Domov / RFID in NFC mediji / Bele RFID kartice s frekvenco 13.56 MHz in 1kB spomina

Bele RFID kartice s frekvenco 13.56 MHz in 1kB spomina
(ID artikla: 1197)

UGODNA CENA
Si želite uporabljati kartice, ki imajo zelo kvaliteten čip? Naše stranke najpogosteje kupujejo kartice s čipom 13,56 MHZ, saj jih oblikuje precej nižja cena in imajo kljub temu zelo zanesljivo delovanje ter dolgo življenjsko dobo.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 0,74 EUR (z DDV 0,90 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S3-1, S3-3)

Velikost:

ID artikla: 1197

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
74,00 EUR

Skupaj z DDV:
90,28 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 0,84 EUR
≥ 10 0,82 EUR
≥ 25 0,80 EUR
≥ 50 0,78 EUR
≥ 75 0,76 EUR
≥ 100 0,74 EUR
≥ 150 0,67 EUR
≥ 200 0,63 EUR
≥ 300 0,57 EUR
≥ 500 0,50 EUR

OPIS

Bele RFID kartice s frekvenco 13.56 MHz in 1kB spomina so skladne z ISO14443A in primerne za uporabo v vseh aplikacijah, ki koristijo 13,56 MHz čipe.

Odlikuje jih precej nižja cena, a kljub temu zelo zanesljivo delovanje in dolga življenjska doba.

Osnovne informacije o kartici:

Spomin:    1 KB EEPROM
Frekvenca delovanja:    13,56 MHz
RF protokol:    ISO 14443A
Razdalja branja:    tipično do 5 cm (odvisno od čitalnika)
Dimenzija:    CR80 (85,60 x 53,98 mm x0,84 mm)
Možnosti za potisk:    offset tisk, termo re-transfer, termo transfer

Osnovne informacije o RFID kartici 

RFID Kartice z visoko frekvenčnim čipom – frekvenca 13,56 MHz (HF)

13,56 MHz kartice komunicirajo na frekvenci 13,56 MHz. To frekvenčno območje zagotavlja večji bralni doseg in višjo hitrost komunikacije kot čipi iz 125 kHz območja. Najbolj popularni čipi iz HF območja so MIFARE Classic® 1K, ki vsebujejo bralno pisalni čip s spominom 1 kByte. 13,56 MHz kartice se pogosteje uporablja kot 125 kHz kartice.V zadnjem času se čedalje pogosteje uporablja NFC kartice, ki delujejo na isti frekvenci, torej 13,56 MHz, in predstavljajo podskupino RFID kartic, ki delujejo na frekvenčnem območju 13,56 MHz. NFC kartice morajo biti skladne z NFC protokoli in zato niso vse 13,56 MHz kartice tudi NFC kartice, vse NFC kartice pa so tehnično gledano RFID kartice.

Najbolj popularni čipi iz območja 13,56 MHz so sledeči: MIFARE Ultralight®, MIFARE Classic® 1K/4K/8K, NTAG213, MIFARE DESFire® 2K/4K/8K, ICode SLI...

Običajna razdalja komuniciranja 13,56 MHz čipov je od 1 do 5 cm (odvisno od čitalnikov), v nekaterih primerih pa je možno doseči večjo razdaljo komunikacije in sicer do 1 metra.

RFID kartice se najpogosteje uporablja v sistemih za kontrolo dostopa in registracijo delovnega časa, v logistiki, kot plačilne kartice ter v aplikacijah, kjer je potrebna najvišja stopnja varnosti komuniciranja.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?