Domov / Čitalniki / SDC-MSR580 Čitalnik magnetnih kartic z USB priklopom

SDC-MSR580 Čitalnik magnetnih kartic z USB priklopom
(ID artikla: 1631)

USB čitalnik za branje vseh vrst magnetnih kartic, ki deluje kot simulator tipkovnice in ne zahteva nameščanja gonilnikov.

Primeren je za branje magnetnih trakov tipa LoCo, MeCo in HiCo.Prebere vse 3 steze.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.
Cena/kos: 45,00 EUR (z DDV 54,90 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1631

Količina:

Skupaj:
45,00 EUR

Skupaj z DDV:
54,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

OPIS

Čitalnik magnetnih kartic se enostavno priklopi na USB in je odlična izbira za branje zapisa na magnetnih karticah, kot so bančne kartice, hotelske kartice, kartice zvestobe, kartice za parkiranje, ipd.

Čitalnik deluje kot Keyboard emulator in ne zahteva nameščanja posebnih programov ampak enostavno izpiše zakodirano vsebino v Beležnico, Excel oz. v drugi, trenutno odprti program.

Ta magnetni čitalnik bere v obe smeri in podpira magnetne trakove tipa HiCo, MeCo, LoCo, s koercivno jakostjo od 400 OE do 4000 OE. Čitalnik prebere vse tri steze. 

Tehnična specifikacija:

Model: SDC-MSR580
Dimenzije: 90×27×28 mm
Teža: 80g 
Dimenzija embalaže: 138.7×67×41.4mm
Primeren za: kartice z magnetnim trakom tipa LoCo, MeCo, HiCo (ISO 7810-7813)
Delovanje: prebere vse 3 steze in izpiše informacijo na zaslonu 
Priklop preko: USB (ne zahteva ročnega nameščanja gonilnikov)

 Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali nas pokličite na številko 041 884 124.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?