Domov / RFID in NFC mediji / Kartice RFID Blocker 0.9 mm

Kartice RFID Blocker 0.9 mm
(ID artikla: 1803)

ZA ZAŠČITO BANČNIH KARTIC
Kartice RFID Blocker so pametne kartice, ki blokirajo RF signal in s tem zaščitijo vaše brezstične bančne kartice. Te kartice je možno potiskati s kartičnimi tiskalniki (temo transfer, termo retransfer) ali z UV tiskom.
Cena/kos: 1,70 EUR (z DDV 2,07 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni
ID artikla: 1803

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
170,00 EUR

Skupaj z DDV:
207,40 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,00 EUR
≥ 5 2,50 EUR
≥ 10 2,20 EUR
≥ 50 1,80 EUR
≥ 100 1,70 EUR
≥ 200 1,60 EUR
≥ 300 1,50 EUR
≥ 500 1,20 EUR
≥ 1000 1,00 EUR
≥ 2000 0,95 EUR

OPIS

Kartice RFID Blocker so kartice za zaščito brezstičnih bančnih kartic, predplačniških kartic in drugih RFID ter NFC kartic. Izdelane so iz večjega števila plastičnih plasti in skupno tvorijo debelino 0,9 mm.

Velikost kartic RFID Blocker je enaka kot velikost standardnih bančnih kartic, torej 86 x 54 mm. Te kartice vsebujejo posebni RFID čip, ki onemogoči nepooblaščeo branje ali pisanje na brestične bančne kartice, ki se nahajajo v neposredni bližini, saj blokira signale iz frekvenčnega območja 10 MHz do 20 MHz.

Zaščitne kartice RFID Blocker je potrebno nositi v bližini bančnih kartic oz. drugih kartic, ki jih želimo zaščititi. Priporočljivo je, da razdalja med bančno kartico in zaščitno kartico naj ne bo več kot 1 cm. 

Ena zaščitna kartica lahko ščiti tudi več kartic, ki jo obdajajo. Za učinkovito zaščito npr 5 kartic je priporočljiva uporaba 2 zaščitnih kartic in sicer tako, da daste na vsako stran po eno zaščitno kartico, vmes pa snop bančnih kartic.

Zaščitne kartice RFID blocker so poznane tudi kot Anti skimming card, jamming card...

Če želite potisk, oddajte povpraševanje ali nam pišite na info@mave.si in vam bomo poslali ponudbo za želeno količino. Tiskamo že od 1 kos.

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje
Maj
05
2021
Kako izbrati primerno napravo za elektronsko odklepanje domačih vrat
Ponudba elektronskih naprav za odklepanje vrat in kontrolo dostopa je iz dneva v dan večja in izbira najprimernejših naprav je zelo zahtevna naloga.

Najprej moramo premisliti kateri način elektronskega odklepanja bi nam najbolj koristil in kako bomo novi sistem uporabljali. Potem moramo preveriti obstoječe stanje, torej tip vrat, način odklepanja in zaklepanja, bližino inštalacij, način odpiranja in na koncu moramo upoštevati še cenovne omejitve.

Nizka cena čitalnikov in drugih komponent sistema za kontrolo dostopa ni zagotovilo za cenovno ugoden sistem, saj lahko pride rešitev z uporabo poceni komponent po opravljeni montaži in nakupu potrebnih dodatkov dražja, kot na rešitev z uporabo dražjih naprav, ki delujejo brezžično in ne zahtevajo dodatnih inštalacij.

Poglejmo si 3 praktične primere za boljše razumevanje in lažjo izbiro primernega sistema za odpiranje ali odklepanje domačih vrat...
Beri dalje
Apr
12
2021
Test razdalje branja NFC medijev z majhno anteno z različnimi NFC čitalniki
Na zahtevo stranke smo preverili kako naši NFC čitalniki berejo naše najmanjše NFC medije in smo ugotovili naslednje...

 
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?