Domov / RFID in NFC mediji / Kartice RFID Blocker 0.9 mm

Kartice RFID Blocker 0.9 mm
(ID artikla: 1803)

ZA ZAŠČITO BANČNIH KARTIC
Sodobne bančne kartice imajo vgrajen mikročip, ki brezstično prenaša podatke o kartici. Nepridipravi lahko to izkoristijo s pomočjo optičnega čitalca, ki brezstično skenira vašo bančno kartico, na enak način, kot jo preberejo na plačilnem mestu ob brezstičnem plačevanju.

Obstaja več izdelkov, ki jih lahko kupite in pomagajo preprečiti nezaželeno skeniranje vaših kartic. Uporaba zaščitne kartice RFID Blocker, pa je ena najpreprostejših.
Cena/kos: 1,75 EUR (z DDV 2,14 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1803

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
175,00 EUR

Skupaj z DDV:
213,50 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,00 EUR
≥ 10 2,50 EUR
≥ 25 2,20 EUR
≥ 50 1,80 EUR
≥ 100 1,75 EUR
≥ 200 1,70 EUR
≥ 300 1,65 EUR
≥ 500 1,60 EUR
≥ 1000 1,55 EUR
≥ 2000 1,52 EUR

OPIS

Kartice RFID Blocker za zaščito brezstičnih kartic, so enake velikosti in oblike, kot standardne bančne kartice. Vsebujejo poseben brezstični čip, ki blokira signale, ki se nahajajo v neposredni bližini in tako prepreči nepooblaščeni dostop do informacij o bančnih in drugih karticah.


Kako delujejo?

Brezstični čip, ki blokira signale deluje na enak način kot druge pasivne RFID kartice. Ko kartica ni v dosegu čitalnika, ne oddaja nobenih signalov. Ko pa je ta v dosegu čitalnika ali kriminalnega skenerja, oddaja signal za blokiranje. Zaviralci skeniranja kartic motijo signale v frekvenčnem območju od 10 MHz do 20 MHz in so primerni za zaščito različnih vrst RFID in NFC kartic, ki delujejo na frekvenci 13,56 MHz. Anti-skimming kartica poleg čipa za blokiranje in antene, ne vsebuje nobenih baterij ali druge elektronike.


Navodila za uporabo

Če želite zaščititi svoje bančne kartice, jih morate postaviti blizu kartice za preprečevanje skeniranja.
Ena sama RFID Blocker zaščitna kartica proti skeniranju, lahko zaščiti več bančnih kartic, saj deluje v območju 1 cm.
Za zaščito več kartic priporočamo uporabo dveh zaščitnih kartic RFID Blocker, po eno na vsaki strani kartic, ki jih želite zaščititi.


Kdo so uporabniki zaščitnih kartic RFID Blocker?

Uporabniki zaščitnih kartic RFID Blocker so posamezniki, ki se želijo zaščititi pred krajo podatkov iz svojih brezstičnih in bančnih kartic ter številna podjetja. Zaščitne kartice RFID Blocker proti skeniranju so zelo priljubljene tudi kot poslovna in promocijska darila. Prejemniki so zelo veseli, da prejmejo tako uporabna darila.


Tehnična specifikacija

Dimenzije: 86 x 54 mm,
debelina 0,9 mm
Barva: Bela, prevlečena, da lahko na njih tiskate s termo tiskalniki
Frekvenčno območje blokiranja: 10 MHz do 20 MHz
Zaščita čipov: vse vrste 13,56 MHz RFID čipov (NTAG®, Mifare®, ICODE®...)


Možnosti potiska kartic RFID Blocker

Nudimo vam tudi storitve tiskanja na kartice RFID Blocker. Na kartico lahko natisnemo vašo grafično podobo in logotipe. Pri naročilu tiska 1–500 kartic uporabljamo visokokakovostne termo tiskalnike, za količine večje od 500 pa uporabljamo offset tehnologijo tiskanja, že v procesu izdelave kartice.

Pošljite nam povpraševanje z vašo želeno količino in drugimi specifikacijami. Če imate kakršnokoli vprašanje, pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jun
03
2022
Plastične kartice za označevanje prtljage - lepo in uporabno darilo za vaše kupce
Kartice za označevanje prtljage so odlično marketinško orodje in zelo uporabno darilo. S tako kartico bo imetnik hitreje prepoznal svojo prtljago na letališču, v primeru izgube prtljage bo le ta hitreje našla svojega lastnika, za vaše podjetje pa so brendirane kartice odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja ali vaše blagovne znamke. Izdelamo lahko že od 1 kartice dalje. Oglejte si različne možnosti izvedbe, okvirne dobavne roke ter cene...
Beri dalje
Maj
26
2022
Kako delujejo digitalne poslovne vizitke z NFC čipom in QR kodo in s katerimi telefoni jih lahko uporabimo?
Digitalne poslovne vizitke so plastične kartice v dimenziji bančnih kartic in služijo za hitro izmenjavo vaših kontaktnih podatkov z vašimi novimi kupci, poslovnimi partnerji ali prijatelji.
Vsebina vizitke je lahko shranjena v NFC čipu, QR kodi ali na internetni povezavi. Kako pa je z delovanjem take vizitke in na katerih mobilnih telefonih delujejo?
Beri dalje
Apr
22
2022
SYRIS RD200-LF Čitalnik za 125 kHz RFID čipe, ki deluje kot simulator tipkovnice, Virtual COM čitalnik in še mnogo več
Potrebujete nov USB čitalnik za vaše 125 kHz kartice pa ne veste katerega izbrati? Sploh veste, da ti čitalniki lahko berejo isto kartico na več načinov in da morate paziti, da bo novi čitalnik bral kartice na enak način kot stari čitalnik? V tem članku bomo podali nekaj nasvetov za lažjo izbiro novega čitalnika, podali test delovanja in možnosti za nastavitev čitalnika RD200-LF ter izpostavili par posebnosti na katere morate biti pozorni.
Beri dalje
Mar
30
2022
Vse kar morate vedeti o NFC karticah
Vas zanima katere NFC čipe lahko vgradimo v NFC kartice, kakšne so razlike med njimi in na kaj morate biti pozorni? Preverite katere so možnosti za potisk NFC kartic in kdaj je smiselno uporabiti določeno tehnologijo in nenazadnje čemu lahko vse uporabite tovrstne brezstične kartice…  
 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?