Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Trdi etui s priponko

Trdi etui s priponko
(ID artikla: 1603)

kombinacija etuija in priponke s krokodilčkom za nošenje službenih kartic...
Cena/kos: 0,79 EUR (z DDV 0,96 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Izvedba etuija:

(ID artikla: sestavljen)
ID artikla: 1603

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
79,00 EUR

Skupaj z DDV:
96,38 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,45 EUR
≥ 10 0,99 EUR
≥ 25 0,89 EUR
≥ 50 0,82 EUR
≥ 100 0,79 EUR
≥ 200 0,73 EUR
≥ 300 0,67 EUR
≥ 500 0,63 EUR
≥ 1000 0,59 EUR
≥ 2000 0,57 EUR

OPIS

Trdi etui s priponko je odlična kombinacija za dolgoročno nošenje identifikacijskih kartic, kot so naprimer službene kartice, identifikacijske kartice za osebje, ipd.

Trdi etui je robusten in trpežen a hkrati prozoren in vsebino kartice se lepo vidi skozi etui. Dobra zasnova jezička za pritrditev kartic omogoča dolgotrajno uporabo in iz teh etuije kartice ne padajo ven.  Ovalna luknja, kjer je vpet pašček je dobro narejena in ti etuiji se ob normalni uporabi ne lomijo na zgornjem delu.

Etui je primeren za nošenje PVC kartic strandardnih dimenzij, kot so kreditne kartice, torej 86 mm x 54 mm x 0,76 mm oz. 0,85 mm, če imajo kartice brezstični čip.

Pašček s krokodilčkom je kvalitetno izdelan in se dobro pritrdi na obleko. Kovinski del na zgornjem in spodnjem delu se ne odpire, tudi če ga močneje povlečemo.

Etui s priponko lahko nosimo pripet na žepu od obleke, pripet na pas ali hlače, če pa kovinski del zasukamo za 90 ° se lahko pripne tudi na srajce.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?