Domov / RFID in NFC mediji / Potiskane NFC nalepke poljubne dimenzje

Potiskane NFC nalepke poljubne dimenzje
(ID artikla: 997)

Nudimo izdelavo potiskanih NFC nalepk poljubne dimenzije. Nalepke vsebujejo strandardni NFC čip, ki najbolj ustreza izbrani aplikaciji. Dimenzija nalepk je poljubna, najpogosteje izdelujemo NFC nalepke od premera 25 mm do 85x85 mm.
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Nudimo izdelavo potiskanih NFC nalepk poljubne dimenzije - od nalepk premera 25 mm do velikosti cca. 85x85 mm. Možna je tudi izdelava manjših NFC nalepk ampak v tem primeru je razdalja branja nekoliko manjša. Podobno je tudi pri nalepkah, ki so večje od 85x85 mm, saj prevelika antena ne bo v redu delovala z nekaterimi mobilnimi napravami.   Nalepke vsebujejo strandardni NFC čip,  kot je NTAG213, če je potrebno vpisati več podatkov, je primeren NTAG216 ali kateri drugi NFC čip z večjim spominom.
 
Čip: NTAG213 ali drugi NFC čip
Funkcija in frekvenca: Read / Write, 13,56 MHz
Dimenzija: poljubna od 25 mm do 85x85 mm
Material:  plastična folija
Za pritrditev na kovino: po potrebi
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Feb
26
2021
Katere RFID kartice se da skopirati in še več zanimivih vprašanj naših strank
V tem prispevku smo na kratko odgovorili na pogosta in zanimiva strokovna vprašanja naših strank. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.
Beri dalje
Jan
18
2021
Potrebujete potisk plastičnih kartic z brezstičnim čipom?
Tisk na plastične kartice in kartice z brezstičnimi čipi (RFID in NFC) spada v posebno kategorijo in običajne tiskarne niso specializirane za tovrstni potisk. Za potisk kartic, lahko kupite kartični tiskalnik ali pa to nalogo zaupate specializiranemu podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v obeh primerih. 

 
Beri dalje
Dec
10
2020
7 primerov za pravo izbiro naprav za kontrolo dostopa
Klasične ključe in ključavnice postopoma zamenjujejo elektronski ključi, ki jih hranimo v obliki RFID kartice, obeska, v mobilnih telefonih, prstnih odtisih...

Za dobro izbiro primerne rešitve za elektronsko kontrolo dostopa je potrebno dobro poznavanje računalniškega področja, kartičnih tehnologij in ključavničarskega področja. V tem članku smo pripravili nekaj konkretnih predlogov rešitev za različna področja uporabe.

 
Beri dalje
Nov
12
2020
7 najpogostejših razlogov zakaj RFID čitalnik ne bere čipov
V preko 10 letih delovanja na področju RFID tehnologije smo svojim strankam pomagali rešiti številne težave in spodaj je opisanih 7 napogostejših razlogov za nedelovanje RFID  čipov ali čitalnikov. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?