Domov / RFID in NFC mediji / NFC nalepka dimenzije 19x12 mm s čipom NTAG213

NFC nalepka dimenzije 19x12 mm s čipom NTAG213
(ID artikla: 1555)

Prenos dokumentov:
Odlične NFC nalepke za uporabo v NFC aplikacijah, kjer je prostor za nalepko zelo omejen.

Naše stranke najpogosteje uporabljajo NFC nalepka dimenzije 19x12 mm na manjših proizvodih iz umetne mase, kot so tiskanine in žetoni.

Za povpraševanje, ponudbo z želeno količino ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali. 
Cena/kos: 0,67 EUR (z DDV 0,82 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-10, A6)

Velikost:

ID artikla: 1555

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
67,00 EUR

Skupaj z DDV:
81,74 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,76 EUR
≥ 10 0,74 EUR
≥ 25 0,72 EUR
≥ 50 0,70 EUR
≥ 75 0,68 EUR
≥ 100 0,67 EUR
≥ 150 0,61 EUR
≥ 200 0,57 EUR
≥ 300 0,51 EUR
≥ 500 0,46 EUR

OPIS

Prozorne in izjemno tanke NFC nalepke dimenzije le 19x12 mm.  Te majhne NFC nalepke vsebujejo vsestransko uporabni NFC čip NTAG213, ki deluje skladno s standardom ISO14443A.  

Nalepke lahko uporabljate s sodobnimi NFC telefoni ter drugimi NFC čitalniki, ki delujejo na enakem standardu.

Naše stranke najpogosteje uporabljajo NFC nalepka dimenzije 19x12 mm na manjših proizvodih iz umetne mase, kot so tiskanine in žetoni.

Podrobnosti glede NFC čipa NTAG213 si lahko preberete na strani proizvajalca.

Čip:    NTAG213
Funkcija in frekvenca:    Read / Write, 13,56 MHz
Spomin:    144 byte-ov za uporabnika
RF protokol:    ISO 14443A (NFC Type 2)
Dimenzija:    19x12 mm, debelina 0,1 mm
Material:    PET
Za pritrditev na kovino:
NE

Za povpraševanje, ponudbo z želeno količino ali če imate kakšno vprašanje nam pišite na info@mave.si ali pokličite na številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?