Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Vodoodporni etui za zaščito in nošenje plastičnih kartic

Vodoodporni etui za zaščito in nošenje plastičnih kartic
(ID artikla: 3548)

Vodoodporni etui za plastične kartice je pravzaprav plastična škatlica, ki lahko hrani do 8 plastičnih kartic, kot je bančna kartica ali osebna izkaznica in vsebuje zapiralo s tesnilnim mehanizmom, ki zagotovi, da je vsebina varno shranjena in zaščitena pred vodo in vlago.

Na vrhu etuija se nahaja kovinska rinka in poleg etuija dobite tudi vrvico s karabinom za nošenje etuija okoli vratu. Etui lahko pripnete tudi na pasnico, nahrbtnik ali podobne predmete.

Te zaščitne etuije lahko uporabite tudi za nošenje denarja ali ključa od apartmaja, kar je še posebej priročno ob obisku plaže, bazena, na jadranju, surfanju ali v deževnih vremenskih pogojih.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 5,38 EUR (z DDV 6,56 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3548

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
538,00 EUR

Skupaj z DDV:
656,36 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 6,10 EUR
≥ 10 5,96 EUR
≥ 25 5,67 EUR
≥ 50 5,54 EUR
≥ 75 5,46 EUR
≥ 100 5,38 EUR
≥ 150 5,30 EUR
≥ 200 5,22 EUR
≥ 300 5,11 EUR
≥ 500 4,24 EUR

OPIS

Vodoodporni etui za plastične kartice je praktičen in zaščitni pripomoček, namenjen varnemu shranjevanju in zaščiti plastičnih kartic, kot so bančne kartice, osebne izkaznice ali članske kartice, pred vodo in vlago. Ta etui je oblikovan kot plastična škatlica, ki lahko sprejme do 8 plastičnih kartic.

Vodoodporni etuiji so zelo uporabni v različnih situacijah, kot na primer obisk plaže, bazena, plovbe, surfanja ali v deževnih vremenskih pogojih. Poleg tega, da varujejo kartice pred vlago, lahko ti etuiji služijo tudi kot priročna denarnica za shranjevanje gotovine in kovancev, vanje pa lahko spravite tudi ključ od apartmaja.

Glavna funkcija vodoodpornega etuija je zagotoviti, da je vsebina v notranjosti varno shranjena in zaščitena pred morebitnimi tekočinami in vlago in da nam omogoči nošenje vsebine na ovratnem traku. 

Zapiralo na etuiju je opremljeno s tesnilnim mehanizmom z gumico in zatičem, ki se zaskoči, ko je etui pravilno zaprt in zagotavlja vodotesnost ter preprečuje, da bi voda prodrla v etui. 

Na vrhu vodoodpornega etuija se nahaja kovinska rinka, ki omogoča pritrditev vrvico s karabinom. Ta vrvica vam omogoča, da etui nosite okoli vratu ali ga pritrdite na torbo ali pas. To je še posebej priročno in varno, saj imate tako kartice vedno pri roki in jih ne tvegate izgubiti ali poškodovati.

Te etuije lahko pripnemo tudi na pasnico, nahrbtnik in podobne predmete.

S pritrditvijo etuija na pasnico, lahko kartice hranite neposredno na pasu, kar je še posebej priročno, če želite hitro dostopati do njih ali jih imeti na vidnem mestu.
 
Pritrditev etuija na nahrbtnik ali torbo je še ena praktična možnost. Tako bodo vaše kartice vedno na dosegu roke, hkrati pa bodo varno zaščitene pred vlago in vodo. 

Ta prilagodljivost pri pritrditvi etuija na različne predmete omogoča udobno nošenje in enostaven dostop do kartic v različnih situacijah. 

Ne glede na to, ali greste na pohod, potujete ali se udeležujete aktivnosti na prostem, boste imeli svoje kartice ali drugo vsebino varno shranjeno in pri roki.


Tehnične specifikacije vodoodpornih etuijev za kartice

Material: plastika
Velikost: 95x84  mm
Debelina: 21 mm
Prostornina: 8 plastičnih kartic, kot je bančna kartica 
Rinka: 25 mm
Pripenjanje: črna vrvica s karabinom 

Čeprav so zasnovani tako, da preprečujejo vdor vode, lahko dolgotrajna izpostavljenost vodi ali globoko potapljanje etuija v vodo še vedno povzroči vdor vode in zato je priporočljivo, da se etuiji uporabljajo kot dodatna zaščita in se izogibate namerni izpostavljenosti vodi, če je to mogoče.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?