Domov / RFID in NFC mediji / 125 kHz zapestnice z RFID čipom EM4200

125 kHz zapestnice z RFID čipom EM4200
(ID artikla: 3440)

Te silikonske RFID delujejo na frekvenci 125 kHz in vsebujejo originalni čip EM4200, ki dosega večje razdalje branja kot kompatibilni čipi.

Na razpolago so v velikosti 65 mm, kar je primerno za ženske in otroške roke, ter v velikosti 74 mm, kar zadošča za udobno nošenje tudi na večjih moških rokah.

RFID zapestnice z 125 kHz čipom najpogosteje uporabljamo za:
- prijavo na delovno mesto,
- evidenco delovnega časa,
- prijavo v stroj,
- za prijavo natakarjev v blagajno,
- za odpiranje vrat v bloku,
- v fitnesih in wellnesih, na bazenih,
- in številnih drugih aplikacijah s 125 kHz čitalniki.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje ali specifične potrebe, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

Cena/kos: 2,01 EUR (z DDV 2,45 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Velikost zapestnic:

(ID artikla: P2-8, v skladišču na tleh)

Čip:

Barve silikonskih zapestnic:

ID artikla: 3440

Količina:

Cena je odvisna od izbrane količine
Skupaj:
201,00 EUR

Skupaj z DDV:
245,22 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 2,20 EUR
≥ 10 2,16 EUR
≥ 25 2,12 EUR
≥ 50 2,09 EUR
≥ 75 2,05 EUR
≥ 100 2,01 EUR
≥ 150 1,90 EUR
≥ 200 1,82 EUR
≥ 300 1,71 EUR
≥ 500 1,68 EUR

OPIS

Silikonske zapestnice vsebujejo RFID čip EM4200, ki deluje na frekvenci 125 kHz in vsebuje 64 bitno ID kodo, ki jo pogosto preberemo kot 10-mestno decimalno število ali 8-mestno šestnajstiško število.

Ta koda je vprogramirana v čip med proizvodnim postopkom in je ni mogoče spreminjati. 

Silikonske zapestnice so velike 65 mm ali 74 mm in primerne za moške, ženske in otroške roke.

Odporne so na vodo, mraz in vročino. Primerne za uporabo v fitnesih, wellnesih, hotelih, zabavah, koncertih, festivalih in povsod kjer nimamo pri sebi denarnic. 


Osnovne informacije o čipu: 

Čip    EM4200
Frekvenca delovanja:    125 kHz
Spomin:    64bit - Read only memory
Razdalja branja:    tipično 2-5 cm (odvisno od čitalnika)
Velikost:    Ø 65 mm ali Ø 74
Max. temperatura delovanja:    -25 ~ +85°C
Material:    silikon
IP klasifikacija:    IP68

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, specifične potrebe, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje
Dec
29
2022
Digitalizacija poslovanja z NFC čipi in čitalnikom SYRIS RD300-H1-G
Ko delamo digitalizacijo poslovanja, potrebujemo mehanizme za hitro identifikacijo predmetov ali oseb in to lahko naredimo z uporabo brezstične tehnologije RFID ali NFC. Brezstični čipi vsebujejo ID številko in nekaj spomina, čitalniki lahko preberejo identifikacijsko številko čipa ali vpis vsebine v spominu čipa in izvedejo določeno funkcijo.

Najbolj preprost način delovanja čitalnika je ta, da preberejo ID številko čipa in jo prikažejo na zaslonu računalnika ali druge naprave. Če ste v Excelovi tabeli, se bo ID številka čipa pojavila v določeni celici in po branju se bo pozicija samodejno prestavila na naslednjo celico. Tak način delovanja imenujemo simulacija tipkovnice ali Keyboard Emulator, obstajajo pa še drugi načini delovanja čitalnikov in so opisani v nadaljevanju.
Beri dalje
Okt
18
2022
Čitalniki in napotki za aktivacijo nove elektronske osebne izkaznice
Kot številni državljani, ki so po 28. marcu prejeli novo elektronsko osebno izkaznico, sem tudi sam pred kratkim prejel pismo z geslom za aktivacijo osebne izkaznice in preveril delovanje novega sistema. V nadaljevanju opisujem postopek aktivacije, kompatibilnost s čitalniki ter možnosti uporabe nove osebne izkaznice…
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?