Domov / Čitalniki / Syris RD86-Q1 USB optični čitalnik QR kod in drugih črtnih kod

Syris RD86-Q1 USB optični čitalnik QR kod in drugih črtnih kod
(ID artikla: 3275)

Prenos dokumentov:
Zmogljiv čitalnik QR kod in drugih tipov črtnih kod, ki bere tudi kode iz kartic in zaslonov od mobilnih telefonov. Čitalnik je samostoječ in lahko se ga namesti na mizo ali pult. Odlikuje ga zanimiv izgled in hitro delovanje. Prebere lahko poljubno vsebino QR kode, kot je zaporedna številka, povezava na spletno stran ali vsebino poslovne vizitke s QR kodo. Priključni kabel je fiksno pritrjen na čitalnik, dolg cca. 1,3 m in z USB priključkom za na računalnik. To napravo je možno priključiti tudi na tablico in ostale naprave z USB.
Cena/kos: 129,00 EUR (z DDV 157,38 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 3275

Količina:

Skupaj:
129,00 EUR

Skupaj z DDV:
157,38 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik se ponaša s hitrim in natančnim branjem QR kod in drugih črtnih kod. Emulira delovanje USB tipkovnice, tako da zanj ni potrebno nameščati dodatnih gonilnikov, prebrano kodo izpiše v izbrano polje.
 
Proizvajalec:  Syris Technology Corp.
Model: RD86-Q1
Način branja kod: 640 * 480 CMOS
Podprte 2D kode: QR Code, Data Matrix, PDF417, maxicode, Aztec, hanxin
Podprte 1D kode: EAN, UPC, Code 39, Code 93, Code 128, UCC/EAN 128, Codabar, Interleaved 2 of 5, Standard 25,MSI-Plessey, GS1 Databar, Industrial 25, Matrix 2 of 5
Kot branja: presečni kot 360°, višina ± 55°, odklonski kot ± 55°
Zorni kot: naklon 60°, višina 46°
Vmesnik: USB
Indikator stanja: LED, piskač
Temperatura delovanja: -10°C ~ 60°C
Okoljska svetloba: 0~100.000 LUX
Napajanje: USB 5V
Velikost: 125 x 86 x 89 mm

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?