Domov / RFID in NFC mediji / Prestižni RFID obesek z zapisljivim 125 kHz čipom T5577

Prestižni RFID obesek z zapisljivim 125 kHz čipom T5577
(ID artikla: 3333)

NOVO V PONUDBI
Ni skrivnost, da je 125 kHz read-only RFID čipe mogoče klonirati s poceni in dostopno opremo.

Namesto da uporabite samo eno 125 kHz kartico za vašo garažo ali drug sistem za nadzor dostopa, lahko kopirate ID kartice v več programobilnih obeskov za ključe in jih uporabite.

Ponujamo visoko kakovostne obeske za ključe Premium RFID z zelo pogosto uporabljenim programobilnim čipom T5577, ki deluje na frekvenci 125 kHz.

Zgornji del obeska za ključe je izdelan iz nerjavečega jekla, spodnji del pa iz imitacije črnega usnja. Ta obesek za ključe ima dolgo življenjsko dobo, dobro delovanje in se razlikuje od običajnih plastičnih obeskov za ključe RFID.

Ko so ključi T5577 programirani, se običajno uporabljajo s sistemi za nadzor dostopa, ki so zasnovani za 125 kHz čipe samo za branje kot čip EM4200 ali TK4100.

Prestižne RFID obeske s čipom Atmel Temic T5577 pogosto kupujejo podjetja in posamezniki, ki imajo napravo za programiranje ali kloniranje 125 kHz čipov.

Vabljeni, da kupite obeske za ključe T5577 iz zaloge. Za večje količine obeskov za ključe po meri.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino obeskov in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.




Cena/kos: 3,21 EUR (z DDV 3,92 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-6, S3-1)

Velikost:

ID artikla: 3333

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
80,25 EUR

Skupaj z DDV:
97,91 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,45 EUR
≥ 10 3,38 EUR
≥ 25 3,21 EUR
≥ 50 3,14 EUR
≥ 75 3,09 EUR
≥ 100 3,05 EUR
≥ 150 3,00 EUR
≥ 200 2,96 EUR
≥ 300 2,90 EUR
≥ 500 2,40 EUR

OPIS

Prestižni RFID obeski s čipi T5577 so v bistvu programirljivi 125 kHz transponderji v obliki obeska za ključe in so zelo priročni za prenašanje.

Novi obeski za ključe niso programirani in če jih berete s čitalnikom 125 kHz, ne bo prebral ničesar. Če jih želite uporabljati, jih morate sprogramirati z RFID klonerjem ali drugo programsko napravo.

Naprava za programiranje prebere ID številko iz obstoječega 125 kHz transponderja (vaša kartica za nadzor dostopa ali vaš stari ključek) in nato klonira ID številko čipa v nov 125 kHz čip tipa T5577.

Ko je čip T5577 kodiran, se obnaša kot običajen 125 kHz read-only čip (kot EM4200 ali TK4100).

Po potrebi lahko preprosto ponovno programirate čip ali večkrat spremenite ID čipa.

Programabilni obeski lahko olajšajo delo tudi upravljavcem nepremičnin.


Ko je treba izdati nove ključe, preprosto skopirajte obstoječe ključe za nadzor dostopa in prihranite fizično obisk nepremičnine.

Včasih ponudniki sistemov za nadzor dostopa uporabljajo nekatere varnostne elemente, ki uporabnikom preprečujejo uporabo lastnih transponderjev in v teh primerih klonirani obeski za ključe ne morejo delovati.

Bančne kartice in druge varne kartice RFID imajo svojo varnost na višji ravni, zato čipov T5577 ni mogoče uporabiti za podvajanje bančnih kartic.

Osnovna komponenta čipa Atmel Temic T5577 je čip Atmel® ATA5577M1330C IDIC®, ki deluje na frekvenci 125 kHz in ima programabilni pomnilnik.

Čip T5577 je najnovejša različica čipa T55xx in je združljiv s prejšnjima različicama, T5557 in T5566.

Poleg uporabe ID-ja čipa za kloniranje se čipi T5577 uporabljajo za več aplikacij. Precej pogosta je v starejših hotelskih sistemih, kjer sistem za upravljanje sob generira začasni ključ in ga shrani na kartico, uporablja pa se tudi v zabaviščnih parkih, wellness centrih itd.

Ti prestižni RFID obeski imajo zgornji del in obroček iz nerjavečega jekla, spodnji del pa je nekoliko upogljiv in izdelan iz plastičnega materiala, ki je videti kot črno usnje. Skupna dimenzija obeska z obročkom vred je 85 x 35 mm, najdebelejši del pa meri približno 7 mm.

Privzeto ne vsebujejo oštevilčenja ali drugih natisnjenih elementov, če pa potrebujete prilagoditev, nam to sporočite in poslali vam bomo ponudbo.

Preizkus branja za prestižne RFID obeske s 125 kHz programabilnim čipom T5577

Programirane obeske za ključe T5577 smo preizkusili z različnimi vrstami čitalnikov in izmerili razdalje branja. To ni uradni test, ampak je bil narejen zato, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

RFID čitalnik    Razdalja branja
Syris RD200-LF    3 cm
Promag PCR-330A-00 125 kHz RFID čitalnik kartic    3 cm
125 kHz RFID čitalnik R80D    2 cm

Na razdaljo branja med obeskom za ključe in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine ter elektromagnetni signali itd.

Tehnične specifikacije

Proizvajalec: Atmel Temic
Čip: T5577 (osnovna komponenta: Atmel® ATA5577M1330C IDIC®)
Združljiv z: EM4100, EM4102, TK4100, T5557
Frekvenca: 125 kHz
Razdalja branja: do 10 cm
Dimenzije: 85 x 32 mm
Debelina: 7 mm
Material: nerjaveče jeklo in plastična imitacija usnja
Možnosti tiska: na zahtevo


Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino obeskov in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.



 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA



1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?