Domov / RFID in NFC mediji / Silikonske zapestnice v obliki ure s čipom MIFARE® Classic EV1 1K

Silikonske zapestnice v obliki ure s čipom MIFARE® Classic EV1 1K
(ID artikla: 2999)

kvalitetne RFID zapestnice iz silikona ter kovinskim delom za zapenjanje...
Cena/kos: 1,95 EUR (z DDV 2,38 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva zapestnic::

(ID artikla: B6)
ID artikla: 2999

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
195,00 EUR

Skupaj z DDV:
237,90 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 2,80 EUR
≥ 10 2,50 EUR
≥ 50 2,00 EUR
≥ 100 1,95 EUR
≥ 200 1,90 EUR
≥ 300 1,85 EUR
≥ 500 1,80 EUR
≥ 1000 1,75 EUR
≥ 2000 1,70 EUR
≥ 5000 1,65 EUR

OPIS

Silikonske zapestnice v obliki ure s čipom MIFARE Classic® EV1 1K odlikuje robustna izvedba s poudarkom na kovinskem delu za zapiranje, ki je bistveno bolj obstojen od plastične različice, ki se je izkazala v nekaterih projektih za šibki člen. Te RFID zapestnice so mehke ter odporne na vodo, vročino in mraz in so primerne za uporabo v zabaviščnih parkih, hotelih, zabavah in povsod, kjer je potrebna kontrola dostopa. Na voljo v različnih barvah.  Primerne so za moške, ženske in otroške roke.
 
Dolžina: 335 mm,  širina paščka: 20 mm, širina čipnega dela: 35 mm
Debelina: 1 mm (pašček), 2 mm (čipni del)
Max. temperatura delovanja: -25 ~ +50°C, IP klasifikacija: IP68 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?