Domov / RFID in NFC mediji / NFC nalepke po meri

NFC nalepke po meri
(ID artikla: 1020)

izdelujemo tudi NFC po meri in lahko prilagodimo velikost nalepke, lepilo, čip, potisk...
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Nekatere aplikacije zahtevajo uporabo posebnih NFC nalepk, ki se jih ne da kar kupiti ampak jih je potrebno posebej izdelati. V takih primerih se pogovorimo z naročniki in skupaj s tehnologi definiramo NFC nalepke po meri. 

Za izdelavo kvalitetnih NFC nalepk po meri potrebujemo odgovore na spodnja vprašanja:
 
1. Za kakšno aplikacijo gre? Gre za masovno uporabo NFC nalepk za kratek čas ali gre za majhno količino posebnih NFC nalepk, ki bodo izpostavljene težkim pogojem in je zahtevana dolga življenska doba? 
2. Kakšna so pričakovanja glede NFC čipa? Potrebujete čim cenejši čip z majhnim spominom ali se kaj zapisuje na čip? Koliko podatkov se zapisuje na čip? Je potrebno uporabiti čip z višjim nivojem varnosti ali so dovolj osnovni NFC čipi?
3. Kje bo nalepka nameščena? Kakšna je željena velikost nalepke?
5. Bo nameščena na kovini in zahteva posebno zaščito za na kovino?
6. Gre za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem (temperatura, vlaga, UV žarki, izbira pravega lepila)?
7. Kakšna je pričakovana razdalja branja? Včasih naročniki želijo uporabiti NFC nalepke za branje na prevelikih razdaljah in takrat je bolj smiselna uporaba UHF čipov.
8. Kakšne so zahteve za potisk? Je potisk na vseh NFC nalepkah enak ali je potreben tudi za dotisk spremenljivk, kot je serijska številka, UID čipa, QR koda, črtna koda... 

Minimalna količina za naročilo NFC nalepk po meri je 500 kom oz. to je odvisno od tega kako posebne nalepke dejansko potrebujete. Velikokrat se zgodi, da so orodja za izdelavo nekaterih dimenzij NFC nalepk že izdelana in v tem primeru je minimalna količina tudi manjša.

V primeru posebnih projektov lahko naročimo izdelavo vzorcev po meri, da se jih lahko temeljito preizkusi pred uporabo v produkciji.

Za več informacij nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124. 
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?