Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Tanek etui za zaščito bančnih kartic iz čvrste vinilne folije

Tanek etui za zaščito bančnih kartic iz čvrste vinilne folije
(ID artikla: 3547)

Ta zaščitni ovitek za plastične kartice se uporablja za zaščito različnih vrst kartic, kot so bančne kartice, osebne izkaznice, članske izkaznice, službene kartice, vozniško dovoljenje, kartice za dostop in druge identifikacijske kartice.

Izdelan je iz čvrste plastične folije in je tanjši od običajnih trdih ovitkov in hkrati bolj trpežen od mehkih ovitkov.

Ta zaščitni ovitek pomaga fizično zaščititi kartico pred praskami, zvijanjem, lomljenjem ali drugimi poškodbami, ki bi lahko vplivale na njeno uporabnost. Ovitek ohrani kartico v dobrem stanju in podaljša njeno življenjsko dobo.

Ovitke za kartice lahko tudi potiskamo z logotipom vašega podjetja in jih lahko uporabite kot uporabno darilo za vaše stranke na sejmih ali kot drugo poslovno darilo.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,11 EUR (z DDV 1,35 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Barva etuija:

(ID artikla: P2-3, S3-8, S3 na tleh)
ID artikla: 3547

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
27,75 EUR

Skupaj z DDV:
33,86 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,50 EUR
≥ 10 1,14 EUR
≥ 25 1,11 EUR
≥ 50 1,08 EUR
≥ 75 1,05 EUR
≥ 100 1,02 EUR
≥ 150 0,99 EUR
≥ 200 0,96 EUR
≥ 300 0,93 EUR
≥ 500 0,87 EUR

OPIS

Zaščitni ovitek oz. etui za plastične kartice je namenjen zaščiti različnih vrst kartic, kot so bančne kartice, osebne izkaznice, članske izkaznice, službene kartice, vozniško dovoljenje, kartice za dostop in druge identifikacijske kartice. 

Izdelan je iz trpežne čvrste vinilne folije, ki je debelejša od mehke plastične folije iz katere so narejeni mehki ovitki in hkrati tanjši od plastičnega materiala, ki se uporablja za trde kartične etuije in s tem združuje dobre lastnosti mehkih in trdih ovitkov. 

Ta zaščitni ovitek združuje prednosti mehkih in trdih ovitkov. Je trpežen in priročen ter nudi zanesljivo zaščito kartice. Z njim preprečujemo praske, zvijanje, lomljenje ali druge poškodbe, ki bi lahko vplivale na uporabnost kartice. Ovitek ohranja kartico v dobrem stanju, kar pripomore k podaljšanju njene življenjske dobe.

Poleg zaščitne funkcije, se lahko ovitki za kartice tudi prilagodijo glede na želje strank. Na njih lahko natisnemo logotip podjetja ali druge grafične elemente, kar omogoča uporabo ovitkov kot uporabnih daril za stranke na sejmih ali kot poslovna darila. S tem lahko promoviramo podjetje ali organizacijo na profesionalen in praktičen način.

Tehnične specifikacije zaščitnih ovitkov za kartice

Material: čvrsta vinilna folija, prozorna
Velikost ovitka: 89x58 mm
Debelina ovitka: 2 mm
Prostornina: 1 plastična kartica, kot je bančna kartica 
Pripenjanje: brez


Če želite ponudbo za zaščitne ovitke za kartice ali imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas preko e-pošte na naslov info@mave.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 031 586 049. 

Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali glede izbire ter vam posredovali ustrezno ponudbo. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?