Domov / RFID in NFC mediji / Bela NFC nalepka v velikosti bančne kartice s čipom NTAG213

Bela NFC nalepka v velikosti bančne kartice s čipom NTAG213
(ID artikla: 3504)

     NOVO
Plastične NFC nalepke velikosti 86x54 mm, za hitro in zanesljivo branje NFC čipa.

Primerne so tudi za zunanjo uporabo.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,23 EUR (z DDV 1,50 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P2-10, A5, S3-1)

Velikost:

ID artikla: 3504

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
123,00 EUR

Skupaj z DDV:
150,06 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,40 EUR
≥ 10 1,37 EUR
≥ 25 1,33 EUR
≥ 50 1,30 EUR
≥ 75 1,26 EUR
≥ 100 1,23 EUR
≥ 150 1,12 EUR
≥ 200 1,05 EUR
≥ 300 0,95 EUR
≥ 500 0,84 EUR

OPIS

Te plastične NFC nalepke dimenzije 86x54 mm odlikuje velika antena, ki meri 76x45 mm in omogoča hitro in zanesljivo branje čipa, saj pokriva veliko površino in hitro reagira tudi če mobilni telefon ali čitalec ni točno pozicioniran nad nalepko.

Branje NFC čipa se zgodi že na razdalji cca. 5 cm od centra nalepke. Če je čitalec nad nalepko, je razdalja branja oz. oddaljenost med nalepko in napravo 3-5 cm. Razdalje branja so odvisne od naprav s katerimi uporabljate NFC nalepke in če gre za aplikacijo, kjer je razdalja zelo pomembna, jih je priporočljivo preveriti v pravem okolju uporabe.   

NFC čip NTAG213 je en izmed najbolj pogostih NFC čipov in za identifikacijo vam ponuja možnost uporabe edinstvene ID številke, ki je običajno 14 mestna koda v Heksadecimalnem formatu ter 144 bajtov spomina, na katerega lahko zapišete poljuben url naslov, tekst in druge podatke.

ID koda NFC čipa je vidna in je ni mogoče skriti, vsebino spomina pa je možno zakleniti s ključem. za programiranje lahko uporabite brezplačno aplikacijo NFC Tools.

Te nalepke ne delujejo, če so nameščene na kovino. 

Tehnična specifikacija:
Zgornja plast: Bela plastična folija (PET)
Spodaj: močno lepilo znamke 3M
Čip: NTAG213
Funkcija in frekvenca:    Read / Write, 13,56 MHz
Spomin:    144 byte-ov za uporabnika
RF protokol:    ISO 14443A (NFC Type 2)
Dimenzija:    86 x 54 mm, debelina cca. 0,1 mm
Za pritrditev na kovino:    NE

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?