Domov / Ovratni trakovi, etuiji, priponke / Etui za kartice iz prožnega materiala s pripenjanjem iz vrha ali strani

Etui za kartice iz prožnega materiala s pripenjanjem iz vrha ali strani
(ID artikla: 3553)

ROBUSTNI ETUI KI NE POKA
Etui za kartice iz prožnega materiala s pripenjanjem iz vrha ali strani je pripomoček za nošenje in zaščito kartic, kot so službene kartice, abonmajske kartice, kartice za javni prevoz in druge identifikacijske kartice.

Ti etuiji so izdelani iz čvrstega a malenkost prožnega plastičnega materiala (polipropilena), ki zlepa ne poči. Plastika je malenkost zamegljena ampak kartico se kljub temu lepo vidi skozi etui in je ta ovitek primeren tudi za identifikacijo s prostim očesom.

Poleg trpežnosti ima ta etui tudi prednost, da ga lahko nosimo pokončno ali ležeče, saj omogoča pripenjanje iz vrha ali iz strani.

Če pripnemo etui iz strani, potem priponka še dodatno poskrbi, da je kartica “zaklenjena” v etuju in varna pred izgubo.

Ovalna luknja za pritrditev nam omogoča nošenje kartice z ovratnim trakom, jojo obeskom, paščkom s krokodilčkom in drugimi priponkami.

Izberete lahko etui za eno ali malenkost širši etui v katerega lahko vstavite dve kartici.

Etuiji za kartice iz prožnega materiala so priljubljeni, saj so lahki, kompaktni in omogočajo enostavno prenašanje kartic.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali.
Cena/kos: 1,22 EUR (z DDV 1,49 EUR)
Status: Na zalogi
Dobava: 1-3 dni

Izvedba etuija:

(ID artikla: nad P2-3, S3-8, S3 na tleh)
ID artikla: 3553

Količina:

Naročite lahko od 1 kosa dalje. Vpišite željeno količino in se bo prikazala cena za izbrano količino.
Skupaj:
30,50 EUR

Skupaj z DDV:
37,21 EUR
Dodaj v košarico
Imate posebne zahteve, potrebujete potisk?
Pošlji povpraševanje

KOLIČINSKI POPUST

Količina Cena/kos brez DDV
≥ 1 1,32 EUR
≥ 10 1,25 EUR
≥ 25 1,22 EUR
≥ 50 1,19 EUR
≥ 75 1,16 EUR
≥ 100 1,12 EUR
≥ 150 1,09 EUR
≥ 200 1,06 EUR
≥ 300 1,02 EUR
≥ 500 0,96 EUR

OPIS

Etui za kartice iz prožnega materiala s pripenjanjem iz vrha ali strani je praktičen in vsestranski pripomoček za nošenje in zaščito različnih vrst kartic, vključno s službenimi karticami, abonmajskimi karticami, karticami za javni prevoz in drugimi vrstami identifikacijskih kartic.

Ti etuiji so izdelani iz čvrstega, vendar nekoliko prožnega propilena, ki je odporen na udarce in ne poči enostavno. Material je malenkost zamegljen, vendar omogoča jasen pogled na kartico skozi etui, kar je pomembno za identifikacijo s prostim očesom. Tako je ta ovitek primeren tudi za situacije, ko je potrebna hitra preverba identitete ali veljavnosti kartice.

Poleg trpežnosti ima ta etui tudi prednost v tem, da ga je mogoče nositi pokončno ali ležeče, saj omogoča pripenjanje iz vrha ali strani. Ko je etui pripet iz strani, priponka dodatno poskrbi, da je kartica "zaklenjena" v etuiju, kar zagotavlja varnost pred morebitno izgubo.

Etui ima ovalno luknjo za pritrditev, kar omogoča različne načine nošenja, kot so ovratni trak, jojo obesek, pašček s krokodilčkom in druge priponke. 

Izberete lahko med etuijem za nošenje ene kartice ali malenkost širši etui, v katerega lahko vstavite dve kartici.

Oba etuija čvrsto zaobjemata kartico in tudi če vstavite v etui za dve kartici le eno kartico, le ta ne bo padla ven.

Tehnične specifikacije etuija za kartice iz prožnega materiala

Zunanje dimenzije etuija: 93 x 63 mm
Notranje dimenzije etuija: 86 x 55 mm
Izvedba: etui za eno kartico, etui za dve kartici
Luknja: 2 x ovalna 14 x 3 mm
Material: polipropilen 
Barva: prozorna mat
Nastavek za pripenjanje: da
Primeren za nošenje brezstičnih kartic: da

Etuiji za kartice iz prožnega materiala so priljubljeni, saj so lahki, kompaktni in omogočajo enostavno prenašanje kartic.

Za ponudbo nam pišite na info@mave.si ali pokličite na 031 586 049 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Sorodni izdelki

IZ NAŠEGA BLOGA

Okt
27
2023
Etuiji za kartice, jojo obeski in drugi dodatki za lažjo registracijo delovnega časa v vašem podjetju
Skladno z spremembami zakona na področju evidenc delovnega časa so številni ponudniki programskih rešitev že prilagodili svoje produkte, da omogočajo elektronsko spremljanje prisotnosti, v podjetju Mave d.o.o. pa vam pomagamo z dobavo etuijev za zaščito kartic, jojo obeski z izvlečno vrvico, ki omogočajo enostavno prislanjanje kartic k čitalnikom ter s potiskanimi ovratnimi trakovi in številnimi drugimi dodatki.
Beri dalje
Okt
09
2023
Katere NFC čitalnike se najpogosteje uporablja za razvoj informacijskih rešitev z NFC tehnologijo?
NFC (Near Field Communication) tehnologija se uporablja v različnih informacijskih rešitvah, vključno z mobilnimi aplikacijami, namiznimi programi in vgrajenimi sistemskimi rešitvami.
Omogoča brezstično komunikacijo med napravami, ki so opremljene z NFC čipi, le ta pa  poteka na kratkih razdaljah, običajno do nekaj centimetrov.

Ko izbiramo primerni NFC čitalnik moramo upoštevati katero NFC funkcionalnost želimo doseči s čitalnikom,  združljivost z operacijskim sistemom, podprte standarde, robustnost zasnove, ceno…
Beri dalje
Apr
24
2023
Priporočila za učinkovitejšo uporabo pametne ključavnice Nuki in dodatnih modulov
Pametna ključavnica Nuki Smart Lock je inovativna naprava, ki se namesti na notranjo stran obstoječe ključavnice od vhodnih vrat in omogoča enostavno odklepanje in zaklepanje vrat preko mobilne aplikacije, PIN kode, prstnega odtisa ali na daljavo preko interneta. 

Poleg Nuki Smart Lock ključavnice lahko za odpiranje vrat uporabite tudi čitalnik prstnih odtisov,  tipkovnico za PIN kodo in ostale elemente, ki delujejo skupaj in zagotavljajo bolj udobno in varno uporabo pametne ključavnice.
Beri dalje
Mar
24
2023
Digitalno podpisovanje dokumentov z elektronsko osebno izkaznico in brezplačnim programom Adobe Reader
Ena od možnosti uporabe nove elektronske osebne izkaznice (eOI) je tudi digitalno podpisovanje dokumentov. Z njo lahko podpišete različne elektronske dokumente, kot so vloge za kredit, subvencije, prijave na razpise, pogodbe, račune, potrdila, dovoljenja, odločbe itd. V tem primeru podpišemo dokument kar preko računalnika in ga ni potrebno natisniti in poslati po pošti. 

Za digitalno podpisovanje potrebujete elektronsko osebno izkaznico (eOI), primeren bralnik pametnih kartic ter programsko opremo, ki omogoča uporabo digitalnih certifikatov za podpisovanje PDF dokumentov, kot je na primer brezplačni program Adobe Acrobat Reader. 

V nadaljevanju opisujemo postopek za digitalno podpisovanje dokumentov z eOI ter programom Adobe Reader in prednosti digitalnega podpisovanja.
Beri dalje

AAA
BONITETA

 

10+ LET
POSLOVANJA1000 +
REDNIH STRANK

 

POMOČ IN
SVETOVANJE

 

100% VAREN
NAKUP

 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?