z vijaki, za to pa mora cilinder na notranji strani vrat segati vsaj 3-5 mm preko rozete.

2. Ali lahko odklenete vrata od zunaj, če je notri ključ? 
To vam da možnost zasilnega vstopa s ključem, če se slučajno ključavnica pokvari ali če se izpraznijo baterije. 

3. Če se vrata odpirajo na ven:  ali je razdalja med cilindrom in podbojem več kot 35 mm (da se pametna ključavnica ne bo zaletela ob okvir)?

V Nuki ključavnico se lahko vstavi ključe, ki segajo iz cilindra največ 37 mm in so debeli do 4 mm. Če imate debelejši ali večji ključ, ga bo potrebno malo predelati.

Če bo slučajno potrebna menjava cilindra, priporočam nakup cilindra ISEO IR6 z dvostranskim odklepanjem, pri tem pa vam lahko pomagamo.

Komplet Nuki Začetnik zajema osnovno verzijo pametne ključavnice ter tipkovnico na PIN kodo. 

Razlika med osnovno verzijo Nuki Smart Lock 4.0 in dražjo različico Nuki Smart Lock 4.0. PRO je v tem, da ima PRO verzija vgrajen modul za priklop na internet in s tem omogoča upravljanje in odpiranje na daljavo.

Druga razlika med navadno in PRO verzijo je ta, da ima navadna verzija priložene 4 Duracell baterije tipa AA, PRO verzija pa ima polnilno baterijo, ki jo napolnite z uporabo polnilca za telefon. 

Komplet Nuki Začetnik lahko nadgradite z modulom za priklop na internet Nuki Bridge, s polnilno baterijo Nuki Power Pack in drugimi dodatki, ki si jih lahko ogledate tukaj:
https://www.mave.si/pametne-kljucavnice-nuki.html

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in pripravili vam bomo ugodno ponudbo.

Našim strankam brezplačno pomagamo, če imajo kakšno težavo z nastavitvami aplikacije ter poskrbimo za hitro nadomestitev ključavnice v primeru okvare v času garancije, ki traja 24 mesecev od nakupa.

Možen je tudi osebni prevzem pri nas na naslovu Pod jezom 40, Ljubljana (Vrhovci nasproti gostilne Pečarič)

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?