Domov / Tisk kartic / Izdelava kartic zvestobe in nalepk z identično črtno kodo

Izdelava kartic zvestobe in nalepk z identično črtno kodo
(ID artikla: 982)

znižajte si stroške s prijavnicami, poenostavite izdajanje kartic in vnos v CRM...
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:

OPIS

Številne stranke se odločajo za naročilo kompletov, torej PVC kartic zvestobe skupaj s papirnatimi nalepkami z identično črtno kodo, saj prinaša ta rešitev številne prednosti.
 
Prva prednost je ta, da si znižate stroške izdelave prijavnic, ker so prijavnice brez kode cenejše kot serializirane prijavnice in se izognete strošku kompletiranja prijavnic s karticami (kartic ni potrebno lepiti na prijavnice). 
 
Druga prednost kompletov je ta, da so kartice popolnoma ločene od prijavnic in ko stranka izpolni prijavnico, ji izročimo kartico, nalepko s kodo pa nalepimo na izpolnjeno prijavnico. 
 
Tretja prednost je poenostavitev in pohitritev vnosa podatkov v CRM, saj črtne kode ni potrebno ročno prepisovati, ampak se jo lahko prebere s čitalnikom črtne kode. S tem se izognemo tudi napakam pri prepisovanju kode, ki pomenijo, izgubo povezave med izdanimi karticami in strankami v bazi (nakupi se torej ne beležijo pravilno). 
 
Četrta prednost je dejstvo, da ob spremembi vsebine prijavnic, ni potrebno zavreči tudi kartic, ampak je dovolj če se izdela le nove prijavnice.
 
Drugi način uporabe kompletov je ta, da prejme stranka komplet kartic in papirnatih nalepk s kodo. Stranke imajo ob nakupu možnost uporabe kartic ali uporabo nalepk s kodo, ki jih lahko nalepijo kamor želijo (v denarnico, na drugo kartico, mobilni telefon ipd.). 

Izdelamo lahko poljubno število kartic z nalepkami (tudi najmanjše količine).

Rok dobave: 2-3 dni za količine do 500 kom, 2-3 tedne za večje količine
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
19
2020
Kaj so brezstične ali RFID kartice?
RFID kartice so plastične kartice standardnih dimenzij, kot bančne kartice (86x54x0,85 mm) ter v notranjosti vsebujejo brezstični RFID čip in anteno. RFID tehnologija (Radio-frequency identification) se nenehno razvija in vsako leto se pojavljajo nove vrste čipov...
Beri dalje
Sep
16
2020
Ali lahko mobilni telefon simulira ali skopira RFID ali NFC čip?
Številni kupci nas sprašujejo, če lahko telefon, ki ima NFC tehnologijo simulira čip v kartici in če lahko s telefonom skopirajo vsebino kartice in uporabljajo telefon namesto kartice, a zadeva je žal malo bolj kompleksna kot se zdi na prvi pogled... 
Beri dalje
Avg
10
2020
Kontrola dostopa s čipi, prstnimi odtisi, PIN kodo
Na trgu je na razpolago veliko različnih naprav za kontrolo dostopa, ki se med seboj zelo razlikujejo po ceni in po načinu delovanja. Ene naprave uporabljajo za identifikacijo pametne kartice, druge PIN kodo, tretje prstni odtis...
Beri dalje
Jul
27
2020
RFID oznake oz. RFID tagi in primerjava s QR kodo
RFID oznake (angl. RFID tag) so RFID mediji, ki vsebujejo RFID čip, anteno ter določeno ohišje iz umetne mase. Najpogosteje uporabljeni materiali za RFID oznake so: PVC, ABS, PPS, PCB, silikon, steklo in drugi.

Iz PVC-ja so običajno izdelani RFID diski premera od 13 do 80 mm ter debeline približno 1 mm. RFID Oznake iz ABS in silikona se uporablja...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?