Domov / RFID in NFC mediji / Kartice RFID Blocker 0.9 mm

Kartice RFID Blocker 0.9 mm
(ID artikla: 1803)

ZA ZAŠČITO BANČNIH KARTIC
Sodobne bančne kartice imajo vgrajen brezstični mikročip, ki nam omogoča brezstično plačevanje in za plačila do 50 € nam ni več potrebno vpisati PIN kode.

To lahko izkoristijo tudi nepridipravi in s pomočjo predelanega brezstičnega čitalca zajamejo podatke iz vaše bančne kartice ne da bi vi to vedeli in vam tako ukradejo denar.

Obstaja več izdelkov, ki jih lahko kupite in pomagajo preprečiti nezaželeno skeniranje vaših kartic. Uporaba zaščitne kartice RFID Blocker, pa je ena najpreprostejših.

Kartico RFID blocker enostavno vstavite v denarnico med vaše plačilne kartice in v primeru poizkusa branja na daljavo bo sprožila motilni signal in tako preprečila krajo podatkov.

Za zaščito več kartic naenkrat lahko uporabite 2 kartici RFID blocker in bančne kartice vstavite med dve zaščitni kartici.

Kupite lahko bele kartice ali potiskane kartice z vašim logotipom ali drugo vsebino.

Če imate kakršnokoli vprašanje, pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,23 EUR (z DDV 1,50 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S3-1)
ID artikla: 1803

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
123,00 EUR

Skupaj z DDV:
150,06 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,43 EUR
≥ 10 1,37 EUR
≥ 25 1,33 EUR
≥ 50 1,30 EUR
≥ 75 1,26 EUR
≥ 100 1,23 EUR
≥ 150 1,12 EUR
≥ 200 1,05 EUR
≥ 300 0,95 EUR
≥ 500 0,84 EUR

OPIS

Kartice RFID Blocker za zaščito brezstičnih kartic, so enake velikosti in oblike, kot standardne bančne kartice. Vsebujejo poseben brezstični čip, ki blokira signale, ki se nahajajo v neposredni bližini in tako prepreči nepooblaščeni dostop do informacij o bančnih in drugih karticah.

Kako delujejo?

Brezstični čip, ki blokira signale deluje na enak način kot druge pasivne RFID kartice. Ko kartica ni v dosegu čitalnika, ne oddaja nobenih signalov. Ko pa je ta v dosegu čitalnika ali kriminalnega skenerja, oddaja signal za blokiranje. Zaviralci skeniranja kartic motijo signale v frekvenčnem območju od 10 MHz do 20 MHz in so primerni za zaščito različnih vrst RFID in NFC kartic, ki delujejo na frekvenci 13,56 MHz. Anti-skimming kartica poleg čipa za blokiranje in antene, ne vsebuje nobenih baterij ali druge elektronike.

Navodila za uporabo

Če želite zaščititi svoje bančne kartice, jih morate postaviti blizu kartice za preprečevanje skeniranja.
Ena sama RFID Blocker zaščitna kartica proti skeniranju, lahko zaščiti več bančnih kartic, saj deluje v območju 1 cm.
Za zaščito več kartic priporočamo uporabo dveh zaščitnih kartic RFID Blocker, po eno na vsaki strani kartic, ki jih želite zaščititi.


Kdo so uporabniki zaščitnih kartic RFID Blocker?

Uporabniki zaščitnih kartic RFID Blocker so posamezniki, ki se želijo zaščititi pred krajo podatkov iz svojih brezstičnih in bančnih kartic ter številna podjetja. Zaščitne kartice RFID Blocker proti skeniranju so zelo priljubljene tudi kot poslovna in promocijska darila. Prejemniki so zelo veseli, da prejmejo tako uporabna darila.


Tehnična specifikacija

Dimenzije: 86 x 54 mm,
debelina 0,9 mm
Barva: Bela, prevlečena, da lahko na njih tiskate s termo tiskalniki
Frekvenčno območje blokiranja: 10 MHz do 20 MHz
Zaščita čipov: vse vrste 13,56 MHz RFID čipov (NTAG®, Mifare®, ICODE®...)


Možnosti potiska kartic RFID Blocker

Nudimo vam tudi storitve tiskanja na kartice RFID Blocker. Na kartico lahko natisnemo vašo grafično podobo in logotipe. Pri naročilu tiska 1–500 kartic uporabljamo visokokakovostne termo tiskalnike, za količine večje od 500 pa uporabljamo offset tehnologijo tiskanja, že v procesu izdelave kartice.

Pošljite nam povpraševanje z vašo želeno količino in drugimi specifikacijami. Če imate kakršnokoli vprašanje, pošljite e-mail na naslov info@mave.si ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?