Domov / RFID in NFC mediji / 125 kHz kartice EM4200 z močno anteno

125 kHz kartice EM4200 z močno anteno
(ID artikla: 1638)

MOČNA ANTENA
Prenos dokumentov:
Iščete identifikacijske RFID kartice s 125 kHz čipom? Ponujamo visokokakovostne RFID kartice z zelo priljubljenim čipom EM4200 ter večjo anteno od navadnih 125kHz kartic, ki zagotavlja hitrejšo odzivnost in nekoliko večje razdalje branja.

Čip EM4200 je read-only čip, deluje na frekvenci 125 kHz, izdelal pa ga je proizvajalec čipov EM Microelectronic-Marin. Je najnovejša različica in nazaj združljiva s prejšnjimi čipi EM4100 in EM4102. Vsebuje vprogramirano identifikacijsko številko ki je ni mogoče spreminjati.

Naše kartice so bile narejene po meri in vsebujejo večjo anteno ovalne oblike, ki pripomore k boljšem delovanju kot običajna okrogla antena.

Te kartice delujejo s standardnimi 125 kHz čitalci in zagotavljajo najdaljše razdalje branja, ki v primeru te RF tehnologije znaša do 10 cm.

125 kHz kartice se uporabljajo kot predplačilne kartice za festivale, igralnice, wellness, kot darilne kartice, kartice zvestobe, kartice za beleženje delovnega časa, hotelske kartice, članske izkaznice ter za druge potrebe identifikacije.

Vabljeni, da kupite bele kartice iz zaloge ali nam pošljete povpraševanje za potiskane kartice. Glede na količino in rok vam bomo pomagali izbrati najboljšo možnost za tisk.

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.

 
Cena/kos: 0,92 EUR (z DDV 1,12 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Čip:

(ID artikla: P0-1, P1-4, S3-11 paleta)

Velikost:

ID artikla: 1638

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
23,00 EUR

Skupaj z DDV:
28,06 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,31 EUR
≥ 10 1,15 EUR
≥ 25 0,92 EUR
≥ 50 0,82 EUR
≥ 100 0,79 EUR
≥ 200 0,76 EUR
≥ 300 0,66 EUR
≥ 500 0,58 EUR
≥ 1000 0,54 EUR
≥ 2000 0,51 EUR

OPIS

Kartice EM4200 125 kHz z večjo anteno za boljše branje so plastične kartice dimenzij standardne kreditne kartice (86 x 54 x 0,85 mm) z bližinskim čipom EM4200 125 kHz, ki ga proizvaja proizvajalec čipov EM Microelectronic-Marin. Ta čip je zelo priljubljen čip, ki je samo za branje, saj deluje na frekvenci 125 kHz in se uporablja v neštetih aplikacijah za namene identifikacije ljudi, sredstev in celo živali.

EM4200 je bila zasnovana tako, da neposredno nadomesti EM Microelectronic-Marin IC EM4100/4102 in EM4005/4105. Ta čip deluje odlično tudi z bralniki, zasnovanimi za 125 kHz čip TK4100 in dosega tudi boljše delovanje na teh čitalnikih.

Kartice so svetlo bele, brez številk ali drugih potiskanih elementov. Zgornji sloj kartice ima premaz, ki omogoča naknadno tiskanje z vsemi vrstami kartičnih tiskalnikov (termo transfer ali termo retransfer tiskalniki).

Če želite celotno površino kartice potiskati z ozadjem, priporočamo uporabo kartičnih tiskalnikov s termo re-transfer tehnologijo, saj so le ti primerni za kakovosten potisk tovrstnih kartic. Za serializacijo s kodami QR, črtnimi kodami, drugim številčenjem ali personalizacijo z imeni lahko uporabite kateri koli namizni tiskalnik kartic.

Možnost za potisk kartic s čipom EM4200.

Pri naročanju 500 ali več RFID kartic s potiskom je običajno boljše in stroškovno učinkovitejše tiskanje kartic s tehnologijo ofsetnega tiska med proizvodnim procesom. Tovrstno tiskanje zahteva posebno opremo in ga običajno izvajajo specializirani proizvajalci kartic. Za tisk običajno uporabljamo digitalni tisk z barvami CMYK, ki jih kombiniramo s sitotiskom, kadar potrebujemo barve Pantone ali kovinske učinke (zlate barve, srebro, bleščice itd.).

Tipična potiskana RFID kartica vsebuje naslednje plasti:

1.    Prozoren zaščitni sloj s posebnim premazom za dodaten termični tisk,
2.    Plast s podobo kartice na sprednji strani,
3.    Plast z RFID čipom in anteno,
4.    Plast s podobo kartice na hrbtni strani,
5.    in še en prozoren zaščitni sloj s posebnim premazom za dodaten termični tisk.

Kakovost teh plasti določa kakovost tiska na kartice in življenjsko dobo RFID čipa.

Če potrebujete tiskane kartice, nam pošljite povpraševanje z želeno količino kartice in rokom.

Preskus branja za 125kHz kartice EM4200 z večjo anteno

Na razdaljo branja med kartico in čitalnikom vpliva veliko različnih dejavnikov, kot so velikost anten in kakovost čipov, motnje kovine in elektromagnetni signali itd.

Kartice EM4200 125 kHz smo preizkusili z različnimi vrstami čitalcev in izmerili razdalje branja.To ni uradni test in je bil narejen z namenom, da vas obvesti, kakšne razdalje branja lahko pričakujete s svojo aplikacijo.

Spodaj so razdalje, izmerjene z našim testom:

ID     RFID čitalnik    Razdalja branja
1378    125 kHz reader Syris RD200-LF    10 cm
1539    125 kHz RFID reader R80D    6 cm
1329    Promag PCR-330A-00 125 kHz RFID Card Reader    6 cm
1510    Promag PCR 300AU-02 125kHz USB Virtual COM HEX UID    5 cm


Tehnične specifikacije

Proizvajalec: EM Microelectronic-Marin Čip: EM4200
Kompatibilen z: EM4100, EM4102, TK4100
Frekvenca: 125 kHz Razdalja branja: do 9 cm (odvisno od čitalnika)
Dimenzije kartice: CR80 (85.60 x 53.98mm)
Debelina: 0.84 mm
Material: PVC
Možnosti tiska: ofsetni tisk, termo retransfer, termo transfer

Za povpraševanje, ponudbo ali če imate vprašanje, pošljite e-mail na naslov: info@mave.si z želeno količino izkaznic in druge specifikacije ali pokličite številko 041 884 124 in z veseljem vam bomo pomagali.


 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?