Domov / Tisk kartic / Izdelava kartic zvestobe in nalepk z identično črtno kodo

Izdelava kartic zvestobe in nalepk z identično črtno kodo
(ID artikla: 982)

znižajte si stroške s prijavnicami, poenostavite izdajanje kartic in vnos v CRM...
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Številne stranke se odločajo za naročilo kompletov, torej PVC kartic zvestobe skupaj s papirnatimi nalepkami z identično črtno kodo, saj prinaša ta rešitev številne prednosti.
 
Prva prednost je ta, da si znižate stroške izdelave prijavnic, ker so prijavnice brez kode cenejše kot serializirane prijavnice in se izognete strošku kompletiranja prijavnic s karticami (kartic ni potrebno lepiti na prijavnice). 
 
Druga prednost kompletov je ta, da so kartice popolnoma ločene od prijavnic in ko stranka izpolni prijavnico, ji izročimo kartico, nalepko s kodo pa nalepimo na izpolnjeno prijavnico. 
 
Tretja prednost je poenostavitev in pohitritev vnosa podatkov v CRM, saj črtne kode ni potrebno ročno prepisovati, ampak se jo lahko prebere s čitalnikom črtne kode. S tem se izognemo tudi napakam pri prepisovanju kode, ki pomenijo, izgubo povezave med izdanimi karticami in strankami v bazi (nakupi se torej ne beležijo pravilno). 
 
Četrta prednost je dejstvo, da ob spremembi vsebine prijavnic, ni potrebno zavreči tudi kartic, ampak je dovolj če se izdela le nove prijavnice.
 
Drugi način uporabe kompletov je ta, da prejme stranka komplet kartic in papirnatih nalepk s kodo. Stranke imajo ob nakupu možnost uporabe kartic ali uporabo nalepk s kodo, ki jih lahko nalepijo kamor želijo (v denarnico, na drugo kartico, mobilni telefon ipd.). 

Izdelamo lahko poljubno število kartic z nalepkami (tudi najmanjše količine).

Rok dobave: 2-3 dni za količine do 500 kom, 2-3 tedne za večje količine
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
25
2021
Digitalna vizitka - poslovno darilo, ki ga lahko pošiljate tudi po pošti
V tem članku vam predstavljamo idejo za uporabno poslovno darilo - Digitalno poslovno vizitko.  Z digitalno vizitko hitro in brezstično prenesemo svoje kontaktne podatke v telefonski imenik svojih novih prijateljev ali poslovnih partnerjev. 

Digitalna vizitka je plastična kartica, ki vsebuje NFC čip v katerega prejemnik s telefonom vpiše svoje kontaktne podatke in ko spozna novega prijatelja ali poslovnega partnerja, lahko brezstično in hitro prenese svoje kontaktne podatke v prijateljev telefon. 
Beri dalje
Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?