Domov / Izbrana ponudba / Bele kartice s čipom Mifare Desfire EV3 4k

Bele kartice s čipom Mifare Desfire EV3 4k
(ID artikla: 3340)

Iščete zanesljive identifikacijske kartice za mikro plačila ali druge aplikacije, ki zahtevajo varne transakcije? Oglejte si naše visokokakovostne kartice RFID z najnovejšo različico zelo priljubljenega čipa NXP MIFARE DESFire® EV3.

Te kartice delujejo na frekvenci 13,56 MHz in podpirajo tudi standard RFID ISO/IEC 14443-4A/B in NFC Type 4. Kartice z čipom MIFARE DESFire® EV3 so združljive s prejšnjimi različicami čipov DESFire® EV2 in EV1 - ki se uporabljajo v različnih aplikacijah po vsem svetu.

Kartice MIFARE DESFire EV3 so narejene iz več plasti PVC in so izrezane do dimenzije kreditne kartice 86 x 54 x 0,85 mm. Opredeljeni so tudi s standardom ISO-IEC 7810: 2003 ID-1. Zgornji sloj vsebuje premaz, kartice pa so primerne za poznejše tiskanje s termičnimi tiskalniki.

Bele kartice lahko kupite preko spletne trgovine, za potiskane kartice pa nam pošljite povpraševanje. Glede na količino in rok vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost za tisk.

Kartice RFID s čipom MIFARE DESFire EV3 se uporabljajo za varen nadzor dostopa, mikro plačila, vstopnice, brezgotovinsko prodajo, javni prevoz itd.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Čipe MIFARE® DESFire®  izdeluje priznani proizvajalec čipov NXP Semiconductors in so najbolj priljubljeni NFC čipi tipa 4 (čipi za varne transakcije).

MIFARE DESFire EV3 je naslednik MIFARE DESFire EV2 in ponuja še naprednejšo strojno in programsko implementacijo.

MIFARE DESFire EV3 zajema vse znane ukaze in funkcije iz sistema MIFARE DESFire EV2, poleg tega pa dodaja še nekaj novih funkcij, kot sta časovnik za transakcije in varno dinamično sporočanje.

Tehnična primerjava in združljivost med različicami DESFire EV1, EV2 in EV3 sta podrobno opisani v dokumentu: https://www.nxp.com/docs/en/application-note/AN12752.pdf

Tehnična specifikacija za kartice MIFARE DESFire EV3 4k

Proizvajalec čipov: NXP Semiconductors
Čip: MIFARE DESFire EV3 4k  
Kompatibilnost: s prejšnjimi verzijami čipov iz družine MIFARE DESFire EV2 in EV1.
ISO/IEC standardi: 14443-4A/B in ISO/IEC 7816
Spomin: 4 kB
Varnost: DES, 2K3DES, 3K3DES, in AES hardware cryptographic engine for secure transactions, 7-byte long preprogrammed chip Unique ID number 
Frekvenca delovanja: 13.56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzije kartice: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti za potisk: kartični tiskalniki, UV tisk

Tehnična dokumentacija za MIFARE DESFire EV3 in programska orodja:

https://www.nxp.com/products/rfid-nfc/mifare-hf/mifare-desfire/mifare-desfire-ev3-high-security-ic-for-contactless-smart-city-services:MF3DHx3

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?