Domov / Izbrana ponudba / Prestižni RFID obesek s čipom EM4200

Prestižni RFID obesek s čipom EM4200
(ID artikla: 3334)

NOVO V PONUDBI
RFID obesek prestižnega videza, ki vsebuje originalni čip EM4200, zgornji del iz kovine in spodnji del iz imitacije usnja ter rinko. Ta RFID obesek se najpogosteje uporablja za odpiranje vrat doma, odpiranje zapornice, garaže, za registracijo delovnega časa v službi in za identifikacijo uporabnikov v številnih drugih aplikacijah.
Cena/kos: 2,40 EUR (z DDV 2,93 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P2-8, B1A)
ID artikla: 3334

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
240,00 EUR

Skupaj z DDV:
292,80 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,90 EUR
≥ 10 3,00 EUR
≥ 25 2,75 EUR
≥ 50 2,50 EUR
≥ 100 2,40 EUR
≥ 200 2,30 EUR
≥ 300 2,20 EUR
≥ 500 2,10 EUR
≥ 1000 2,04 EUR
≥ 2000 2,00 EUR

OPIS

Kvalitetno izdelani in trpežni RFID obeski v imitaciji usnja z originalnim 125 kHz čipom EM4200.
 
Čip: EM4200
RF protokol: EM (kompatibilen z EM4100, EM4102, TK4100)
Frekvenca delovanja: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm (odvisno od čitalnika)
Dimenzije: 85 mm brez rinke x 35 mm x 6,5 mm najdebelejši del
Material: imitacija usnja, kovinska rinka

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Nov
22
2021
13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije
NFC tehnologija je na trgu že nekaj desetletij in se ne razlikuje veliko od drugih RFID tehnologij. Načelo delovanja je zelo podobno. Ko majhen brezkontaktni čip z anteno sprejme signal od čitalnika, sporoči nazaj nekaj informacij. Ta tehnologija je v zadnjih letih pridobila še večjo prepoznavnost in uporabnost, saj jo zdaj v pametne telefone vgrajujejo verjetno že vsi proizvajalci telefonov. Ti telefoni lahko varno komunicirajo s POS terminali med bančnimi transakcijami, lahko kodirajo NFC čipe, berejo NFC oznake in komunicirajo tudi z drugimi NFC telefoni.

Ta tehnologija temelji na bližini, kar pomeni, da običajno deluje le nekaj centimetrov od čitalnika ali pa se morate dejansko dotakniti NFC oznak ali druge NFC naprave.

NFC čipe lahko vgradimo v različne izdelke, da jih lahko prepoznamo in preverimo njihovo pristnost. Ljudje lahko uporabljajo NFC ključke za odklepanje vrat, beleženje prisotnosti na delovnem mestu itd. NFC lahko zažene spletne strani, odpre video predstavitve, zadnja leta pa je ta tehnologija vse bolj prisotna v rešitvah za mobilno plačevanje.

Ker so možnosti uporabe tako rekoč neomejene, smo povzeli 13 tipičnih primerov uporabe NFC tehnologije.
Beri dalje
Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?