Domov / Čitalniki / Syris RD86-Q1 USB optični čitalnik QR kod in drugih črtnih kod

Syris RD86-Q1 USB optični čitalnik QR kod in drugih črtnih kod
(ID artikla: 3275)

Prenos dokumentov:
Zmogljiv čitalnik QR kod in drugih tipov črtnih kod, ki bere tudi kode iz kartic in zaslonov od mobilnih telefonov. Čitalnik je samostoječ in lahko se ga namesti na mizo ali pult. Odlikuje ga zanimiv izgled in hitro delovanje. Prebere lahko poljubno vsebino QR kode, kot je zaporedna številka, povezava na spletno stran ali vsebino poslovne vizitke s QR kodo. Priključni kabel je fiksno pritrjen na čitalnik, dolg cca. 1,3 m in z USB priključkom za na računalnik. To napravo je možno priključiti tudi na tablico in ostale naprave z USB.
Cena/kos: 129,00 EUR (z DDV 157,38 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3275

Količina:

Skupaj:
129,00 EUR

Skupaj z DDV:
157,38 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik se ponaša s hitrim in natančnim branjem QR kod in drugih črtnih kod. Emulira delovanje USB tipkovnice, tako da zanj ni potrebno nameščati dodatnih gonilnikov, prebrano kodo izpiše v izbrano polje.
 
Proizvajalec:  Syris Technology Corp.
Model: RD86-Q1
Način branja kod: 640 * 480 CMOS
Podprte 2D kode: QR Code, Data Matrix, PDF417, maxicode, Aztec, hanxin
Podprte 1D kode: EAN, UPC, Code 39, Code 93, Code 128, UCC/EAN 128, Codabar, Interleaved 2 of 5, Standard 25,MSI-Plessey, GS1 Databar, Industrial 25, Matrix 2 of 5
Kot branja: presečni kot 360°, višina ± 55°, odklonski kot ± 55°
Zorni kot: naklon 60°, višina 46°
Vmesnik: USB
Indikator stanja: LED, piskač
Temperatura delovanja: -10°C ~ 60°C
Okoljska svetloba: 0~100.000 LUX
Napajanje: USB 5V
Velikost: 125 x 86 x 89 mm

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?