Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Samolepilna priponka s krokodilčkom

Samolepilna priponka s krokodilčkom
(ID artikla: 1134)

Imate enostranske potiskane kartice?

Se vam, kdaj pripeti občutek, da jo nekam odložite in jo potem iščete?

Preprosta rešitev je: Samolepilna priponka s krokodilčkom in sponko.

Ni luknjanja in se jo lahko uporablja za nošenje več vrst potiskanih akreditacijskih ali drugih identifikacijskih kartic.

Za povpraševanje ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 0,53 EUR (z DDV 0,65 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1134

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
53,00 EUR

Skupaj z DDV:
64,66 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,60 EUR
≥ 10 0,59 EUR
≥ 25 0,57 EUR
≥ 50 0,56 EUR
≥ 75 0,54 EUR
≥ 100 0,53 EUR
≥ 150 0,48 EUR
≥ 200 0,45 EUR
≥ 300 0,41 EUR
≥ 500 0,36 EUR

OPIS

Samolepilna priponka s krokodilčkom in sponko se prilepi na hrbtno stran kartice ali ovitek, ter se jo pripne na obleko ali s krokodilčkom ali s sponko.

Samolepilna priponka je cenovno ugodna rešitev za nošenje enostransko potiskanih akreditacijskih kartic ali drugih identifikacijskih kartic, brez luknjanja.

Material: plastika, kovina
Dolžina krokodilčka: 26 mm
Dolžina sponke: 32 mm
Velikost lepilne blazinice: 13 x 23 mm

Za povpraševanje ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si ali pokličite številko 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje
Sep
15
2022
Formati branja ID kod RFID čipov in nasveti za pretvorbo
Za potrebe identifikacije oseb ali predmetov, zelo pogosto uporabljamo identifikacijske številke, ki so zapisane v RFID čipu. Te kode so shranjene v dvojiški oz. binarni obliki (BIN), torej v obliki enic in ničel. Ko čip preberemo, običajno vidimo na zaslonu desetiško (DEC) ali šestnajstiško (HEX) vrednost. Čitalniki lahko isti zapis interpretirajo na različne načine oziroma, ga pred prikazom na zaslonu še dodatno obdelajo, tako, da obrnejo zaporedje bitov ali bajtov ali obrnejo hkrati zaporedje bitov ter bajtov.  V tem članku razlagamo o tem kako si lahko pomagate, če se prikazana vrednost, ki jo poda čitalnik ne ujema s kodami, v sistemu ali tabeli, in podajamo razlago kako berejo ID kodo Mifare, NFC in 125kHz čitalniki.
Beri dalje
Avg
20
2022
Vse kar morate vedeti o NFC nalepkah
Vas zanima kaj so NFC nalepke, katere čipe lahko vsebujejo in zakaj se uporabljajo? Se sprašujete, če lahko kupite NFC nalepko in z njo plačujete v trgovini? Vas zanima, če jo lahko NFC nalepite na telefon, se jo da skopirati? Vse to smo povzeli v spodnjem članku...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?