Domov / RFID in NFC mediji / Upogljiva plastična NFC nalepka za na kovino

Upogljiva plastična NFC nalepka za na kovino
(ID artikla: 1625)

Prenos dokumentov:
Fleksibilna nalepka, premer 25mm, PET material, čip NTAG213 z on-metal zaščito.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
 
Cena/kos: 0,82 EUR (z DDV 1,00 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-10)

Velikost:

ID artikla: 1625

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
20,50 EUR

Skupaj z DDV:
25,01 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,17 EUR
≥ 10 1,03 EUR
≥ 25 0,82 EUR
≥ 50 0,73 EUR
≥ 100 0,70 EUR
≥ 200 0,67 EUR
≥ 300 0,59 EUR
≥ 500 0,51 EUR
≥ 1000 0,48 EUR
≥ 2000 0,45 EUR

OPIS

Tanke plastične NFC nalepke za na kovino so fleksibilne nalepke premera 25 mm iz PET materiala, ki vsebujejo čip NTAG213 in on-metal zaščito. Primerne so za zunanjo ali notranjo uporabo na steklu, umetnih masah, lesu in kovini in električnih napravah kot so mobilni telefoni.

Nalepke vsebujejo zelo močno lepilo 3M 467MP 200MP Adhesive.

Te upogljive nalepke so še posebej primerne za lepljenje na ukrivljene kovinske dele kot so cevi, filtri, ipd. Ker so nalepke zelo tanke, so primerne tudi za lepljenje pod ovitek od mobilnih telefonov brez NFC.

Osnovne informacije o nalepki:

Čip:    NTAG213
Funkcija in frekvenca:    Read / Write, 13,56 MHz
Spomin:    144 byte-ov za uporabnika
RF protokol:    ISO 14443A (NFC Type 2)
Dimenzija:    okrogla, Ø 25 mm, debelina 0,35 mm
Material:
PET, izjemno močno 3M lepilo
Za pritrditev na kovino:
DA

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?