Domov / RFID in NFC mediji / Bele kartice s čipom Mifare Desfire EV3 4k

Bele kartice s čipom Mifare Desfire EV3 4k
(ID artikla: 3340)

Iščete zanesljive identifikacijske kartice za mikro plačila ali druge aplikacije, ki zahtevajo varne transakcije? Oglejte si naše visokokakovostne kartice RFID z najnovejšo različico zelo priljubljenega čipa NXP MIFARE DESFire® EV3.

Te kartice delujejo na frekvenci 13,56 MHz in podpirajo tudi standard RFID ISO/IEC 14443-4A/B in NFC Type 4. Kartice z čipom MIFARE DESFire® EV3 so združljive s prejšnjimi različicami čipov DESFire® EV2 in EV1 - ki se uporabljajo v različnih aplikacijah po vsem svetu.

Kartice MIFARE DESFire EV3 so narejene iz več plasti PVC in so izrezane do dimenzije kreditne kartice 86 x 54 x 0,85 mm. Opredeljeni so tudi s standardom ISO-IEC 7810: 2003 ID-1. Zgornji sloj vsebuje premaz, kartice pa so primerne za poznejše tiskanje s termičnimi tiskalniki.

Bele kartice lahko kupite preko spletne trgovine, za potiskane kartice pa nam pošljite povpraševanje. Glede na količino in rok vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost za tisk.

Kartice RFID s čipom MIFARE DESFire EV3 se uporabljajo za varen nadzor dostopa, mikro plačila, vstopnice, brezgotovinsko prodajo, javni prevoz itd.
Cena/kos: 2,40 EUR (z DDV 2,93 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost:

(ID artikla: P0-1, P3-1)

Spomin:

ID artikla: 3340

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
240,00 EUR

Skupaj z DDV:
292,80 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 3,50 EUR
≥ 10 3,00 EUR
≥ 25 2,70 EUR
≥ 50 2,50 EUR
≥ 100 2,40 EUR
≥ 200 2,30 EUR
≥ 300 2,20 EUR
≥ 500 2,10 EUR
≥ 1000 2,00 EUR
≥ 2000 1,95 EUR

OPIS

Čipe MIFARE® DESFire®  izdeluje priznani proizvajalec čipov NXP Semiconductors in so najbolj priljubljeni NFC čipi tipa 4 (čipi za varne transakcije).

MIFARE DESFire EV3 je naslednik MIFARE DESFire EV2 in ponuja še naprednejšo strojno in programsko implementacijo.

MIFARE DESFire EV3 zajema vse znane ukaze in funkcije iz sistema MIFARE DESFire EV2, poleg tega pa dodaja še nekaj novih funkcij, kot sta časovnik za transakcije in varno dinamično sporočanje.

Tehnična primerjava in združljivost med različicami DESFire EV1, EV2 in EV3 sta podrobno opisani v dokumentu: https://www.nxp.com/docs/en/application-note/AN12752.pdf

Tehnična specifikacija za kartice MIFARE DESFire EV3 4k

Proizvajalec čipov: NXP Semiconductors
Čip: MIFARE DESFire EV3 4k  
Kompatibilnost: s prejšnjimi verzijami čipov iz družine MIFARE DESFire EV2 in EV1.
ISO/IEC standardi: 14443-4A/B in ISO/IEC 7816
Spomin: 4 kB
Varnost: DES, 2K3DES, 3K3DES, in AES hardware cryptographic engine for secure transactions, 7-byte long preprogrammed chip Unique ID number 
Frekvenca delovanja: 13.56 MHz
Razdalja branja: do 10 cm (običajno do 5 cm)
Dimenzije kartice: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti za potisk: kartični tiskalniki, UV tisk

Tehnična dokumentacija za MIFARE DESFire EV3 in programska orodja:

https://www.nxp.com/products/rfid-nfc/mifare-hf/mifare-desfire/mifare-desfire-ev3-high-security-ic-for-contactless-smart-city-services:MF3DHx3

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Sep
07
2021
Najpogostejši RFID / NFC čipi za varno identifikacijo uporabnikov in plačevanje
Ali načrtujete NFC  aplikacije, ki zahtevajo varne izmenjavo podatkov? Želite uporabiti NFC čip za plačevanje ali zbiranje točk? Spoznajte najbolj priljubljene NFC čipe tipa 4 in v katerih oblikah so na voljo?

V tem članku vam bomo predstavili različne oblike RFID / NFC transponderjev s čipom MIFARE DESFire ter razlike med tremi generacijami čipov MIFARE DESFire EV1, EV2 in EV3.
Beri dalje
Avg
09
2021
Najboljša zamenjava za zelo priljubljeni NFC čitalnik ACR122U
NFC čitalnik ACR122U od proizvajalca ACS (Advanced Card Systems Ltd.) je zelo priljubljen brezkontaktni bralnik in se še vedno uporablja v številnih aplikacijah po vsem svetu. Podpira standard ISO 14443 A/B in je primeren za delo s čipi, MIFARE Classic®, MIFARE Ultralight®, MIFARE® DESFire®, NTAG, FeliCa in drugimi NFC čipi.
Prepoznaven je po svojem belem ohišju in modrem napisu NFC. Ker so se na trgu pojavili številni navidez identični ponaredki čitalnika ACR122U, proizvajalec ACS tega modela čitalnikov ne proizvaja več in številni dobavitelji so že razprodali originalne čitalnike. V tem članku boste izvedeli, katere so najboljše alternative originalnemu čitalniku ACR122U, da bo prehod na novo opremo kar se da enostaven.
 
Beri dalje
Jul
21
2021
Kako izbrati najprimernejši NFC čip za svojo aplikacijo?
NFC transponderji, kot so NFC nalepke, obeski, oznake, kartice in zapestnice, vsebujejo NFC čip in anteno v različnih vrstah ohišij. Obstaja kar pet tipov brezstičnih NFC čipov, ki so skladni z NFC protokol, imajo pa svoje posebne lastnosti. V tem članku bomo pojasnili razlike med NFC čipi, da boste lahko izbrali najprimernejšega za vašo aplikacijo.
 
Beri dalje
Jun
02
2021
Tipi RFID čitalnikov, pregled protokolov in komunikacijskih vmesnikov
Mnogi uporabljajo izraz RFID čitalnik, vendar iščejo različne vrste bližinskih naprav, kot so namizni čitalniki pametnih kartic, stenski čitalniki brezstičnih kartic, mobilni čitalniki, NFC kodirniki, NFC bralniki, naprave za nadzor dostopa, rešitve za spremljanje delovnega časa ali celo pametne ključavnice.

Za izbiro primerne naprave je potrebno poznati različne vrste RFID naprav in razlike v delovanju. Velikokrat ima naprava identično ohišje, majhna razlika v oznaki modela naprave pa pomeni, popolnoma drugačen princip delovanja in posledično primernost ali neprimernost za uporabo v želeni aplikaciji. 

Za lažje razumevanje in pomoč pri izbiri ustrezne naprave preberite spodnji članek ali stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo razjasniti, katera najbolje ustreza vašim potrebam. Za bolj zapletene projekte ponujamo tudi svetovalne storitve.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?