Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Enobarvni ovratni trak z jojo obeskom in varnostno sponko

Enobarvni ovratni trak z jojo obeskom in varnostno sponko
(ID artikla: 3632)

     NOVO
Enobarvni ovratni trak z jojo obeskom in varnostno sponko je primeren za nošenje identifikacijskih kartic, RFID obeskov, etuijev za kartice ali podobnih manjših predmetov.

Trak je izdelan iz prijetnega sintetičnega materiala širine 10 mm, je prijeten za nošenje in diskretnega videza. Trakovi so na razpolago v črni, modri, rdeči ali zeleni barvi.

Jojo obesek z izvlečno vrvico omogoča enostavno in hitro prislanjanje identifikacijskih kartic k čitalniku in takega ovratnega traku ni potrebno med uporabo sneti.

Varnostna sponka omogoča brezskrbno nošenje, saj poskrbi, za samodejno odpenjanje traku, če bi se slučajno med nošenjem kam zataknil.

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.

V primeru potrebe po večji količini nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,79 EUR (z DDV 2,18 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Izberite barvo trakov:

(ID artikla: D3)
ID artikla: 3632

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
44,75 EUR

Skupaj z DDV:
54,60 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,95 EUR
≥ 10 1,82 EUR
≥ 25 1,79 EUR
≥ 50 1,75 EUR
≥ 75 1,72 EUR
≥ 100 1,65 EUR
≥ 150 1,61 EUR
≥ 200 1,54 EUR
≥ 300 1,51 EUR
≥ 500 1,40 EUR

OPIS

Enobarvni ovratni trak z jojo obeskom in varnostno sponko je idealen izdelek za nošenje identifikacijskih kartic v službi, za nošenje identifikacijskih obeskov za odpiranje vrat in za nošenje drugih lahkih predmetov, ki jih želite imeti vedno pri roki.

Izdelan iz poliestrskega materiala širine 10 mm, ki je gladek na otip in je prijeten za nošenje.

Varnostna sponka je zasnovana za varnost uporabnika in poskrbi, da se ovratni trak hitro sprosti pod pritiskom ali v primeru, da se zatakne, s čimer se preprečuje nevarnost zadušitve ali poškodbe.

Jojo obesek je obesek z izvlečno vrvico, ki omogoča, da lahko kartico enostavno prislonimo k terminalu za registracijo delovnega časa ali drugemu kartičnemu čitalniku.

Ti obeski vsebujejo izvlečno vrvico dolžine 72 mm, kvalitetna vzmet pa poskrbi za dolgo življenjsko dobo obeska.

Jojo obeske lahko tudi pobrendiramo z logotipom vašega podjetja ali organizacije.

Tehnična specifikacija:
material: gladek poliesterski trak
širina 10mm
dolžina: 2x43 mm + jojo obesek
dolžina zvlečne vrvice jojo obeska: 72 mm
varnostna sponka, ki se odpne če se trak zatakne
barve: črna, modra, zelena, rdeča

Razne plastične ovitke iz mehke plastične folije, za nošenje akreditacijskih kartic si lahko ogledate na strani Mehki etuiji za identifikacijske kartice 

Trdi etuiji za nošenje službenih kartic so predstavljeni na strani Klasični trdi etui za nošenje identifikacijskih kartic

Če potrebujete tudi izdelavo akreditacijskih kartic, si oglejte stran Akreditacijske kartice za udeležence na dogodkih

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.

V primeru potrebe po večji količini nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?