Domov / RFID in NFC mediji / NFC nalepke po meri

NFC nalepke po meri
(ID artikla: 1020)

izdelujemo tudi NFC po meri in lahko prilagodimo velikost nalepke, lepilo, čip, potisk...
Informativni obrazec
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Vaše sporočilo je bilo poslano!
Nazaj

Ime in Priimek:
Podjetje:
E-mail:
Telefon:

Artikli, količina, rok:OPIS

Nekatere aplikacije zahtevajo uporabo posebnih NFC nalepk, ki se jih ne da kar kupiti ampak jih je potrebno posebej izdelati. V takih primerih se pogovorimo z naročniki in skupaj s tehnologi definiramo NFC nalepke po meri. 

Za izdelavo kvalitetnih NFC nalepk po meri potrebujemo odgovore na spodnja vprašanja:
 
1. Za kakšno aplikacijo gre? Gre za masovno uporabo NFC nalepk za kratek čas ali gre za majhno količino posebnih NFC nalepk, ki bodo izpostavljene težkim pogojem in je zahtevana dolga življenska doba? 
2. Kakšna so pričakovanja glede NFC čipa? Potrebujete čim cenejši čip z majhnim spominom ali se kaj zapisuje na čip? Koliko podatkov se zapisuje na čip? Je potrebno uporabiti čip z višjim nivojem varnosti ali so dovolj osnovni NFC čipi?
3. Kje bo nalepka nameščena? Kakšna je željena velikost nalepke?
5. Bo nameščena na kovini in zahteva posebno zaščito za na kovino?
6. Gre za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem (temperatura, vlaga, UV žarki, izbira pravega lepila)?
7. Kakšna je pričakovana razdalja branja? Včasih naročniki želijo uporabiti NFC nalepke za branje na prevelikih razdaljah in takrat je bolj smiselna uporaba UHF čipov.
8. Kakšne so zahteve za potisk? Je potisk na vseh NFC nalepkah enak ali je potreben tudi za dotisk spremenljivk, kot je serijska številka, UID čipa, QR koda, črtna koda... 

Minimalna količina za naročilo NFC nalepk po meri je 500 kom oz. to je odvisno od tega kako posebne nalepke dejansko potrebujete. Velikokrat se zgodi, da so orodja za izdelavo nekaterih dimenzij NFC nalepk že izdelana in v tem primeru je minimalna količina tudi manjša.

V primeru posebnih projektov lahko naročimo izdelavo vzorcev po meri, da se jih lahko temeljito preizkusi pred uporabo v produkciji.

Za več informacij nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 041 884 124. 
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jan
18
2021
Potrebujete potisk plastičnih kartic z brezstičnim čipom?
Tisk na plastične kartice in kartice z brezstičnimi čipi (RFID in NFC) spada v posebno kategorijo in običajne tiskarne niso specializirane za tovrstni potisk. Za potisk kartic, lahko kupite kartični tiskalnik ali pa to nalogo zaupate specializiranemu podjetju. Spodaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili v obeh primerih. 

 
Beri dalje
Dec
10
2020
7 primerov za pravo izbiro naprav za kontrolo dostopa
Klasične ključe in ključavnice postopoma zamenjujejo elektronski ključi, ki jih hranimo v obliki RFID kartice, obeska, v mobilnih telefonih, prstnih odtisih...

Za dobro izbiro primerne rešitve za elektronsko kontrolo dostopa je potrebno dobro poznavanje računalniškega področja, kartičnih tehnologij in ključavničarskega področja. V tem članku smo pripravili nekaj konkretnih predlogov rešitev za različna področja uporabe.

 
Beri dalje
Nov
12
2020
7 najpogostejših razlogov zakaj RFID čitalnik ne bere čipov
V preko 10 letih delovanja na področju RFID tehnologije smo svojim strankam pomagali rešiti številne težave in spodaj je opisanih 7 napogostejših razlogov za nedelovanje RFID  čipov ali čitalnikov. Če potrebujete strokovni nasvet, smo na razpolago na info@mave.si ali na telefonu 041 884 124.

 
Beri dalje
Okt
19
2020
Kaj so brezstične ali RFID kartice?
RFID kartice so plastične kartice standardnih dimenzij, kot bančne kartice (86x54x0,85 mm) ter v notranjosti vsebujejo brezstični RFID čip in anteno. RFID tehnologija (Radio-frequency identification) se nenehno razvija in vsako leto se pojavljajo nove vrste čipov...
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?